Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon testinde pik olması lazım diye biliyorumReglim yarın ancak ovulasyon testim çift çizgi ilk dakikada oldu sebebi nedir
regli olucam normalde çıkıyor mu kiOvülasyon testinde pik olması lazım diye biliyorum
Çıkıyor silik çünkü vücutta hep lh hormonu bulunuyor pikse gebelik olabilir cnmregli olucam normalde çıkıyor mu ki
anladım teşekkür ederim çok çabuk çıktı ama gebelik yaptım negatiftı regl olcak gibi ağrım da var yarın regli olmazsam ona göre beklerim sizce gebelik testi için erken miÇıkıyor silik çünkü vücutta hep lh hormonu bulunuyor pikse gebelik olabilir cnm
Bende regl ağrısı var regl günü yarınanladım teşekkür ederim çok çabuk çıktı ama gebelik yaptım negatiftı regl olcak gibi ağrım da var yarın regli olmazsam ona göre beklerim sizce gebelik testi için erken mi
pik günüm mart 30 du 31 1 yumurta çatlamoş olabiliranladım teşekkür ederim çok çabuk çıktı ama gebelik yaptım negatiftı regl olcak gibi ağrım da var yarın regli olmazsam ona göre beklerim sizce gebelik testi için erken mi
siz de mi gebelik düşünüyorsunuz ilk gebelik mi olacak acabaBende regl ağrısı var regl günü yarın
test.negatif
Evet ama umudum yok iki üç aydır deniyoruz daha. Ama hissetmiyorum hamile olduğumu regl olacağım gibisiz de mi gebelik düşünüyorsunuz ilk gebelik mi olacak acaba
Bizim de ikinci ayımız Allah ikimize ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bende şuan öyle hissediyorum ovülasyonla denedim bu ay ve ben reglim bittikten 3 gün sonra yumurtluyormuşum buna baktın mıEvet ama umudum yok iki üç aydır deniyoruz daha. Ama hissetmiyorum hamile olduğumu regl olacağım gibi
Sana önerim bu videoyu izleEvet ama umudum yok iki üç aydır deniyoruz daha. Ama hissetmiyorum hamile olduğumu regl olacağım gibi
Sana önerim bu videoyu izle
Evet değişiyormuş bakmadım ama.zsten en kötü 3 günde bir ilişki yaşıyorum sperm de 3 güne kadar canlı kalıyor diyorlar olursa olur heraldeBizim de ikinci ayımız Allah ikimize ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bende şuan öyle hissediyorum ovülasyonla denedim bu ay ve ben reglim bittikten 3 gün sonra yumurtluyormuşum buna baktın mı
Anladım canım tabiki senin rahat hissetmen daha önemliCanım böyle testler vs beni çok geriyor görev haline geliyor gibi oluyor cinsellik. Odagimi kaybediyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olir inşallah sağol