Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

valla esincim ben senin dr un dediklerini hiç bir sekilde anlamadım yani.

bir kere insanın dongusu kac gun ise o dur. her ayın aynı gunu nu baz almak diye bisey nasıl olur aklım almadı. 14 ocakda oldu isen en son 26 gun sonra falan tekrar adet olman gerek 14 subatla ilgisi ne yani anlamadım.
yada adetin bir gun geçince test yapıyorsun pozitif 4 gun sonra adet oluyorsun falan o kısmınıda anlamadım
dr dese test yanlıstır falan anlıycam :)
yaslanıyoruz yorumuda yani korkunc daha neler 28 yasında sın

benim doktorum değil ben sadece kanama olunca acil işyerime yakın diye gittim. Kadın bana idrar testi yaptı kan testi yaptı ikisindede pozitif çıkıyor ama hormon miktarı çok düşüktü doğru dürüst açıklama bile yapmadı kendi doktorumu aradımda o biraz moralimi düzeltti şu kimyasal gebelik dedikleri yani bir şekilde gelişemiyor duruyor ya öyle olmuş

bilenler tecrübeliler soruma bi cevap lütfennnnnnn

hemen soruna cvp verıyorum cnm , adet gunum benım 5 subat bılıyordum ama daha onceymıs 6 gun gecmıs yanı tam olarak net bılgıyı doktora gıderek ogrececegım fakat %99 hamılesın dıyorlar ,bende belırtı olarak bı duygusallık basladı bırde ben normalde ıcı ıcıne sıgmeyan hıparaktıf bır kadınım yanı uykuyu sadece aksamları yatarken yaparım:))) yanı demek ıstedıgım bu 6 gun ıcınde acayıp uyku bastırıyodu ve hala ole gun ıcınde uyuyasım gelıyor normalde hayatta gunduz kımse yatıramaz benı ve ısyerınde oldugum halde yogunumda ıllede uyuyasım gelıyor yanı bende kısacası uyku yaptı ,bırde dun kosarken karnımda sankı bısey varmıs gıbı hop ettı normalde olmuyordu eczacı kıs kese olabılır dedı yanı ılk kese belırıyor ya o carpmıstır dedı ama asıl belırtı uyku oldu bırde adetımın gecmesı

bu arada oglen su fortel denen erken gebelik testini satın aldım. sanırım turkiyede pekfazla bilinmiyor bu test . kan testi yaptırma tarihi ile asagı yukarı aynı zamanda bu testi yapabiliyorsunuz. aldım birheves yarın falan yapacaktım ancakkk içindeki bir yazı ya sinir oldumm.
bazı hormon igneleri olanlarda (pregnly vs) yanlıs pozitif sonuç gorulebilir. bu durumda testin tekrarlanması ve adet gununu geçmesi beklenir diye.
e ne anlamı kaldı benim için bu testin o zaman :KK43:(( off çok sinir oldummmm simdi ben bu testi yapayımmı yapmayayımmı yapsam bir turlu yapmasam bir turlu. ya yanlıs pozitif çıkıp beni umutlandırırsa :) bu pregnly ile verilen hcg hormonu ne kadar zamanda vucuttan atılıyor acaba ?

esin sen aldınmı bu testten yapacakmısın ? sen pregnly vs kullanmamıstın değilmi ?

canım ben almadım bu testi zaten bugün senden duydum araştırdım ama almak istemiyorum çünkü geçen ay 29.gün normal bir eczane testi aldım yaptım pozitif çıktı sonra başıma gelenleri biliyorsun bu ay 14'ünü bekleyeceğim o zaman kadar olmazsa zaten allahın izniyle kesindir nasıl beklerim bilmiyorum ama

ınsallah cnm herseyın hayırlısı rabbım guzel annelerın kucagını bos bırakmasın ınsallah benım 6 gun gecmıs haberım yok esıncımden allah razı olsun o olmasa ben bugun 2.gunun sanıcam:))))) allah senınde yuzunu guldursun ınsallah

serencim canım bak sen yinede doktora 6 günüm geçmiş deme çünkü onlara göre bir önceki adet günün sayılıyor. Ama işte denildiği gibi testlerde öyle adet gününü beklemeye pek gerek olmuyor. Umarım biraz kendine gelmişsindir malum heyecan çok iyi değil. Demişsinya senin hislerin kuvvetli kendin için hissetmen lazım diye işin garip yani işte ben bu ay var diyorum ama geçen ayki durumumdan dolayımı böyle hissediyorum yoksa hayal mi bilemiyorum umarım bende senin gibi sevinirim de belirtilerimizi beraber konuşuruz:))

