Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

benim karnim cok sisti goren sanki 3 aylik hamilesin diyo:) migdem felan bulaniyor ama kasiklarimda agri yok ya birazda kafamiza cok takiyoruz sanirim psikolojikman oluyor bazi seylerde vuslatcim bakalim bekliyelim yarinda rahim filmi felan cekilecek aceba filmde cikarmi varsa:uhm:

Canim tbr ederim Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyen arkadaslarin basina boyle haberler alinca insan kendi hamilelik haberini almis gibi seviniyora.s.

herkese gunaydın

adetime 7 gun kala yani bu sabah fortel test yaptım ve sonuç negatif..
ama tabiki hala umudum var çok erken test kesin var ise çıkarır diye birsey demiyor. ama en azından pregnly vuruldugum için sonuç pozitif çıkmadı. en azından adet geçer ve test pozitif çıkarsa emin olabileceğim. simdi tekrar 13-14 subatı bekliyorum:

kızlar günaydın beni listeden çıkarabilirsiniz regl oldum.bidaha ki tarihi şuan bilmiorum karıştı biraz zaten bende karıştım off.neyse bidaha ki sefere inşallah

ponaran dogru soyluyor gercektende regl olmak bile kimine gore sans en azından adet dongun duzenli.
obur aya insallah

esracım ama çok erken yaptın sen bu testi ne kadar şipşak test deselerde o kadarda değilmiş yani üzülme canım daha bir haftamız daha var biz kıdemli anneleriz nede eminim yakında bizimde yüzümüz gülecek miniklerimize birer kardeş gelecek

canımm çok tesekkurederım sızlere guzel dıleklerınıze,rabbım ınsallah benden daha cok yuzunuzu guldursun tum ıctenlıgımle soyluyorum ınankı allahım hıc bır annenın kollarını bos bırakmasın hepınız ıcın dua edıyorum gece uyuyamadım ınan kalktım sızler ıcın dua ettım guzel allahım sızlerınde ısteklerını gerceklestırsın ınsallah, dun ınanamadım olanlara aksam yıne test aldırdım esıme yıne yaptık:roflol: sonuc yıne çift çizgi:teytey:

takvım yontemını sormussun ya hemen soylım ben en son 5 ocakta adet olmustum adetım 12 ocakta bıttı bıttıgınde bız hanımlar bıraz mız mız oluruz ya:icecream: sonra 13unde basladık ılıskıye yanı normalde adetının baslangıcından 10. gun sure ıle ılıskıye gıre bılırsın 13 ocaktan bu zamana kadar denedık:asigim: hıc aralık vermedıkmı verdık tabıkide 1 gun olduysa dıger gun olmadı ılıskı bıtımınde ben hep uzandım hatta ayaklarımı tavana dıktım sonrası allahın işi işte bu şekılde hamıle kaldım cnm,ben ınternetten arastırdıgım kadarıyla bunları yaptım sonuc basarılı cıktı ben yıne o sıteyı bulım sızlere yollarım darısı sızlerın basına yaa ınan cok guzel bır duyguymus ya herkese soylemıyorum nazara gelmeyelım dıye ılk aylar tehlıkelı yaa bı sızler bılıyorsunuz:roflol::roflol: sız herkes degılsınız benım ıcın cunku:asigim: sızlerı sevıyorum her turlu konuda sızlerı bılgılendırıcem söz :1hug:

esiniimm cnm pekı ben şimdi hamısım ne yapacam kıs nelere dıkkat edıcem bana yazsana sen gebelık takvımını ıstıyodun allahın ısıne bak sana bulduk sımdı bende kullanıcam:)))))))))))))

canım günaydın, nasıl geçti bakalım hamiş hamiş ilk gecen daha doğrusu senin bildiğin ilk gecen bundan sonra neler yapayım demişsin aman canım hareketlerine dikkat et çok ağır işler yapma sabahları bir bardak süt içmeden sokağa çıkma malum bir kaç gün sonra zaten içemeyeceksin hiç değilse bu günlerde alabildiğin kadar vitamin al birde folic plus diye bir hap var bence hemen ona başla günde 3 tane alınıyor bu bebeğin organ gelişiminde büyük rol oynuyor ihmal etme öpüyorum esin

BİZİM GÜZEL LISTEMIZ:))
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
NUR82::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
DUYGUMUTLU::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ALGEL BABY::::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::2 şubattttttttttttttttttt
ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLAR KIZI:::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN:::::::::::::::::::::::::6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
FATER::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBATTTTTTTTTTTT
DUCK3535::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS:::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÜLAY DA::::::::::::::::::::::::::::::12 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
E.L.İ.F.T.G::::::::::::::::::::::::::::::13ŞUBATTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAZEL:::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖZLEM::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

SEREN_:::::::::::::::::::::::::::::::::HAAMMMİİŞŞŞ ŞŞ:)))))
GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )
MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )

ÖYKÜBEBEK:::::::::::::::::::::BEKLEMEDE???
STELLA 79::::::::::::::::::::::::::::???????????????????? ???????????????
USLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT
MEHAY::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ???????????????????
Sudeyonca:::::::::::::::::::::::?????????????????? ?????????

