- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
birazdan doktora geçeceğim.heyecan tqvan yapmis durumda. sanki ilk gebeligim.
çıkınca bize de haber ver valla kendim girecek gibi heyecan geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birazdan doktora geçeceğim.heyecan tqvan yapmis durumda. sanki ilk gebeligim.
balık kültürüm pek yok cnm hamsi için kışı bekleyeceğiz hangi balıklar güvenilir biliyor musun
Bnede eskisi kadar olmasa da epey içiyorum mesela günde düzenli 1 fincan kahve içiyordum çalışınca çay kahve rahatlatıyor gibi geliyor insana.. şimdi sanki uyku modundayım ama diğer arkadaşta kahveyi bırakınca bende içmiyorum salep içiyoruz :) havalarda çok ısınmadı burda şimdilik sıkıntı olmuyor..Ben aynen sigara gibi kafein bağımlısıyım. Çay kahve içmiyim gün içerisinde gözümü açamam. Başımın ağrısından duramam. Sınırsız içebilirim yani ama hamilelikte sınırlamaya çalışıyorum işte biraz.
Güzel haberlerle gel inşallah bende 3.40 da gideceğimbirazdan doktora geçeceğim.heyecan tqvan yapmis durumda. sanki ilk gebeligim.
kahve de hastalıktı bende günde 2 fincan türk kahvesi ve bir de neskafe içmeden olmazdı. Bulantı yüzünden onu bile görmüyo gözüm çay bile içemiyorum. Yemem yediğimde mutlu oluyorum. Yarın gidicem bende inşallah kalp atışını duyarız...Bnede eskisi kadar olmasa da epey içiyorum mesela günde düzenli 1 fincan kahve içiyordum çalışınca çay kahve rahatlatıyor gibi geliyor insana.. şimdi sanki uyku modundayım ama diğer arkadaşta kahveyi bırakınca bende içmiyorum salep içiyoruz :) havalarda çok ısınmadı burda şimdilik sıkıntı olmuyor..
Evet cnm çocuklar üzülüyor okullarda sigaranın sağlığa zararları anlatılıyorya benim arkadaşlarda annesine içme diye yalvaran çocukları vardı..inşallah ya hala tiksinmedim normalde içtiğim zamanlarda bile başkası içince kokusundan rahatsız olurdum şimdi kokusunu alınca canım çekiyo resmen ama umursamıyorum.. zaten hamilelikti emzirmeydi baya bi zaman geçer ondan sonra da çocuğuma kıyamam daha başlamam bebişim annesine sarılınca sigara koklamasın
teşekkürler cnm..ben neredeyse hepsini sevip tüketiyordum bi de burada kışın balıkçılar tutup canlıyken satıyorlar. yazın zaten sadece yayla alabalığı yiyorduk onu da rahatça bulabiliyorum çok şükür
ben şunu okumuştum:
Hangi balıklar tercih edilmeli?
Derin sularda en riskli olan deniz ürünü midyedir. Ağır metalleri tutma kapasitesi oldukça yüksektir. Bunun dışında mezgit, levrek, lüfer, barbunya, kefal ve kalkan gibi derin su balıklarının besleyici değerleri çok yüksektir ancak hangi denizden avlandıkları çok önemlidir. Temiz denizlerdeki bu balıklar rahatlıkla tüketilebilir. Risk almadan balık yenmek isteniyorsa da yüzey balıkları tercih edilmelidir. Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi balıklar bu kategoriye girer. Tazeliğine dikkat edildiği müddetçe çok rahat tüketilebilir. Her balıkta bir miktar civa maddesi bulunabilir. Ancak hepsi insanlarda zararlı etki yaratmaz. Uzun yaşayan, diğer balıkları yiyerek beslenen büyük balıklarda, metil civa seviyesi en yüksek seviyededir ve bu balıkları sürekli yiyen kişiler büyük risk altındadır. Balık seçiminize dikkat etmeniz sizi bu riskten korur. Bunların dışında somon balığı, ton balığı, sardalya, beyaz balık, alabalık ve uskumru gebelik döneminde tüketilebilecek balıklardır ve besleyici özelliklerinin yanında folik asit yönünden de zengindirler. Bunlar hem yüksek omega 3 yağ asitlerine sahiptir hem de civa oranları oldukça düşüktür. Hamile anneler için önemlidir. Ancak yine bu balıkların da hangi denizlerden geldiği sorulmadan alınmamalıdır. Balık tüketmeyen anne adayları ise, omega 3 içeren balık yağı desteklerinden alabilirler. Fakat bu tür vitamin ve mineral desteklerini mutlaka hekim tavsiyesiyle almaları gerekmektedir.
Duyarsın inşallah cnm bakalım ikiz olan olacak mı merak ediyuorumkahve de hastalıktı bende günde 2 fincan türk kahvesi ve bir de neskafe içmeden olmazdı. Bulantı yüzünden onu bile görmüyo gözüm çay bile içemiyorum. Yemem yediğimde mutlu oluyorum. Yarın gidicem bende inşallah kalp atışını duyarız...
aa evet bundan sonra bende yazanlara dikkat ederim sanırım ikiz var mı diye :) genelde annenin genleri etkiliyomuş ikizi babanın çok değilmiş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorumDuyarsın inşallah cnm bakalım ikiz olan olacak mı merak ediyuorum
Evet cnm bende duydum birde ileri yaşlarda oluyormuş daha çok annemde son çocuk öyle olmuştu kardeşlerim yani 38-39 yasındaaa evet bundan sonra bende yazanlara dikkat ederim sanırım ikiz var mı diye :) genelde annenin genleri etkiliyomuş ikizi babanın çok değilmiş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bnede eskisi kadar olmasa da epey içiyorum mesela günde düzenli 1 fincan kahve içiyordum çalışınca çay kahve rahatlatıyor gibi geliyor insana.. şimdi sanki uyku modundayım ama diğer arkadaşta kahveyi bırakınca bende içmiyorum salep içiyoruz :) havalarda çok ısınmadı burda şimdilik sıkıntı olmuyor..
Evet cnm çocuklar üzülüyor okullarda sigaranın sağlığa zararları anlatılıyorya benim arkadaşlarda annesine içme diye yalvaran çocukları vardı..
aa evet bundan sonra bende yazanlara dikkat ederim sanırım ikiz var mı diye :) genelde annenin genleri etkiliyomuş ikizi babanın çok değilmiş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah bende 3.40 da gideceğim
İyi düşünmüşsün cnm arkadaşın oğlu ölmeni istemiyorum diye çöpe atıyordu annesinin sigarasını..ay valla zamanında bende öyleydim anneme yalvarırdım. ben böyle bir şey için üzmek istemiyorum çocuğumu..
İkiz zor ama insan bi heyecanlanıyor güzel geliyor hangisi hayırlısı ise o olsun bende tek kese var sanırım olmaz bende..ben de merak ediyorum hatta kendimden bile şüpheleniyorum eşimin tarafında ikiz çok var ve bakıyorum hep erkek tarafından geçmiş ikiz olması. kaynımda görümcemde eşimin amcasında halasında kuzenlerinde dedesinde.. hem de hep bir kız bir erkek benim hcg değerim hızlı artıyor diye çevremdekiler de umutlandı artık haftaya belli olur
evet bende merak ediyorum canım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...inşallah kesen görülecek kadar büyümüştür çok merak ediyorum ya sıra bana da gelse