Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnan ki aynı durumdayız bişiler yemeye korkuorum maden suyundan nefret ederdim 3 gündür en yakın arkadaşım günde 2 tane içiyorum bana mısın demio :KK43:(((
Merhaba kızlar doktordan geldik 7+5 görünüyor ultrasonda .. sata göre 8+2 .. doktor satı değiştireceğiz dedi 1 hafta geri aldı ilk defa duydum sizde de oldu mu kalp atışı ii dedi inşallah sıkıntı olmaz sanki titrek bir atıştı kıyamıyor insan... yolculuk yapabilirsin dedi .. ağrı kesici parol minoset alabilirsiniz dedi..birde yürüyüş yapabilirsin dedi.. çok rahat bir adam hayatını değiştirme tutunanı düşüremezsin düşecekse tutamazsın dedi.. hayırlısı bakalım..

Merhaba kızlar doktordan geldik 7+5 görünüyor ultrasonda .. sata göre 8+2 .. doktor satı değiştireceğiz dedi 1 hafta geri aldı ilk defa duydum sizde de oldu mu kalp atışı ii dedi inşallah sıkıntı olmaz sanki titrek bir atıştı kıyamıyor insan... yolculuk yapabilirsin dedi .. ağrı kesici parol minoset alabilirsiniz dedi..birde yürüyüş yapabilirsin dedi.. çok rahat bir adam hayatını değiştirme tutunanı düşüremezsin düşecekse tutamazsın dedi.. hayırlısı bakalım..

Çok sevindim maşallah darısı başıma :KK66: sat yumurtlamaya gore değişiyor benim sat ım ultrasona göre belirlenecek. Sen 4 gün geç yumurtlamışsın. ben de iki haftaya yakın geç yumurtlamışım.

Bana da benim doktorum fazla rahat gibi geliyor ama biz fazlasını bekliyoruz sanırım normal davranan onlar galiba..

Satı değiştirmeyi ben yeni duydum canım ama bir sıkıntı yokmuş çok şükür titrek değildir bence sen öle hissetmişsindir :) çok sevindim walla herşey yolunda çok şükür canım kötü bişi olsa ya da hissetse doktor sölerdi ama şu sölediği doğru bence hayatını değiştirme tutunanı düşüremezsin düşecekse tutamazsın sevdim bu lafı

günaydın canım iyi geçmesine sevindim. Benim de geç döllenme olduğu için sata göre hareket etmiyo doktorum. Aslında mantıklı da sonradan gelişim geriliği var diyip çıkıp moral bozmasınlar :)

Gözün aydın canım çok sevindim. Dr haklı aslında ama insanın elinde olmuyor maalesef. Her şeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. Kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :KK66:

Çok sevindim maşallah darısı başıma :KK66: sat yumurtlamaya gore değişiyor benim sat ım ultrasona göre belirlenecek. Sen 4 gün geç yumurtlamışsın. ben de iki haftaya yakın geç yumurtlamışım.

Bana da benim doktorum fazla rahat gibi geliyor ama biz fazlasını bekliyoruz sanırım normal davranan onlar galiba..
benim satı 1 hafta değiştirdi cnm daha değişir mi bilmiyorum.. inşallah sağlıklı olsunlar da..

Satı değiştirmeyi ben yeni duydum canım ama bir sıkıntı yokmuş çok şükür titrek değildir bence sen öle hissetmişsindir :) çok sevindim walla herşey yolunda çok şükür canım kötü bişi olsa ya da hissetse doktor sölerdi ama şu sölediği doğru bence hayatını değiştirme tutunanı düşüremezsin düşecekse tutamazsın sevdim bu lafı
ilk gittiğimde de demişti nenem pancar motoru kullanmış 11 tane doğurmuş diye hayırlısı cnm .. birde pantolonlarımın önü açık geziyorum artık..

günaydın canım iyi geçmesine sevindim. Benim de geç döllenme olduğu için sata göre hareket etmiyo doktorum. Aslında mantıklı da sonradan gelişim geriliği var diyip çıkıp moral bozmasınlar :)
Normalde birşey demiyordu ben dedim bu sefer gelişimi haftası ile uyumlu mu diye.. satı hesaplayacağız şimdi dedi 1 hafta geri aldı gerçi bende normale göre geç dölllenme sanırım 3 gün falan .. öyle hissetmiştim.

Gözün aydın canım çok sevindim. Dr haklı aslında ama insanın elinde olmuyor maalesef. Her şeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. Kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :KK66:
Amin cnm inşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim..

Cumartesi değerim 48 idi.

bugün 138 çıktı.

artık bir hafta sonra kese dedi.

geç döllenmeden biri de biizmki.

ilk bebeğim de geç döllenmişti.

