Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gördüm negüzel sende hamilesinYa inşallah canım inşallah o günleri de görürüz :)
canım benim ki pek konuşkan değil zorla söylüyor doktorum.. keseden hiç bahsetmedi..hafta vs diyeKızlar benim geç döllenme keseyi ölçmüştü doktor. Haftasını bebek görününce daha rahat belirleyebilirim dedi. Yani sadece kesenin boyutuna göre hafta ve gün biraz tahmini oluyormuş
bence silik bir çizgi var cnm hayırlı olsun bikaç güne kan testi yaptırırsın.Kızlar ben de hamileyim galiba
bence silik bir çizgi var cnm hayırlı olsun bikaç güne kan testi yaptırırsın.
o zamana kadar kese olur sanırım inşallah görür rahatlarsınSağol canım ama kan testi yaptıramam herhalde. Yurtdışındayım bi süreliğine eşimin yanına geldim. Üç hafta sonra Türkiyeye dönüyorum allah nasip ederse. O zaman direk doktora giderim inşallah
Tam bilmiyorum cnm ama 2 yada 3 . günü gidiliyor diye okudum.. doktorunu arasan daha iyi olur cnmKızlar bugun adet oldum ya cok sukur baya gecıkmıstı doktora gitsem bıtınce dıyorum yumurtalıkları falan gorsun kuzenım adetın 2.günü git dıyor ıkıncı günü test mi yapılıyor bılen var mı adetken kontrol rahıme falan bakılmaz bnm bildigim
o zamana kadar kese olur sanırım inşallah görür rahatlarsın
Bu doktora ılk defa gidicem canım yarına bi randevu alırsam iyi olur ozmanTam bilmiyorum cnm ama 2 yada 3 . günü gidiliyor diye okudum.. doktorunu arasan daha iyi olur cnm
Bende geç gideyim diye düşünmüştüm cnm ama az bi leke görünce korkuyla gittim hemen şükür başka görmedim o yüzden süreç biraz erken başlamış oldu..Kızımda da öyle gitmiştim üç hafta bekleyip. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur kalp atışlarını falan duyarım.
Benim bildiğim 5 i geçince hamilelik durumu oluyor ama önemli olan 2 güne 1 2 katı değere ulaşarak devam etmesi.. çoğu hamilelik ilk 3 ay da hatta hamileliğin ilk haftalarında sonlanabildiği için öyle konuşmuş olabilir..Kızlar kan testi yaptırdim daha adetime 2 gün var bugun beta hcg 31.94 çıktı sonuc ne simdi laboratuvar ki bayana sordum hamilesin veya deilsin diyemem dedi deger suan dusuk kac gun gecikti falan dedi bide elimdeki kagitta 2-3 hafta 335-392
3-4hafta 335-1925 falan bu sekilde gidio iyice kafam karısti benim simdi
Canım yarın 19 mayıs unutmusum randevu alamadım yumurtlamama falan baksında en azından neyse bitimine gitmek durumunda kalıcam sansTam bilmiyorum cnm ama 2 yada 3 . günü gidiliyor diye okudum.. doktorunu arasan daha iyi olur cnm
Doğru yarın tatil devlete mi gidecektinCanım yarın 19 mayıs unutmusum randevu alamadım yumurtlamama falan baksında en azından neyse bitimine gitmek durumunda kalıcam sans
Bende geç gideyim diye düşünmüştüm cnm ama az bi leke görünce korkuyla gittim hemen şükür başka görmedim o yüzden süreç biraz erken başlamış oldu..
Devlet bana cok yakın tsstleri en azndan yaptırıp ozele gidecektim sonra sonucları götürürdüm ama özelde resmi tatilmiş aciller hariçDoğru yarın tatil devlete mi gidecektin