gunaydiiin herkeseopuyorumnanaktan
ne guzel hepsimizin adini ogrenmis olduk sena, tubi, pelin, nur baskaa.. tabi bir de sinem cok memnunlar oldum isimler de birbirinden gusel falla. ama pelin cok hakli umarim karistirmayiz. neyse biraz zaman gecsin alisiriz heralde.
sinemcik sana alkis alkis gitsin kilolar ohh alkisalkisalkis
nur sen ilkogretim ogretmenisin galiba canim benim kizkardesimle meslektassiniz allah kolaylik versin sana. bu arada ben de mimarim ama su an calismiyorum bir zamanlar yarim biraktigim masterimi tamamlamaya calisiyorum. umarim yazabilirim bebis olmadan tezimi.isimleri ogrendik sira mesleklere gelsin mi:hulya:
Sena'cım ben de yayım, benzer yanlarımız var gibi geldi ondan sordum. yükselenim yengeç. plansız programsız yaşayamam, en kötüyü düşünür, kendimi hazırlar iyisi olunca da mutlu olurum :)) çoook sabırsızım, özgür, başına buyruk.. yalnız kalmayı severim ben de..
hah işte buyur burdan yak :)))
ben oğlanı da yay burcu doğurmaya çabalıyorum , 23 kasımdan evvel gelirse Akrep olacak..sankim yay daha cazip gibi geliyo bana ..
merhabalar kızlar :)
nasılsınız bakalım hı hımmm iyi gördüm hepinizcikleri :))
zemuszemus
Bugün bende diyetisyene gittim işte kafama göre bişiler yapmamak için ASLI hani bana alkisalkisalkis :)))) Kıskanırım falla
Sinemle beraber diyet yoldaşı olmak çok iyi falla en azından kendimi yanlız hissetmedim bu konuda
bende Kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyom
eşimde eğitimci Bilgisayar örtmeni şimdi idarecilik yapıyor :)
Eşlerinizle nasıl tanıştınız bakem kızlaaaar bunları dinlemek ççççoookkkk hoşuma gidiyo uzun uzadıya yazın okurum valla !
Biz eşimle onun verdiği özel bir Bilgisayar kursunda tanıştık şakkıdı o bilgisayar hocamdıııı delikafadulden Şimdi diceksinizki örtmenini ayartmış yok falla .....3 sene sonra evlnedik :)
Mecilerden binbir demet aslıcık. Bencedee gitsin artıkın bu yağlı görüntü bune yaalmaz:
Madem deşifre olduk iyicene olalaım di mi, bende sanat tarihçiyim, çalışıyoruz kısaca 657 işte, memuruz yanii buyrunnnnnnnnn
eşimle de internette tanıştık :)) Ocak ayında tanıştık, Mart'ta evlenmeye karar verdik, Mayıs'ta nişanlandık ve Ağustos'ta evlendik. 3 yılı bitirdik bu yaz.. Son şans diye mi bilmiyorum ama çok çabuk oldu ama güzel oldu. Maşallah deyin :)))
ben Fransızca mütercim-terümanlık mezunuyum ama ilk işim dış ticaret/nakliye idi ve 8 sene ithalat, ihracat, nakliye, satış, forwarding yaptıktan sonra özüme döndüm. Sürekli peşinden kovalayan, gece-gündüz bir yerlere birşeyler yetiştirmeye çalışılan bu iş beni sıktı açıkcası. 3 yıldır asıl mesleğimi yapıyorum ve çok memnunum. bebiş olursa 3 ay sonra işe dönmek zor olacak ama şu an başka şansım yok. ilerde evden çalışıp, çeviriler yapmayı hayal etmiyor değilim :))
Ya bu arada nuru gören duyan var mı nerlerdesin hacahanım :sm_confused:
amjan ha msn olmaz, ben giremiyorum şirketten, evde de sildim valla kullanmıyorum diyeee.. yaşasın KK :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?