TMM BİTANEMM DEDIKLERINI YAPICAM,C.TESI DOKTORUMA GIDIYORUM BAKALIM NEZAMAN HAMİŞ KALMISIZ:)) ILK GECEM GUZEL GECTI AMA HIC UYUYAMADIK ESIMLE HEYCANDAN HERHALDE:1hug: AKSAM İŞ CIKISI KAYINVALIDEMLERE GITTIK ALLAH BI SEVINCLE KARSILADILAR KAYINPEDERIM SEREFIMIZE KUTLADI AYY COK KOMIKTI NORMALDE BEN ICKI SURMEM AGZIMA SEVMIYORUM YANI ONLAR KUTLADILAR KAYINPEDERIM GEL CANIN CEKER BI YUDUM AL DIYO ADAM:roflol::roflol: COK KOMIKTI YOK BEN ICMEM BILIYOSUN BABACUM DEDIM BILIYORUM TONTIŞİM CANIN CEKER BELKI DIYO:roflol: COK KOMEDI YAA ESIMDE YOK BABA ONUN CANI ONU CEKMEZ DAHA BISMILLAH DEDI ADAM BENI HEMEN TONTİŞ YAPTI YA:roflol: ÇOK KOMEDI GECTI AKSAM YANI BUGUNDE KENDI ANNEME GIDIYORUM AKSAM KENDI BABAMA ACAMADIM BI TUHAF OLDUM BEN EVLENDIGIMDE COK AGLAMISTI BABAM BUNU DUYUNCA NAPTI ACABA YINE ACMISTIR MUSLUKLARI CNM YAA:çok üzgünüm: AKSAMADA DEDIGIM GIBI ANAMDAYIM BAKALIM ONLAR NE YAPACAK AMAN DIKKAT ET DEMEYE BASLARLAR ATIK:roflol:

Marmara Üniversitesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi,
Prof. Dr. Neşe Kavak hamileliğe hazırlanmanın yontemlerını anlattı

HAMİLE KALMAK İÇİN 6 AYDA 6 ALTIN GÜN VAR

Adetleri düzenli olan bir kadında hamile kalmak için en uygun dönem,adetin ilk gününden itibaren 11 ila 17. gün arasıdır.Eğer bu günlerde ilişkiye girerseniz hamilelik şansınız artar.cinsel ilişkiden sonra hemen yataktan kalkmamak,hemen vajinanın yıkanmaması gibi yontemlerde hamılelıgı arttırır(bende ınanın boyle yaptım hemen yıkamadım uzun sure yattım)

serencim çok mutlusun mutluluğunu hissedebiliyorum inşallah çok mutlu ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hiç tanımadığım bir insan için bu kadar çok mutlu olacağım hiç aklıma gelmemişti ama kader birliği bu demek oluyor sanırım yüzler değil gönüller tanışık darısı tüm isteyen arkadaşların başına hep mutlu kal canım.....

serencim çok çok çok mutlu oldum haberi okuyunca.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
seninle aynı tarihler yazılıydı listede sen bize bu müjdeli haaberi verdin canım inan adına çok sevindim.ben ise regl oldum.senağlama
listeye yeni tarihi 6 mart olarak değiştirir misin? inşallah mart ayında bizde seviniriz canım.
Allah güzel bir hamilelik ,kolay bir doğum,mutlu sağlıklı bir bebek nasip etsin...:dance::teytey:

kızlar benimde son haftam artık ama bugün karnım bayağı şişti galiba bu ayda yok çok stresliyim vakit bir türlü geçmek bilmiyor offf of

kızlar benimde son haftam artık ama bugün karnım bayağı şişti galiba bu ayda yok çok stresliyim vakit bir türlü geçmek bilmiyor offf of

canım inşallah seninde mutlu haberlerini alırız inşallah ya, sevincimiz çoğalır ama stres yapma bunu sen en iyi biliyorsun a.s a.s.

serencim liste süper ellerine sağlık.
Kötü haber
ALGEL BABY::::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
maalesef angelbaby adet oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 şubatta oldu.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…