Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

canım inşallah seninde mutlu haberlerini alırız inşallah ya, sevincimiz çoğalır ama stres yapma bunu sen en iyi biliyorsun a.s a.s.

benim geçen ay bir düşük olayım olduğu için tuhaf hissediyorum aslında dünya tatlısı bir kızım var ne işte otur oturduğun yerde dimi ama yok bir kere kafama taktım bu konuyu işte aralık ayında görümcemde beyin tümörü olduğunu öğrenmiştik hastalık fikri çocuk fikrimi anında bitirmişti çok zor bir ay olmuştu bizim için neyseki herşey yolunda gitti ve biz normal hayatımızı döndük ondan sonraki ay artık hiç çocuk aklımda yokken birden adet olmadım test pozitif çıktı ama 4 gün sonra kanama başladı testlerde de hormonlar 10.26 falan çıktı doktor tedaviye bile gerek yok zorlaştırmayalım bu işi dedi ve çocuk düştü ama benimde çocuk fikri yeniden aklıma düşmüş oldu ne olur dua edin kızlar bu ay hepimiz hamile olalım bunun bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim

serencim cnm çok sağol duaların için gerçekten çok iiisinŞeniz inş tüm dua edenlerin duaları kabul olur..
bizde seni seviyoruz canımcım kesin hamilesin artık ohh ne güzel yaa bende senin gibi çift çizgiyi görüp böle mutlu olacakmıyım acaba inan bazen korku kaplıyo içimi sonra diyorum kendi kendime stres yapma die ama bakalım bu ay ne olcak bende senin anlattığın yöntemleri yapıyorum birde ısımı ölçülüyorum bakalım hayırlısı cnm
bebeğinede sanada nazar değmesin:nazar:

her kötünün daha kötüsü vardır bunu düşün başına gelen her kötü şeyde bile hayır ara bence ne istiyorsan o olacak iyi düşün iyi olsun

her kötünün daha kötüsü vardır bunu düşün başına gelen her kötü şeyde bile hayır ara bence ne istiyorsan o olacak iyi düşün iyi olsun[/QUOT

sağol canım ya zaten dün açıkçası çok pozitiftim esin bebek şuanda içinde falan diyordum ama bugün bir olumsuzluk var içimde anlatamam. Birde bu ay hamileyimdir diye doğumu benim doğumtarihime geliyor o yüzden düşünüyorum çünkü kızım babasıyla aynı gün doğdu bende hep derdim ki ikinci çocuğum benim doğum günümde doğacak diye ve düşün geçen ay oluyor düşüyor dolayısıyla kanama normal adet tarihimden bir hafta sonraya gelmiş oluyor ve bütün sistem değişiyor bu ay son doğum tarihi benim doğum tarihime ayarlanmış oluyor sanki allahım benim duamı kabul etmek için ayarladı diye düşünüyorum o yüzden çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

serencim merhaba,

ben daha bugün öğrendim mutlu haberi.inan seni şahsen tanımış olsaydım ancak bu kadar sevinirdim.çok mutlu oldum sende öylesin sanırım ne güzel yaaaaaa inşallah darısı bizede olsun çok çok tebrik ederim.kendine iyi bak.bizi terketmeeeeee :)

özel mesaj bölümün nasıl acılacağını söylermisiniz iki saattir acamadım
bende cift cizgiyi görmek isteyenlerdenim ama 2. günüm bu gün fakat 3 gün önce 5 gün önce oncomed yaptım negatif hayırlısı olsun

pamukum bugun neden test yapmadın 3-5 gun oncekiler erken olmus biraz

ozel mesaj bolumu kontrol paneli bolumunden acılıyor bu yazıyı okudugunuz ekranda ust sol koseye dogru ordan ayarlara girmeniz gerek devamını sanırım bulabilirsiniz

arkadaşlar galiba adet oldum bu ay da şans benden yana değilmiş hayallerim alt üst sanırım ben anne olamıycam hayatımda ilk defa 29 günde adet oldum ama yanlış ayda hep gecikmeli beklediğim içinama yeter artık ya istemiyorum herşeyden vazgeçtim

arkadaşlar galiba adet oldum bu ay da şans benden yana değilmiş hayallerim alt üst sanırım ben anne olamıycam hayatımda ilk defa 29 günde adet oldum ama yanlış ayda hep gecikmeli beklediğim içinama yeter artık ya istemiyorum herşeyden vazgeçtim

Vuslatcım üzme böyle kendini ve bu kadar karamsar olma lütfen.Herşeyin bir zamanı var.Bak ne kadar çok kişi seninle aynı şeyi bekliyor olacağına inan ve zamanını sabırla bekle.Hepimizin zamanı mutlaka gelecek......