Birde düşükler mi arttı iletişim mi hızlandı biz çok duyuyoruz bilmiyorum haliyle bir tedirginlik oluyor..
insan başına gelmeden çok dikkat etmiyo bence. Ben düşük yaptıktan sonra her duyup arayanın bir düşük hikayesi vardı. O zaman demiştim ne kadar çok oluyomuş ama ben hiç duymamışım diye

insan başına gelmeden çok dikkat etmiyo bence. Ben düşük yaptıktan sonra her duyup arayanın bir düşük hikayesi vardı. O zaman demiştim ne kadar çok oluyomuş ama ben hiç duymamışım diye
aynı şeyi ben de düşünmüştüm ne kadar çokmuşta farketmemişim demiştim ama bu seferde tedirgin yaşıyoruz.. Rabbim yardımcımız olsun.. eşimde heyecanlandı kalp sesini duyunca...

ilk gittiğimde de demişti nenem pancar motoru kullanmış 11 tane doğurmuş diye hayırlısı cnm .. birde pantolonlarımın önü açık geziyorum artık..
Ahahahaha bende öyleee mutlaka düğmelerimi açıp geziorum ama olan pantolonlarımı da açıyorum çünkü çok sıkıştırmak istemiyorum korkuyorum kendime şimdiden hamile kotu aldım çok rahat walla canım lc waikiki de satılıo hem fiyatları da uygun en küçük bedeninden aldım sende bi bak istersen

Ahahahaha bende öyleee mutlaka düğmelerimi açıp geziorum ama olan pantolonlarımı da açıyorum çünkü çok sıkıştırmak istemiyorum korkuyorum kendime şimdiden hamile kotu aldım çok rahat walla canım lc waikiki de satılıo hem fiyatları da uygun en küçük bedeninden aldım sende bi bak istersen
yine bakayım cnm birara baktım da alt kısımları dar gabardin tarzı vardı

Güzel anneler ve anne adayları hepiniz şimdiden hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, hamile olmayı isteYenler, bebek düşünenler gelin beraber bekleyelim meleklerimizi. Belirtilerimizi, sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. Stresimizden uzaklaşalım. Hamilelik sürecine beraber alışıp hazırlanalım. Alışverişlerimizi, doktor önerilerimizi, hafta hafta gelişmelerimizi beraber paylaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin.
Ben bugün ilk test yaptım:KK45: be silikte olsa 2. cizgi çıktı batım bugün ama yumurtlamaya göre 1-2 gün sonra olabilir. sizler kaçıncı gebeliğiniz? Düşüğünüz var mı?
İlk kalp atışlarını, ilk tekmelerini:KK36:vb beraber paylaşalım.
Güzel şeyler paylaştıkça büyür. :anneadayı::anne::KK200:
2018 e yeni anne olarak girecek olan arkadaşlar yada anne olarak girmeyi planlayan arkadaşlar toplanalım ve hem birbirimizin fikirlerinden bilgilerinden istifade edelim;hemde duygularımızı paylaşıp birbirimize yardımcı olalım kızlar...
Tüm 2018 Ocak*Şubat anne adaylarına sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi ardından bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.:KK200:

@Bebegimgelsin 01.01.2018
@TurkuazM 03.01.2018
@gogo7_ 05.01.2018
@Peramm 05.01.2018
@keskins 05.01.2018
@Hymph 07.01.2018
@nehir_im 07.01.2018
@pamukkksekerrr 10.01.2018
@Zeynepaltug 12.01.2018
@sedaacann 12.01.2018
cerenkar cerenkar 14.01.2018
@sibel_ahmet 14.01.2018
@harikalardiyarinda 14.01.2018
@Smyy21 16.01.2018
@gap2010 16.01.2018
@Clove13 17.01.2018
@Whowiangirl 21.01.2018
@cimcime8989 24.01.2018
@DadsDaughter 26.01.2018
@meltem_kaya 29.01.2018
@ArzuErcann 31.01.2018
@hattic-eee-100 03.02.2018
@ilkduyansenol 04.02.2018
@blondgunes 04.02.2018
Benide eklermisin 20/01/2018

Arkadaşlar bugün keseyi görmeye gittim benim pıtırcık giden kardeşinide almış bize sürpriz yaptılar. Tek yumurtam vardı iki kese gördük biri 7 biri 9 dedi doktor aralarında 1 gün varmış. İdrara çok sıkışık gitseydim herşey netlesecekti biraz sıkısmisim pek bisi göremedi büyük ihtimal ikiz dedi

Arkadaşlar bugün keseyi görmeye gittim benim pıtırcık giden kardeşinide almış bize sürpriz yaptılar. Tek yumurtam vardı iki kese gördük biri 7 biri 9 dedi doktor aralarında 1 gün varmış. İdrara çok sıkışık gitseydim herşey netlesecekti biraz sıkısmisim pek bisi göremedi büyük ihtimal ikiz dedi

Ayy maşallah ne güzel bir sürpriz bu. Sağlıkla doğarlar inşallah :KK66:

X