esınım yaa aglıyorum habıre tlfnlardan gelemedım ılk esımı aradım hemen kıs 6 gunum gecmıs haberım yok yaa ınanamıyorum cıft cızgıyı gordum yaa
ınanamıyorum hala aldım hemen testı yaptım anında cıft cızgı cıktı,ınanamadım hemen eczaneye gıttım hamılesınız dedı hala kıza belkı yanlıstır dıyorum sonra yok dgl dedı ama ıllede emın olmak ıstersenız tahlıl yaptırın dedı kan tahlılı yanı ben hala soktayım yaa ellerım tıtrıyo ınan sen vesıle oldun cnm yoksa ben hala beklıcektım aptal gıbıyım yaa ınanamıyorum kafamçokkarıştı
ben sımdı hamısmıyım yaaa
Canımmmmmmmmm ne kadar sevindim bir anlatabilsem keşke burda olsan sana sarılırdım inan benimde gözlerim doldu çok mutluyum allah daim etsin şimdi bir nasihatım var sana sakın bayram yaparken göbek atma malum bebiş var orda:)) Kaç ayda başarmış oldun canım Ya ben sana vesile oldum umarım bir hafta sonra aynı mutluluğu bende bu gruba yeni üye olduğum için yaşarım ilk ayım uğurlu gelir umarım dua et benim için olur mu?:dance::teytey::sm_cool:
serencim ya bişey sorsam ayıp olurmu şey tedaviylemi hamile kaldın canım sen
seren canım benim rabbim senin yüzüne güldü inşallah sağllıklı bir hamilelik geçirirsin canım benim ya gerçekten çok sevindim allah bizlerede nasip etsin çift çizgiyi
tebrikler allah herkese böyle mutluluk yasatsın uzun bir zamandırmı bekliyosunuz
hımm cok uzun zaman olmamış ne güzel ne nasipliymişsin canım sen bizede dua et olurmu bitanem bende 2,5 yıldır istiyorumm
seren mrb çok çok tebrik ederim canım
canım benim sana bi sorum olucak
benim adetime 4 gün var bi belirti yok
senin adet gününden önce hiç belirtin olmuşmuydu
serencim hayırlı olsun bende 1-2 güne kadar test yptıracğm inş bende böyle güzel bi sonuç alırım