Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

vee ilk ikizimiz geliyo :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ay maşallah canım bende bi umut bekledim de tekdi benim olsa derdi doktor sanırım..

Çok sevindim gözün aydın ins saglicakla kucagina alırsın. Ben de ikizden supheleniyordum. Benim hcg bir günde 3 katı artıyordu. Ama tek kese gördük. Önemli olan sağlıklı olması
Aynen canım önemli olan sağlıklı olmasıydı.benim artış çok anormal defildi ama iki katından daha fazla artmisti. İlk tahlili sabah diğerini akşam yapmıştık aradaki fark 48 saatten fazla olunca o farkı biz ona bağladık. Ben dış gebelik vs suphelendim. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin tekide ciftide basimin ustune

Doktora göre benim muhtemel doğum tarihim 20 ocak görünüyor. Daha değişir diye burda değiştirmedim başına böyle bir durum gelen var mı kızlar önceden doğum yapmış olanlardan..

Ben ikiz fikrinden ürküyorum. Malum benim bir tane var.

Allah bağışlasın. Bizim ilk olacak. Ben açıkçası erken doğumdan falan korkuyordum ama bakma konusunda korkum yok tüm sülale çocuk doğurmamı bekliyordu bakması kolay olurdu eşimin tarafında ikiz çok bana hala "orası belli olmaz belki ikizdir" diyorlar ?!?

Arkadaşlar size sorum olacaktı ikiz sevinciyle unutmuşum. Sata göre 6+2 idik ama ultrasona göre biri 4+5 diğeri 4+6 bir sorun var mıdir. Sat ile ultrason farklı çıkıyormuş ama benim fark çok fazla

Beni de eklermisin cnm sat 2 mayis tahmini dogum 06.02.2018

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…