Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doktor herşey yolunda dedi ama malum bu dönemde düşen bebekleri çok onemsemiyirlar kalbur üstü olarak değerlendiriyorlar onun için acaba benim doktorda önemsemedi mı diye dusundum
Benim kide öyle düşecekse tutamazsın tutunmuşsa düşeremezsin dedi..
ilk 3 ay ayıklanacak diye bakıyorlar...

Doktora göre benim muhtemel doğum tarihim 20 ocak görünüyor. Daha değişir diye burda değiştirmedim başına böyle bir durum gelen var mı kızlar önceden doğum yapmış olanlardan..
canım benim de öyle geç döllenme muhabbetinden tarih tam belli değil. Biraz daha büyüdüğü zaman netleşir sanırım

canım benim de öyle geç döllenme muhabbetinden tarih tam belli değil. Biraz daha büyüdüğü zaman netleşir sanırım
Canım ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum adetim netti yumurtami takip ettik. İğneden tam 13 gün sonra tahilil yaptım pozitif ti geç dollenseydi 13.gun sonuç cikmazdi. Kaynım tıp öğrencisi onu aradım kadın doğum bölümünü geçen dönem gördü normal herşey yolunda korkma dedi. Aralarındaki fark iki hafta kadar olabilir dedi

Canım ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum adetim netti yumurtami takip ettik. İğneden tam 13 gün sonra tahilil yaptım pozitif ti geç dollenseydi 13.gun sonuç cikmazdi. Kaynım tıp öğrencisi onu aradım kadın doğum bölümünü geçen dönem gördü normal herşey yolunda korkma dedi. Aralarındaki fark iki hafta kadar olabilir dedi
İlişkiden 10 gün kadar sonra İdrar testi bile sonuç veriyor artık.

canım ikizler konusunda hiç bir bilgim yok. Cerenkar için yazdım. Doğum tarihi net değil demiş benimki de net değil ona cevp olarak yazdım. Çift yumurta ikiziyse 10-15 gün sonra bile 2.yumurtanın döllendiğini duymuştum bir haberde. İşin özü en iyisini doktorun bilir çünkü en iyi bilgiyi ultrason cihazı veriyo şu aşamada bence

Kızlar dün 2. Kez kan testine gittim doktor değerin nasıl bakalım dedi bugün sonucu aldım 16451,4 çıktı 5. Haftamın içindeyim sizce normal mi bu değer

X