kan tahlili yerine ultrasonla baksaydı bence görürdü. Vardır bir bildiği doktorun mutlakaBen de normalde yaptırmayacaktım test dün gittim doktora bakmadı kan istedi tekrar düzenli artmış mı diye o yüzden yaptırdım bunu cuma gidicem kontrole
Çok rahat görürdü bence de.. ama işte çoğu doktor bizim gibi değil iyice garantilensin gelişsin istıyorlar sanırım.. yurtdışında süreç daha yavaş işliyor sanırım Türkiye de olsam bakarlardi çoktan :)kan tahlili yerine ultrasonla baksaydı bence görürdü. Vardır bir bildiği doktorun mutlaka
öyle yapacağım cnm haftaya gidince ultrasondan baksam mı tabi doktor kabul ederse netleşir hem o zamanGeç döllenmiş çok normal. Doktoru baz alın siz
canım önceki kaçtı zaten 10binden sonra değere bakılmıyor kese ve kalp atışı işi başlıyor..Kızlar dün 2. Kez kan testine gittim doktor değerin nasıl bakalım dedi bugün sonucu aldım 16451,4 çıktı 5. Haftamın içindeyim sizce normal mi bu değer
o zaman normal ki ben türkiyedesin zannettimÇok rahat görürdü bence de.. ama işte çoğu doktor bizim gibi değil iyice garantilensin gelişsin istıyorlar sanırım.. yurtdışında süreç daha yavaş işliyor sanırım Türkiye de olsam bakarlardi çoktan :)
Evet canım biliyorum da doktor istedi 2. Kez kan testini düzenli artış mı diye bakmak için cuma gününe çağırdı bakalım o zaman bakacakmış ultrasondancanım önceki kaçtı zaten 10binden sonra değere bakılmıyor kese ve kalp atışı işi başlıyor..
Cuma günü gidince bize de yazarsın cnm içini ferah tut bende arada başaramıyorum ama sakin olmamız gerekEvet canım biliyorum da doktor istedi 2. Kez kan testini düzenli artış mı diye bakmak için cuma gününe çağırdı bakalım o zaman bakacakmış ultrasondan
Sakinim de canım bu kadar beklemesine gerek Yok ya doktorun ona sinir oldum :)Cuma günü gidince bize de yazarsın cnm içini ferah tut bende arada başaramıyorum ama sakin olmamız gerek
inan benimki de hiç açıklama yapmıyor bilgili dendiği için gidiyorum soru sorunca rahatsız oluyor..Sakinim de canım bu kadar beklemesine gerek Yok ya doktorun ona sinir oldum :)
Herkes aynı değil işte canım.. benimki soguk biri değil de sanırım çok garantici davranıyor ondan olmuş olabilir bakalım cuma napacakinan benimki de hiç açıklama yapmıyor bilgili dendiği için gidiyorum soru sorunca rahatsız oluyor..
İnşallah yolunda olur herşeyHerkes aynı değil işte canım.. benimki soguk biri değil de sanırım çok garantici davranıyor ondan olmuş olabilir bakalım cuma napacak
Benim sancım var cnm lekelenme için doktora gittin miKahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.
Canım kimileri normal diyor kimileri risk olabilir diyor bence en iyisi doktoruna git baktır hem bişey varsa önlemini alırsın hem de bişey olmasa bile için rahat eder.. ben olsam durmazdım yaniKahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.
Şnşallah tatlımİnşallah yolunda olur herşey
Ha bu arada sancı hep oluyor ben de ufak ufak vuruyor geçiyorKahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.
Kahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.
Benim sancım var cnm lekelenme için doktora gittin mi
Canım kimileri normal diyor kimileri risk olabilir diyor bence en iyisi doktoruna git baktır hem bişey varsa önlemini alırsın hem de bişey olmasa bile için rahat eder.. ben olsam durmazdım yani
sancı geçen haftaya kadar çok oluyordu bende şuanda sadece çok yorulursam oluyor. doktor normal demişti bol bol su iç demişti. lekelenme bende olmadı ama kahverengi leke tehlikeli değilmiş diye duymuştum. bence yine de doktoruna görün..
canım rapor alabilirsen ii olur uzanırsınDoktorumu aradım. Daha keseyi bile göremediğimiz için progestan veremeyeceğini, bu kadar erken düşük gerçekleşecekse sağlıklı bir gebelik olmadığını en iyisinin dinlenmem gerektiği olduğunu söyledi.
Dinleniyorum ama yarın mesaiye gideceğim. Mümkün olduğu kadar oturucam yerimde ama bu tam bir istirahat olmayacak maalesef.
Keseydi kalp atışıydı beklemesi çok sancılı.
Hmm öyle mi oluyormuş canım ben bilmiyordum. Hayırlısı olsun izin alma imkanın varsa daha iyi olurdu inşallah tutunur bebişin sana stres yapma sakın rahat olmaya çalışDoktorumu aradım. Daha keseyi bile göremediğimiz için progestan veremeyeceğini, bu kadar erken düşük gerçekleşecekse sağlıklı bir gebelik olmadığını en iyisinin dinlenmem gerektiği olduğunu söyledi.
Dinleniyorum ama yarın mesaiye gideceğim. Mümkün olduğu kadar oturucam yerimde ama bu tam bir istirahat olmayacak maalesef.
Keseydi kalp atışıydı beklemesi çok sancılı.