portakal ım bende dua istiyorummmm :Saruboceq:
inş. canım benim.. Allahım müsade ederse senin ismini de anacağım dua anında..
Daha 10 haftam var ama ben de liste yapacağım. Melekcim senin adını da ekleyeceğim mutlaka.
İzne çıkmama 6 hafta kaldı :) Raporumu haftaya Pazartesi alacağım inşallah. Umarım Kaan bayramda doğmaya karar vermez, 23 Kasım'ı bekler. Şu an 1500 gr civarında ve herşey yolunda. Erken doğum belirtisi yok, henüz dönmedi. Randevumuz 2 Ekim'de..
peliiinnn kuzu kocaman olmuş yaa..

teşekkür ederim güzel annecik:)umarım bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşurumyerimseniben günden güne bunu daha da çok istiyorum..:CüvCüv:
hafta sonu eşime keçi boynuzu pekmezi aldık, acaba ben de mi içsem ..?bu ay regliden sonra dr a gitmeye karar verdim.Umarım bir problemimiz yoktur.Gerçi henüz 4 ay oldu ama ..hem genel bir kontrol olur benim için, hemde dr a soracağım soruların cevaplarını bir an önce almış olurum..bir de soğan kürü diye birşeyler varmış, onu yapsam mı acaba??aylar geçtikçe biraz daha panik oluyorum ve belki bu da olumsuz yönde etkiliyor psikolojimi görüldüğü gibi...ama insanın aklından çıkmıyor.çok garip bir duyguymuş..
feyzuşum kuzucuğuna söyle az daha sabretsin bakalım! zamanında gelsin, sağlıkla inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktana.s.
canım benim.. bizim de hazırlık aşamasında eşim keçiboynuzu içerken bende onunla beraber içiyordum.. ayrıca soğan kürünü çok denemek istememe rağmen üşengeçlikten yapmamıştım.. ama bal-çörekotu-tarçın karışımını kullandım.. sanıyorum ki erken yumurtlamam ve erken döllenmem ondan oldu.. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.. sadece moralini yüksek tut.. yerimseniben
canlarım tek tek yazamıyorum oğlan hala uyumadı şu an üstümde de :))
ama doğum bekleyenler var bir hoş oluyprum okudukça bir de melek cim geçen bayram falan dedi aman iyice hoş oldum bayram doğumu dilemem kimseye :)) tmm Doruk cum pardon sana laf etmedim anacım ..
Sinem den iyi haberler umudu ile dönüp dolanıyorum ama şimdilik pek bir şey yok gibi( bakalım çarş ziyaretinde neler gözlewmleyecek
herkese iyi geceler rr
canım yaa demek doruk tepende dolaşıyor kaydirigubbakcemile3 meleğin dediği gibi doğacağı anı beklediğimiz sanki dün gibiydi.. vay bee.. o zamanlar bebek hayalim bilenem yoktu sempatiksalakcinni