Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Adete iki gün kala öyle çıkması çok normal. Hamilesin ayrıca ama belki kimyasal gebelik ihtimalini düşünüp öyle söylemiştir bayan. İnşallah değerin güzel bir şekilde artar ve hamileliğin devam eder

7-8 haftadan önce pek bişey belli olmuyor çünkü. Ama lekelenme durumu acil bi durum tabi. Sağlıklı gebelikler geçiriz inşallah
İnşallah canım benim lekelenmeden sonra kalp atışını duyduğum bir kaybım var ondan tetikteyim bakalım.. birde progestan hapını alınca kanamam arttı gibi geldi bana ondan da gitsem bile o hapı verecek bilemiyorum inşallah lekelenme olmazda sağlıkla ilerler bebeğimiz

Merhaba ben de katıldım aranıza :)bana doktor 14.gün yumurta görünmüyor progesteronla anlarız yumurtanın çatladığını dedi. ben de 21. gün progesteron testi yaptırdım; 0.134 çıktı. doktor yumurtlamamışsın, yumurtlama sorunun var dedi. adetin 2.günü klomenle yumurta tedavisine başlayalım dedi. bugün adet gecikmemin 11.günü veeee HAMİLEYİMM. adet günüme yakın yumurtlamışım. 4 yıl korunmadım tedavi olmaya karar verdiğim ay kendiliğinden hamile kaldım. İnşallah isteyen herkes sağlıcakla bebeğine kavuşur :)

benim dün 16.38 di. doktor hamilesin tebrikler dedi. sana niye öyle dediler ki?

Hoşgeldin cnm hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı olsun.. demekki sebeb çatlamaması imiş..

bi şey sormak istiyorum ama. benim hcg dün 16.38 idi bugün 40 olmuş. doktora çok mu artmış dedim pimpiriklenme bişey yok gayet sağlıklı dedi. siz de nasıl oldu?

Benim de bi boş gebeliğim bi de gelişmeyen gebeliğim var. Aynen ben de çok fazla sevinemiyorum o yüzden. Progestan normalde düşük önleyici. İlk gebeliğimde kullanmıştım. İnşallah gerek kalmaz

bi şey sormak istiyorum ama. benim hcg dün 16.38 idi bugün 40 olmuş. doktora çok mu artmış dedim pimpiriklenme bişey yok gayet sağlıklı dedi. siz de nasıl oldu?
ben 2 defa ölçtürdüm cnm ilkinde 300lerdeydi sonra 700 e yakın.. doktor normal demiş endişe etme bence.. önemli olan sakin olmak...

neden şüphelenip gidiyorsun cnm kist falan mı genel olarak mı
Reglim cok gec oluyor cnm bu ay 47gün sora geldı kıstım var 5cmdı gecen yıl bu ay basladım korunmasız ılıskıye.... rutin kontrol yapsım yumurtalıkları mın durumuna baksın diye hamılelık süphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…