valla esincim ben senin dr un dediklerini hiç bir sekilde anlamadım yani.
bir kere insanın dongusu kac gun ise o dur. her ayın aynı gunu nu baz almak diye bisey nasıl olur aklım almadı. 14 ocakda oldu isen en son 26 gun sonra falan tekrar adet olman gerek 14 subatla ilgisi ne yani anlamadım.
yada adetin bir gun geçince test yapıyorsun pozitif 4 gun sonra adet oluyorsun falan o kısmınıda anlamadım
dr dese test yanlıstır falan anlıycam :)
yaslanıyoruz yorumuda yani korkunc daha neler 28 yasında sın
bilenler tecrübeliler soruma bi cevap lütfennnnnnn
bu arada oglen su fortel denen erken gebelik testini satın aldım. sanırım turkiyede pekfazla bilinmiyor bu test . kan testi yaptırma tarihi ile asagı yukarı aynı zamanda bu testi yapabiliyorsunuz. aldım birheves yarın falan yapacaktım ancakkk içindeki bir yazı ya sinir oldumm.
bazı hormon igneleri olanlarda (pregnly vs) yanlıs pozitif sonuç gorulebilir. bu durumda testin tekrarlanması ve adet gununu geçmesi beklenir diye.
e ne anlamı kaldı benim için bu testin o zaman(( off çok sinir oldummmm simdi ben bu testi yapayımmı yapmayayımmı yapsam bir turlu yapmasam bir turlu. ya yanlıs pozitif çıkıp beni umutlandırırsa :) bu pregnly ile verilen hcg hormonu ne kadar zamanda vucuttan atılıyor acaba ?
esin sen aldınmı bu testten yapacakmısın ? sen pregnly vs kullanmamıstın değilmi ?
ınsallah cnm herseyın hayırlısı rabbım guzel annelerın kucagını bos bırakmasın ınsallah benım 6 gun gecmıs haberım yok esıncımden allah razı olsun o olmasa ben bugun 2.gunun sanıcam:))))) allah senınde yuzunu guldursun ınsallah
Serencimmmm Tebriklerrrrrrr
Testlerde Hemen Cift çizgi Belirdi Ise Zaten Sasma Olmuyor Içindede Yazar. Negatif Ise Erken Donem Oldugu Için çikmayabilir Ama Pozitif Ise Bunda Hata Payi %1 Lerde Yani.v E Senin Adetin Zaten 6 Gun Geçmis. Yanliz Inanamiyorum Nasil Bekliyorsun Yani Bekledin Bu Kadar Zaman Ben Olsam On Kere Yapmistim Test:)
Aglattin Burda Benide Yazilarinla çoskunla Sevincinle.
Ne Mutlu Sana Uç Ayda Sonuca Ulastin Allah Tamamina Erdirsin Insallahhh. Ailenin Mutlulugunu Tahmin Edebiliyorum Ogluma Hamile Oldugumda Bizimkilerde Oyle Salya Sumuk Aglamisti Ilk Torundu Birde. Ne Guzel Yeni Bir Enerji Mutluluk Geldi Ailenize:) Tekrar Tebrikler Serencim. Daris Diger Arkadaslarin Ve Tabiki Benim Basima
Seren Gözün Aydin Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Sana
Darisi Başimiza
Bizede Dua Et
Bide Hiç Leke Felan Oldumu Hatirliyormusun
Yani Benim şuan Ellerim Ayaklarim Buz Gibi Bide Kasiğima Sanci Giriyor Zaten Dün Akşamda 2 Damla Pembemsi Leke Geldi Ama Bidaha Yok. Ay Allahim Nasil Geçecek 1 Hafta Bilmem
BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYLARIMM BENDE ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI HALA SOKTAYIM ICIM ICIME SIGMIYOR RABBIM BENDEN DAHA COK MUTLULUK VERSIN SIZLERE VALLA COK DUA EDIYORUM VE EDICEMDE HEPINIZI SEVIYORUMM HERKESE DILEKLERINDEN DOLAYI TEK TEK TESEKKUREDERIM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMCCCKKKSSSS