ocuk iin boanmamak dorumu sizce?

bence kanayan yarayı deşmenin faydası yok
eğer mutsuzsan bu çocuğada yansıyor çocuğu derinden etkiliyor
insan çocuğu için boşanmayı düşünmez ama mutluluğu için her fedakarlığı yapmalı

Kağıt üzerinde kalan bir evliliği çocuklu veya çocuksuz yürütmek boşa geçen yıllardır.
Peki siz düzeltmek için ne gibi gayretler gösterdiniz?

geçmişolsun canım
eşin ne üzerine değişti
yani neden soğudu sence
evde adam yalnız mı kaldı sen bebeğinle birlik oldun mu
bebeğe bağlamış mıydın onu
kendine
hepsi geçer inşallah
benim geçen yıl teyzemin eşi öyleydi
teyzem 180 derece döndü
ağlayan değil gülen ifade takındı bir de yağcı
adamı eve bağladı
adam emekli oldu 1sene olmadan vefat etti
şimdi maaşını yiyor

bazen yorumlarını okuyunca erkek olduğundan şüpheleniyorum arkadaşım ama
bir erkek bile bu kadarını yazamaz deyip vazgeçiyorum

bence aldatılma varsa o iş bitti

severek ve zor sartlarda evlendik.. ve suan beni aldatıyor. o kadar sorunun üzerine bir de bunu çıkardı başıma

bunu okuyunca çok üzüldüm adam hem kel hemde fodul yani :eek:lmaz: çocuk var tabiki işin içinde ama gurur kırıcı bu ortamda ne kadar yararlı olcaktır tartışılar tabiki çok iyi düşün:eek:lmaz:ün vereceiniz karar sizi ve çocuğunuzu çok etkileyecektir sevgiyle kalın

arkadaşım şimdi böyle okuyup dışardan konuşmak çok kolay. boşan yada yuvanı kurtarda diyemem sana. yaşadıklarını sadece sen bilirsin eşini de en iyi sen tanırsın. ama ben olsam diye başlayıp yorum yapıcam. en tahammül edemeyeceğim -hatta çoğunluk içinde geçerli olan bir durum bu- aldatılmak, sorumsuzluk, ve içki kumar illetleridir. benim başıma gelse asla ve asla çocuk için evli kalmam. eşin hata yapmış ve bu hatanın cezasını çekmek zorunda. çok zor bir durum karşına alıp bir konuşmayı dene önce istersen. çözüm getirebilirmi bilmiyorum ama en azından elinden geleni ilk etapta yapmış sayılırsın. ama iyi düşün bizler için söylemesi zor sonuçta senin ve en önemlisi çocuğunun geleceğini etkileyecek bir karar. mesleğin varsa işini yapar kendi ayaklarının üstünde durursun sonuçta, allah yardımcınız olsun.

uzaktan boşanın yada sabredin demek kolay.
ben şimdi size boşanın demek istiyorum.sorumsuz eviyle ilgilenmeyen bir adamla bir ümür nasıl geçerki.
ama bende yılardır aynı problemlerle boğuşup duruyorum üç tanede çocuk olunca ayrılamıyorum.
uzaktan boşan gitsin demek nekadarda kolay geliyo bence eşinizi biraz yanlız bırakın
belki aklı başına gelir çocuğu için düzelelir İNŞALLAH

bence çocuk için evli kalmak çok büyük bir hata...
bir eğitimci olarak o kadar çok karşılaşıyoruz ki böyle durumlardaki çocuklarla
evinde huzur olmayan çocuklar çok büyük psikolojik sorunlar yaşıyorlar
yani evinizde çocugunuza huzurlu bir ortam sağlayamıyorsanız neden evli kalasınız ki?

eğer boşandıktan sonra seni ve çocuğunu tamamen silkeleyip atmayacağıcağını düşünüyorsan,maddi güvencen varsa,boşandınız diye birbirinize düşman olup çocuğun psikolojisi bozulmıycaksa,düşünebilirsiniz zaten ortada bir evlilik yok bana göre,yatmadan yatmaya gelinen otel var sanırım..allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin canım..boşan deyip vebalin altına girmem ama iyi düşün...

Evliliğinizde ne sevgi var nede saygı kalmış.
Bu şartlar altında hala çocuk için birarada olmak;
hem çocuğa hem de size çok büyük haksızlık bence.

kocanın sadece adı var bu evlilikte anladığım kadarıyla
maddi manevi yıpranıyorsunuz şu an
sağlıksız sevgisiz bir ortam ne sizin için iyi ne çocuğunuz için
anne mutsuz baba ortada yok
çocuğunuz nasıl sağlıklı bir birey olarak yetişebilir ki
iyi düşünün bence

aldatıyorsa yolu acıkolsun
hıç affetmem
zaten cocugunu dusunse boyle bır davranısta bulunmaz
oglunuzun gozunde capkın karısını aldatan sarhos kumarbaz modelı olan bır baba olmasındansa babasını haftada bır gordugu ama 2 saatıde olsa ewladıyla gecıren bır babasının olması gerekıyor
yanı kalıtelı saat o 2 saatı tum benlıgı ıle cocugu ıle gecıren gecenın yarısında gelen babayı çocuk nekadar gorecek kı
bence paranız varsa calısıyorsanız yanı cekme mecburuyetınız yoksa aılenızde destekse bosanın sıze yalvarırsada bosanmayalım dıye onunkumardan tedavı olmasının sart kosun tedavı ol oyle ewe donecegım dıye tavrınızı koyun
kumar falan tedavı edılr unutulur
ama aldatmayı sız unutup onunla aynı yatakta yatabılır mısınız? bılmıyorum

hakkında hayırlısı olsun canım çocuk için degil önce kendin için düşün derim ben herşeyi iyisiyle kötüsü tartt..sen nerede nasıl mutlu oluyorsan tercihini ona göre yap..anne ile babanın anlaşamadığı huzursuz bir ortamda çocugun büyümesi ne kadar dogru ? çocuga ne verebilirsiniz ki?
yuvayı kurmak zordur..yuvanı çocugun için kurtarabilirmisin eşinle sorunlarını çözmeyi denesen eşinle konuşsan..en baştan berimi eşin böyle sorumsuzdu canım..sonradan bir insanı degiştirmek zordur hatta degiştiremezsin...

ben görmemişim canım aldatıyorda demişsin..sorumsuz at yarışı var üstüne aldatıyor ne diyim eşi yuvası cocugu umrunda degilki adamın....

Bence boşanmamak doğru bişey değil bi kere cocuk olanlardan kötü şekilde etkileniyo..Aile ortamı falan filan değil bence önemli olan..Öyle bir ortamda olmaktansa cocuğunla birlikte huzur dolu bir evde yaşamanızı tavsiye ederim..

X