canım inşallah seninde mutlu haberlerini alırız inşallah ya, sevincimiz çoğalır ama stres yapma bunu sen en iyi biliyorsun a.s a.s.
her kötünün daha kötüsü vardır bunu düşün başına gelen her kötü şeyde bile hayır ara bence ne istiyorsan o olacak iyi düşün iyi olsun[/QUOT
sağol canım ya zaten dün açıkçası çok pozitiftim esin bebek şuanda içinde falan diyordum ama bugün bir olumsuzluk var içimde anlatamam. Birde bu ay hamileyimdir diye doğumu benim doğumtarihime geliyor o yüzden düşünüyorum çünkü kızım babasıyla aynı gün doğdu bende hep derdim ki ikinci çocuğum benim doğum günümde doğacak diye ve düşün geçen ay oluyor düşüyor dolayısıyla kanama normal adet tarihimden bir hafta sonraya gelmiş oluyor ve bütün sistem değişiyor bu ay son doğum tarihi benim doğum tarihime ayarlanmış oluyor sanki allahım benim duamı kabul etmek için ayarladı diye düşünüyorum o yüzden çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
beklemek
ozel mesajın kapalı imis acarmısın
arkadaşlar galiba adet oldum bu ay da şans benden yana değilmiş hayallerim alt üst sanırım ben anne olamıycam hayatımda ilk defa 29 günde adet oldum ama yanlış ayda hep gecikmeli beklediğim içinama yeter artık ya istemiyorum herşeyden vazgeçtim
arkadaşlar galiba adet oldum bu ay da şans benden yana değilmiş hayallerim alt üst sanırım ben anne olamıycam hayatımda ilk defa 29 günde adet oldum ama yanlış ayda hep gecikmeli beklediğim içinama yeter artık ya istemiyorum herşeyden vazgeçtim
Vuslatcım üzme böyle kendini ve bu kadar karamsar olma lütfen.Herşeyin bir zamanı var.Bak ne kadar çok kişi seninle aynı şeyi bekliyor olacağına inan ve zamanını sabırla bekle.Hepimizin zamanı mutlaka gelecek......
Serencim sendende özür dilerim önceki yazıları okumamıştım farketmemişim canım allah tamamına erdirsin tebrik ederim darısı başımıza inşallah....
pamukum bugun neden test yapmadın 3-5 gun oncekiler erken olmus biraz
ozel mesaj bolumu kontrol paneli bolumunden acılıyor bu yazıyı okudugunuz ekranda ust sol koseye dogru ordan ayarlara girmeniz gerek devamını sanırım bulabilirsiniz