Günaydın hanımlar, detoksumun ikinci günüdeyim ve şimdi havuç kemirmekteyim. İnanın bu hafta diğerlerine göre çok daha sağlıklı besleneceğim ve beslenmekteyim ve çok şaşırtıcı bi şekilde kendimi aç da hissetmiyorum. Öncelikle bunun kesinlikle bir diyet olmadığını söyliyeyim bu sadece bir arınma silkinme haftası benim için sonraki hafta daha önce yarımbıraktığım ve diyetisyenimin verdiği diyete aynen devam. Bu hafta içtiğim çorba o kadar şenlikliki için de yok yok, patlıcan, kabak, havuç, domates, maydonaz, kereviz sapı ve kereviz, soğan ve en önemlisi kabak, ve dileğe göre bajarat. Hoş ben karabiberi çok kaçırmışım yana yana içiyorum ama olsun şifa niyetine. Aralarda da istenildiği kadar birinci gün meyve, ,ik,nc, gün sebze, üçüncü ün sebze ve meyve, dördüncü gün süt, muz, yoğurt,beşinci gün et, altıncı gün yine et ve domates sebze, son günde kepekli pirinç bilem var. Yani bence proteini vitaminiyle çok sağlıklı bir hafta bu hafta. Ve oldukçada iyi gidiyorum bence, şekeri ekmeği tamamen çıkartmış durumdayım, çay şekersizde içilebiliyormuş dedirten bir hafta. İnanıyorum ki bu şekilde sabitlenmiş ibremi hareket ettireceğim ve 90 ların altına ineceğim kesinnn :dance:
Falla seni kıskandım bende başladım bugün Allahın izniyle ilk evvel toksinlerimi atmakla başladım işe sabah bir bardak maydonoz suyu içtim bol limonlu sonra da öğlene doğru 5 i bir yerdemi hazırlıcam :)))) hani şu süzme bardaklar varya laelaelaelaelae aslında diyetisyene gitmek istiyorum ne bilim beni takip eden başarırsam bana aferin diyen birini istiyorum :jeyyar: hele birde tam amacıma ulaşırsam ne mutlu bana :hooray:
Scuba;
Acaba senin dediğin lahana çorbasımı :))şutarafagitti