Seren Gözün Aydin Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Sana
Darisi Başimiza
Bizede Dua Et
Bide Hiç Leke Felan Oldumu Hatirliyormusun
Yani Benim şuan Ellerim Ayaklarim Buz Gibi Bide Kasiğima Sanci Giriyor Zaten Dün Akşamda 2 Damla Pembemsi Leke Geldi Ama Bidaha Yok. Ay Allahim Nasil Geçecek 1 Hafta Bilmem

Serencimmmm Tebriklerrrrrrr

Testlerde Hemen Cift çizgi Belirdi Ise Zaten Sasma Olmuyor Içindede Yazar. Negatif Ise Erken Donem Oldugu Için çikmayabilir Ama Pozitif Ise Bunda Hata Payi %1 Lerde Yani.v E Senin Adetin Zaten 6 Gun Geçmis. Yanliz Inanamiyorum Nasil Bekliyorsun Yani Bekledin Bu Kadar Zaman Ben Olsam On Kere Yapmistim Test:)

Aglattin Burda Benide Yazilarinla çoskunla Sevincinle.
Ne Mutlu Sana Uç Ayda Sonuca Ulastin Allah Tamamina Erdirsin Insallahhh. Ailenin Mutlulugunu Tahmin Edebiliyorum Ogluma Hamile Oldugumda Bizimkilerde Oyle Salya Sumuk Aglamisti Ilk Torundu Birde. Ne Guzel Yeni Bir Enerji Mutluluk Geldi Ailenize:) Tekrar Tebrikler Serencim. Daris Diger Arkadaslarin Ve Tabiki Benim Basima

guzel dıleklerın ıcın cok saol bıtanemmm ben beklemedımkı kııı, en son adetım 5 ocaktı ta bende 5 subatta olurum dıyodum dun olmadım bugunde olmadım ben 28bunde bır olundugunu tamamen unutmusum 33.uncu gune gelmısımde haberım yok:roflol:
esıncım saolsun hemen aldım sok oldum 6 gunum gecmıs resmen yaa benım annemlerınde ılk torunu kayınvalıdem anneanne olmustu ama ılkez babaanne olacak eltım daha yenı evlı cunku:dance: nebılım hala aglıyom ıste allah herkese nasıpetsın:nazar:

Seren Gözün Aydin Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Sana
Darisi Başimiza
Bizede Dua Et
Bide Hiç Leke Felan Oldumu Hatirliyormusun
Yani Benim şuan Ellerim Ayaklarim Buz Gibi Bide Kasiğima Sanci Giriyor Zaten Dün Akşamda 2 Damla Pembemsi Leke Geldi Ama Bidaha Yok. Ay Allahim Nasil Geçecek 1 Hafta Bilmem

saol canım benımm allah herkese nasıp etsın ıcınde senınkınıde ınsallah, cnm bende leke gelmedıde adet sancısı gıbı azcık karnımda agrılar vardı bırde goguslerımın ucu cok acıyordu hatta şişlerdı kendı kendıme dedımkı sanırım hastalanıcam kuruntu yapıyorum dun olmadım bugunde olmadım işte esınımın yazıdıgna gore hesapladım 33 gun olmus normalde 28 gunde adet olunuyo ya anaa dedım bı test yaptırım gıttım aldım anında cıft cızgı cıktı ,sadece ılk belırtı cok uyu yapıyo dun ve pazartesı ayakta uyuyordum resmen sende pembe leke gelmıs kımısınde gelsede hamıs oluyo ustune adet goruyorlarmıs cunku ama kımısındede drek hastalanma habercısıymıs rabbım gonlundekını versın ınsallah
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYLARIMM BENDE ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI HALA SOKTAYIM ICIM ICIME SIGMIYOR RABBIM BENDEN DAHA COK MUTLULUK VERSIN SIZLERE VALLA COK DUA EDIYORUM VE EDICEMDE HEPINIZI SEVIYORUMM HERKESE DILEKLERINDEN DOLAYI TEK TEK TESEKKUREDERIM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMCCCKKKSSSS

canım benim çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

esiniimm cnm pekı ben şimdi hamısım ne yapacam kıs nelere dıkkat edıcem bana yazsana sen gebelık takvımını ıstıyodun allahın ısıne bak sana bulduk sımdı bende kullanıcam:)))))))))))))

BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYLARIMM BENDE ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI HALA SOKTAYIM ICIM ICIME SIGMIYOR RABBIM BENDEN DAHA COK MUTLULUK VERSIN SIZLERE VALLA COK DUA EDIYORUM VE EDICEMDE HEPINIZI SEVIYORUMM HERKESE DILEKLERINDEN DOLAYI TEK TEK TESEKKUREDERIM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMCCCKKKSSSS

canımcım sen hamişsin demek inanki çok sevindim canım Allah tamanına erdirsin inşallah.bizde buraya mutluluk haberlerimizi yazarız inşallahhh benim eğer varsa bu ikinci gebeliğim olack bakalım ilki kalp atışları olmadığı için alınmıştı Allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn.bakalım beklemedeyim hayırlısı artık a.s.

YENI YEPYENİ LISTEMIZ:))
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
NUR82::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
DUYGUMUTLU::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ALGEL BABY::::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::2 şubattttttttttttttttttt
ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GAMBELİA::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLAR KIZI:::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN:::::::::::::::::::::::::6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
FATER::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBATTTTTTTTTTTT
DUCK3535::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÜLAY DA::::::::::::::::::::::::::::::12 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
E.L.İ.F.T.G::::::::::::::::::::::::::::::13ŞUBATTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAZEL:::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖZLEM::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS:::::::::::::::::::::::::::::12 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

SEREN_:::::::::::::::::::::::::::::::::HAAMMMİİŞŞŞŞŞ:)))))
GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )
MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )

ÖYKÜBEBEK:::::::::::::::::::::BEKLEMEDE???
STELLA 79::::::::::::::::::::::::::::???????????????????? ???????????????
USLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT
MEHAY::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ???????????????????
Sudeyonca:::::::::::::::::::::::?????????????????? ?????????

serencim inan bana çok sevindim allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin inşallah...o kadar güzel ifade ediyorsun ki duygularını inan bana insanın ağlayası geliyo.. bişey sormak istiyorum takvim yöntemini kullandım demişsin ya o nasıl oluyo?? şimdiden tşk cnm kendine dikkat et ilk haftalar çok önemli biliyosun...allahım inş bende benim gibi tüm isteyenlerde anne olur..

Selam kızlar benim aslında dün hastalanmam lazımdı ama ben 6 şubat yazdım.Dün bişey olmadı bugünde yok 1 hafta önce göğüslerim şişti ve çok ağrı vardı şimdi ağrı felan kalmadı.biraz iştahsızlık ve mide bulantıısı var.hafif hastalanacakmışım gibi bi kasık ağrısı belimde de çok ağrı var.Bana yardımcı olur musunuz,aranızda bu şekilde gebe kalan var mı?üMitlenmekte istemiyorum ama...:KK43::KK43:

slm nazocum bende daha once 2 kez hamile kalmistim ama malesef her ikiside dusukle sonlandi ve son hamileligimdede seninkine benzer belirtilerim olmustu gogus agrisi ggunum gectikten sonra gecti ve kasiklarda hafif agri yorgunluk ve bol bol yemege egilim baslamisti tabi bide mide bulantisi insallah sende hamilesindir ve sonun benimki gibi olmaz

Geçmiş olsun gülay umarım daha yaşamazsın inan birazda olsa kendimi iyi hissediyorum tşkler

serencim senin adina o kadar cok mutlu oldumki anlatamam allahim sancilarini cektirip kollarina almayi nasip eder insallah belki diyeceksinki bu bana bedduami etti ama cocuk dogurmak kolay elde edilen bisey olsaydi kiymetini anlamak belkide zor olurdu ama bizler onlari o kadar cok istiyoruzki herseylerine raziyiz yeterki biran once gelsin

tekrar tebrikler serencim :teytey::dance::dance::dance:

benim tarihi 12 Mart diye vermiştim ama değişti.
yapılan kan testim fosmuş :sm_cool:
benim 10
s.gif
u.gif
b.gif
a.gif
t.gif
hala :)

Seren tebrik ederim ayy nasıl sevindim anlatamam inanamadım yaa ne güzel bi haber :))
sabah senden takvim istiyodum şimdi birlikte yaparız takvimlerimizi :))
bu arada artık kendine dikkat -koşma bi daha sakın- :)bebişine ve kendine iyi bak /I]

X