bende c.tesi kahverengi leke için gittim doktora. Çok artarsa ya da kırmızıya dönerse acile gel dedi. Stres yapıp kafana takma sakınDoktorumu aradım. Daha keseyi bile göremediğimiz için progestan veremeyeceğini, bu kadar erken düşük gerçekleşecekse sağlıklı bir gebelik olmadığını en iyisinin dinlenmem gerektiği olduğunu söyledi.
Dinleniyorum ama yarın mesaiye gideceğim. Mümkün olduğu kadar oturucam yerimde ama bu tam bir istirahat olmayacak maalesef.
Keseydi kalp atışıydı beklemesi çok sancılı.
Tesekkurlerekledim cnm
bende c.tesi kahverengi leke için gittim doktora. Çok artarsa ya da kırmızıya dönerse acile gel dedi. Stres yapıp kafana takma sakın
Kızlar bayramda ya da yakında yolculuk yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor.. benimki çok rahat yinede içimde bir acaba var..
canım benim bahsettiğim 12 saatlik bir otobus yolculuğu.. doktorum rahat biri olursa olur ölürse ölür modunda.. ne oluyor otobuse binince dedi.. ne farkı var dedi.. ttunmuşsa istesende düşüremezsin düşecekse de tutamazsın dediKendi aracınla, sarsmadan, sık sık mola verip dolaşarak demişti bşr arkadaşıma doktoru. Riski yoktu.
Biz düşünüyoruz canım ama uçak için basınç daha 3 aylık olmadığı için riskli olabilir diyorlar kimileri de bişey olmaz diyor cuma günü sorucam doktora ben de ama biz arabayla gitmeyi düşünüyoruz o yüzdenKızlar bayramda ya da yakında yolculuk yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor.. benimki çok rahat yinede içimde bir acaba var..
Bunu okuduğum iyi oldu :) bizde arabayla gitmeyi düşünüyoruz cunkuKendi aracınla, sarsmadan, sık sık mola verip dolaşarak demişti bşr arkadaşıma doktoru. Riski yoktu.
canım açıkçası tam yerleşme döneminde izne çıkmıştık ve 10 günde yaklaşık 3bin km yol yaptık. Ama şimdi biliyoken o kadar rahat yolculuk yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi benim doktorum da aynı kafada. Ağır bi iş yapmadığın sürece hayatını kısıtlamam kesinlikle dedi. Düşecek bebeği zorla tutundurmaya çalışmam vardır bi sebebi falan diyo o dacanım benim bahsettiğim 12 saatlik bir otobus yolculuğu.. doktorum rahat biri olursa olur ölürse ölür modunda.. ne oluyor otobuse binince dedi.. ne farkı var dedi.. ttunmuşsa istesende düşüremezsin düşecekse de tutamazsın dedi
Kızlar bayramda ya da yakında yolculuk yapan ya da yapacak olan var mı doktorlarınız ne diyor.. benimki çok rahat yinede içimde bir acaba var..
Kızlar günaydın biliyorum saçmalama falan diceksiniz ama bana ara ara kötü hisler geliyo sanki ben anneliğe hazır değilim ya da bebeğe hiç bakamicakmışım gibi hissediyorum bu benim bebeğe hazır olmadığımı mı gösteriyo hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum
Ya bende de oluyor aynı hisler kendime kızıyorum sonra bu bebeği sen de istedin neyin düşünceleri bunlar vs vs diye.. büyük ihtimal o sorumluluk bizi endişeye düşürüyor ama ben Doğumdan sonra bu hislerin geçeceğine inanıyorum öyle telkin edıyorum kendimi..Kızlar günaydın biliyorum saçmalama falan diceksiniz ama bana ara ara kötü hisler geliyo sanki ben anneliğe hazır değilim ya da bebeğe hiç bakamicakmışım gibi hissediyorum bu benim bebeğe hazır olmadığımı mı gösteriyo hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum
tamamen hormonlardan. Bende sürekli acaba bebeğe bişey oldu mu diye korkuyorum. Çok sinirliyim, bişey oldu mu hemen ağlıyorum. Tv de bile o kadar absürt şeylere ağlıyorum ki. Yoruyo ama sürekli duygu değişimleriKızlar günaydın biliyorum saçmalama falan diceksiniz ama bana ara ara kötü hisler geliyo sanki ben anneliğe hazır değilim ya da bebeğe hiç bakamicakmışım gibi hissediyorum bu benim bebeğe hazır olmadığımı mı gösteriyo hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum
Vesvese sanırım cnm zaten içgüdüsel annelik.. hormonlar vücudundaki değişiklikler sana öyle hissettirmiş olabilir.. kaç yaşındasın bu arada.. benim kaygılarım daha çok bebeğe bir şey olacak tedirginliği...Kızlar günaydın biliyorum saçmalama falan diceksiniz ama bana ara ara kötü hisler geliyo sanki ben anneliğe hazır değilim ya da bebeğe hiç bakamicakmışım gibi hissediyorum bu benim bebeğe hazır olmadığımı mı gösteriyo hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum
Aynıyız ve tek nedeni hormonlar.. Bana da bir ömür boyu artık hiç dinlenemeyecekmişim kendimle ilgilenemeyecekmişim gibi geliyor..
benim yaklaşık 12 saatlik bir otobus yolculuğu cnm yol kötü sayılmaz ama hayırlısı bakalım..Ben de pzartesi soracağım cnm
Biz ailelere gidelim diyoruz ama 3 - 3.5 saatlik yol ve bir haftada 4 gün bu yolu gideceğim. Üstelik bir kısmı bozuk köy yolu zıplaya zıplaya normalde bile midem bulanıyor..
Ben merdiven bile inip çıkınca kramp oluyor korkarım valla..
Hım hadi ya..uykuyu unutalım o vakit.. ben hamilelik dönemince uykulu olacağım gibi geliyor bana..Aslında pek de yanlış düşünmüyorsun :) son altı senedir kesintisiz 5 saat uyudum mu hatırlamıyorum
benim yaklaşık 12 saatlik bir otobus yolculuğu cnm yol kötü sayılmaz ama hayırlısı bakalım..
risk var mı bilmiyorum doktora göre bu öngörülemezO arkadaşın da uzundu ama otobüs değil arabaydı işte.
Riske atar mıydım?
Sıkıntı yok deniyor ise atardım herhalde.