Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar benim geç döllenme keseyi ölçmüştü doktor. Haftasını bebek görününce daha rahat belirleyebilirim dedi. Yani sadece kesenin boyutuna göre hafta ve gün biraz tahmini oluyormuş

Kızlar benim geç döllenme keseyi ölçmüştü doktor. Haftasını bebek görününce daha rahat belirleyebilirim dedi. Yani sadece kesenin boyutuna göre hafta ve gün biraz tahmini oluyormuş
canım benim ki pek konuşkan değil zorla söylüyor doktorum.. keseden hiç bahsetmedi..hafta vs diye

Kızlar ben de hamileyim galiba :oops:

Eklentiler

• IMAG2331_1.jpg
    IMAG2331_1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben kokulara hassaslaşmaya başladım özellikle ter kokularına.. bazıları çok fena bayılacak gibi oluyorum.. Banyo yapın dememek için dilimi ısırıyorum

bence silik bir çizgi var cnm hayırlı olsun bikaç güne kan testi yaptırırsın.

Sağol canım ama kan testi yaptıramam herhalde. Yurtdışındayım bi süreliğine eşimin yanına geldim. Üç hafta sonra Türkiyeye dönüyorum allah nasip ederse. O zaman direk doktora giderim inşallah :KK66:

Sağol canım ama kan testi yaptıramam herhalde. Yurtdışındayım bi süreliğine eşimin yanına geldim. Üç hafta sonra Türkiyeye dönüyorum allah nasip ederse. O zaman direk doktora giderim inşallah :KK66:
o zamana kadar kese olur sanırım inşallah görür rahatlarsın

Kızlar bugun adet oldum ya cok sukur baya gecıkmıstı doktora gitsem bıtınce dıyorum yumurtalıkları falan gorsun kuzenım adetın 2.günü git dıyor ıkıncı günü test mi yapılıyor bılen var mı adetken kontrol rahıme falan bakılmaz bnm bildigim

Kızlar bugun adet oldum ya cok sukur baya gecıkmıstı doktora gitsem bıtınce dıyorum yumurtalıkları falan gorsun kuzenım adetın 2.günü git dıyor ıkıncı günü test mi yapılıyor bılen var mı adetken kontrol rahıme falan bakılmaz bnm bildigim
Tam bilmiyorum cnm ama 2 yada 3 . günü gidiliyor diye okudum.. doktorunu arasan daha iyi olur cnm

Kızımda da öyle gitmiştim üç hafta bekleyip. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur kalp atışlarını falan duyarım.
Bende geç gideyim diye düşünmüştüm cnm ama az bi leke görünce korkuyla gittim hemen şükür başka görmedim o yüzden süreç biraz erken başlamış oldu..

Kızlar kan testi yaptırdim daha adetime 2 gün var bugun beta hcg 31.94 çıktı sonuc ne simdi laboratuvar ki bayana sordum hamilesin veya deilsin diyemem dedi deger suan dusuk kac gun gecikti falan dedi bide elimdeki kagitta 2-3 hafta 335-392
3-4hafta 335-1925 falan bu sekilde gidio iyice kafam karısti benim simdi

Kızlar kan testi yaptırdim daha adetime 2 gün var bugun beta hcg 31.94 çıktı sonuc ne simdi laboratuvar ki bayana sordum hamilesin veya deilsin diyemem dedi deger suan dusuk kac gun gecikti falan dedi bide elimdeki kagitta 2-3 hafta 335-392
3-4hafta 335-1925 falan bu sekilde gidio iyice kafam karısti benim simdi
Benim bildiğim 5 i geçince hamilelik durumu oluyor ama önemli olan 2 güne 1 2 katı değere ulaşarak devam etmesi.. çoğu hamilelik ilk 3 ay da hatta hamileliğin ilk haftalarında sonlanabildiği için öyle konuşmuş olabilir..

Tam bilmiyorum cnm ama 2 yada 3 . günü gidiliyor diye okudum.. doktorunu arasan daha iyi olur cnm
Canım yarın 19 mayıs unutmusum randevu alamadım yumurtlamama falan baksında en azından neyse bitimine gitmek durumunda kalıcam sans

Bende geç gideyim diye düşünmüştüm cnm ama az bi leke görünce korkuyla gittim hemen şükür başka görmedim o yüzden süreç biraz erken başlamış oldu..

7-8 haftadan önce pek bişey belli olmuyor çünkü. Ama lekelenme durumu acil bi durum tabi. Sağlıklı gebelikler geçiriz inşallah :110:

X