pamukum benimde adetime bir hafta kala yani dun sabah fortel erken gebelik testi yaptım tam 7 gun kala yapmıs oldum yani ve aynen benimde çıkmadı. daha adet gunum gelmisdeğil ama benim haftaya carsamba persembe gibi bekliorum. illa çıkacak diye birsey yok ama içindede okumussundur ç ıkmaması yok anlamına gelmiyor erken gebelik testi tamam ama olanı ç ıkarmaması mumkun. benim okudgum kadarı ile 10 mlu beta hcg ve ustunu olcebiliyor. senin hormonunun 10 mlu dan daha az olma ihtimali var yani kesinlikle. onu dikkate almayıp madem su an gunu geçti normal bi test alıp da yapabilirsin
bu arada oncomed erken gebelik testini kac paraya aldın ? fortel 19 idi sanrıım aynı dır asagı yukarı
bende cıft cızgı gormek ıstıyorum nolur bana dua edınsenağlamasenağlamasenağlama
Maalesef güzelim bu konuda benim hiçbir bilgim yok. Annenler ne yaptılar akşam kutlamalar devam etti mi?
napsın annemlerde cok sevındı tabı anne anneanne olucak dıye habıre aglıyo sevıncınden abımde tık yoktu kutlamadı bıle hatta uzuldumde bıseyde demedım ama sabah maıllerıma bakıyordumkı abımden maıl gelmıs tıkandım tebrık bıle edemedım cok ozur dılerım dıye ve daha neler yazmıs neler gorunce agladım yaa cok duygulandım kardesım teyze olacak dıyede havalarda ındıremıyoruz:))) babam desen oda duygusaldır onunda gozlerı doldu bısey dıyemedı sarıldı habıre bana cnm yaa allah herkese bu mutlulugu tatdırsın ınsallah
Bugun ogrendıgımın ılk cuma'sı ve ezan okundu demın bol bol dua ettım şukrettım allahıma ınanın sızler ıcın ve bebek bekleyen tum guzel anneler ıcın hep dua ettım yalvardım allahıma onların kucaklarını bos bırakma dıye ınsallah fualarım kabul olur cnm yrn doktoruma gıdıyorum bakalım o neler soylıcek:))
pzt.sı sıze bılgı verırım cnm .sen nasılsın bu arada
serencim dikkat et kendine doktorun da umarım çok güzel şeyler söyler sen şimdi 5 haftalık hamilesin dimi canım