Serencim sendende özür dilerim önceki yazıları okumamıştım farketmemişim canım allah tamamına erdirsin tebrik ederim darısı başımıza inşallah....:emir_bebek::emir_bebek:

lütfen canım ne demek anne olamayacağım olacaksın tabiki ama zamanı var sanırım kaç kişi biliyorum olmuyor olmuyor birgün bir bakıyorsun hiç beklemediğin bir anda olmuş hem merak etme arkandan gelirim bende yarın öbür gün bir dahaki ayı beraber bekleriz daha çok çalışırız olmadı dünya kadar yöntem var artık bir şekilde olur merak etme burada o kadar çok insan birbiri için dua ediyor ki birgün herkes mutlu sona ulaşacak gerçekten inanarak yazıyorum bunu hiç üzülme canım tamam mı?

şşştttt cnm arkadasım kardeşim benım sana boyle umutsuzluk yakısmıyor sakın sakın ole umutsuz sozler soyleme allah herseyın hayırlısını versın demekkı senın bebişin daha vaktı var lutfen boyle herseyden vaz gectım gıbı konusma ve sunuda tum hamiş bekleyenler için soylım olacakmı dıye beklemeyın ıana bu bıle etkılıyormus zamana bırakın akısına bırakın olursa zaten olacaktır,rabbım sızlerı benden daha cok mutlu etsın ınsallah o guzel duyguyu sevıncı sızlerde tadın ınan bunu tum yuregımle soyluyorum bu ay olmadıysa otekı ay ucunda olum yok ya ınan bana elbet bırgun senınde bebişin sana tutunacak ve guzel haberı sana verecektır cnm
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

Vuslatcım üzme böyle kendini ve bu kadar karamsar olma lütfen.Herşeyin bir zamanı var.Bak ne kadar çok kişi seninle aynı şeyi bekliyor olacağına inan ve zamanını sabırla bekle.Hepimizin zamanı mutlaka gelecek......

Serencim sendende özür dilerim önceki yazıları okumamıştım farketmemişim canım allah tamamına erdirsin tebrik ederim darısı başımıza inşallah....:emir_bebek::emir_bebek:

oyy gulum saool cnm benım ne ozur dılıyon kıss nolcek herkese cok tesekkur ederım benım mutlulugumu paylastıkları ıcın allah herkese en kısa zamanda bu guzel duyguyu yasatsın ınsalahhhhh AAAAAAAAAAMMMİİİNNN:nazar:
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

pamukum bugun neden test yapmadın 3-5 gun oncekiler erken olmus biraz

ozel mesaj bolumu kontrol paneli bolumunden acılıyor bu yazıyı okudugunuz ekranda ust sol koseye dogru ordan ayarlara girmeniz gerek devamını sanırım bulabilirsiniz

normal test değil arkadaşım oncomed aldım gebelik başlangıcından bir hafta sonrasında bile sonuç veriyor güvenirelik yüzde 99 kan testi daha güvenilir tabiki ama ben beklemeyi tercih ettim zaten henüz verilmiş bi kararımız yok bu ay süpriz olabilir diye düşündüm hayırlısını versin rabbim herkeze hamiş olanlarıda sağlığıyla kavuştursun inşallah
yanlız kızlarrahat olmaya calışın stres yumurtlamanızı bile önleyebilir en önemli şey bu stresden uzak durun sigara bebeğin tutunmasını zorlaştırır bırakın gebelik belirtileri adet belirtilerine benzer kendiniz fazla kaptırıp hayal kırıklığına uğramayın gebe kalmak cok basit bi olay değil kapatılan konuda anlatmıştım ama isteyene anlatabilir o yüzden allaha hayırlısı ,için dua edin

Görelim bakalım mevlam neyler Neylerse güzel eyler a.s.a.s.

kızlar maalesef ben de regl oldum listeden silebilirsiniz
mart ayı için tarih muhtemelen 29 Şubat
(Bu yıl şubat 29 gün)

vuslatcım yapma boyle ama
yani ç ok iyi biliyorum anlıyroum her ay adet oldgun gun hersey olumsuz geliyor iki uç gun sonra biraz toplamaya ve yeni yumurtlama gunlerini hesaplamaya ve calısmyabaslayınca kendini umarım daha iyi hissedeceksin.
ne zaman hayırlı ise ozaman olsun hep boyle dua et.
en uygun zamanda insallah sende anne olursun

pamukum benimde adetime bir hafta kala yani dun sabah fortel erken gebelik testi yaptım tam 7 gun kala yapmıs oldum yani ve aynen benimde çıkmadı. daha adet gunum gelmisdeğil ama benim haftaya carsamba persembe gibi bekliorum. illa çıkacak diye birsey yok ama içindede okumussundur ç ıkmaması yok anlamına gelmiyor erken gebelik testi tamam ama olanı ç ıkarmaması mumkun. benim okudgum kadarı ile 10 mlu beta hcg ve ustunu olcebiliyor. senin hormonunun 10 mlu dan daha az olma ihtimali var yani kesinlikle. onu dikkate almayıp madem su an gunu geçti normal bi test alıp da yapabilirsin

bu arada oncomed erken gebelik testini kac paraya aldın ? fortel 19 idi sanrıım aynı dır asagı yukarı

X