Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Dr a gitme veya danışma imkanın varsa bi sor bence. Genelde kahverengi akıntı problem olmuyor kırmızıya dönmedikçe diyorlar. İnşallah önemli bir şey değildir.

İnşallah yolunda gider cnm dinlenmeye bak benimde korkum bu leke sonrası düşüğüm oldu..
İçini ferah tut... Rabbim yardımcın olsun.

Dr a gitme veya danışma imkanın varsa bi sor bence. Genelde kahverengi akıntı problem olmuyor kırmızıya dönmedikçe diyorlar. İnşallah önemli bir şey değildir.

İnşallah yolunda gider cnm dinlenmeye bak benimde korkum bu leke sonrası düşüğüm oldu..
İçini ferah tut... Rabbim yardımcın olsun.
doktoru aradım ama ulaşamadım. Geçen hafta gittiğimde kanama alanı falan yoktu. Tekrar arayayım hatta yarın sabah giderim olmadı. Çok kabızım o yüzden zorluyomuyum acaba

İnşallah canım. Son adet tarihini hatırlamıyor musun ki? Benim 23 Nisan. Hülya çiçek normalde çok sıcakkanlı çok konuşkan ama doktorluğunu bilmiyorum. Gidince görücez artık.

Son adet tarihim 12 nisan ama geç yumurtlama oldu ne zaman yumurtladigim kesin değil ama ben de 23 nisan olarak aliyordum sat ı kız valla aynı gün yanyana doguracagiz bu gidişle

doktoru aradım ama ulaşamadım. Geçen hafta gittiğimde kanama alanı falan yoktu. Tekrar arayayım hatta yarın sabah giderim olmadı. Çok kabızım o yüzden zorluyomuyum acaba

En kısa zamanda doktora görün ama stres yapma. Inş bişey olmaz. Sekiz haftandasin sanırım annemde her adet tarihinde lekelenme hatta kanama oluyormuş 9 ay boyunca belki senin de adet tarihin dir. Hiç korkma bebege daha zararlı stres yapmak..

adet tarihim bu aralar yüzümüde sivilceler bastı. Doktorumu aradım yarın kontrole çağırdı hayırlısı olsun artık...

Gördün mü adet yüzünden olabilir anneme 3 hamileliginde de olmuş merak etme ınş bişey olmaz
İnşallah canım. Bir tane de düşüğüm olduğu için çok pimpirikleniyorum. Bi yandan da önemli bişey değildir kan değil sürekli olmuyo sonuçta diyorum. Bakalım yarın sabah gidicem zaten doktor ne diyecek

benim içinde diş fırçalamak işkence aç karna fırçalıyorum genelde ve uyumadan önce yoksa midemde birşey kalmayacak

Evet ya aynen benim de ne yersem yiyim sanki o saniyede çekiliyor bomboş gibi her zaman. Ben oruç hiç başlamadım zaten böyle bi hamilelikte mumkun değil. İlk hamileliğimde ben de diş fırçalamayı azaltmıştım şimdi sen deyince hatırladım yoksa hepsi boşa gidecek yediklerimin. Ah şu ilk üç ay... İnşallah bulantılarımızı da alır geçersin.

bende hiç tutmadım cnm hafta sonu deneyeyim dedim ama dün gece çok baş ağrım vardı kıvrandım durdum halsizim şimdi.. olmazsa eylül ekim gibi az az tutarım aralı aralı diyorum halim olursa tabi..

Verdigi ultrason kagidinda da yaziyor canim kac haftalik olduğu
ben baktım ama çok anlayamadım cnm bir yerinde 5 2T yazıyordu sadece orasımı dedim ama hafta yazmayınca emin olamadım.. bu sefer soracağım başka ne soracağım kafamda toparlamam lazım..

Kızlar 2 gündür şiddetli baş ağrım var ilaç almamak için direndim ama bugünde zorlarsa ne yaparım bilmiyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu?

gittim canım çok şükür yolunda herşey bebiş büyümüş biraz daha :) doktor kabızlık için şurup falan yazdı. Pembe ya da kırmızı olmadığı sürece çok sıkıntı yapma dedi
sevindim cnm Rabbim sağlıkla paylaşmayı nasip etsin doğum süreçlerimizi

gittim canım çok şükür yolunda herşey bebiş büyümüş biraz daha :) doktor kabızlık için şurup falan yazdı. Pembe ya da kırmızı olmadığı sürece çok sıkıntı yapma dedi

Oyy maşallah çook sevindim canım ya inş sağlıkla kucağına da alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…