Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar inşallah bende ocak annesi olacağım :) Sata göre 6 haftalık olması gerekiyor fakat geç döllenme olduğu için daha küçük. Dün doktora gittim küçücük keseyi gördük çok şükür. Daha önce 1 düşüğüm var. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kavuşturur:emir_bebek::halay:
canım benden 1 hafta önde görünüyorsun beni de bu çarşamba çağırdı acaba görünmez mi..

Hamıle olanlar hamılelık bekleyenler anneler gununuz kutlu olsun kızlar, anne olanlar lutfen dua etsın onların duaları kabul olur derler Rabbım tüm isteyenlere versın ınsallah eve huzur neşe kucuk bi melek gelsın:KK36:
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

bende baharatları ve yemek yapmayı severim cnm ama midemde hissettim ettim yanma ve rahatsız bir durum.. çokta yememiştim.
iki oğlumda da çok feci mide yanması hissettim. ilaç aradığımı bilirim çoğu geceleri. şimdilik birşey yok bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

canım benim görünene hiç bakma. Geç döllenme benimki. Adet geçtikten sonra bile değerim çok düşüktü. Bence seninde görünür o yüzden :)
doktor 2 kat artarsa 3000 leri çarşamba bulur o gün gel dedi bakalım durum nasıl

Heralde mide bulantıları kusmalar başlayınca insan o dönemde kilo veriodur die düşündüm şimdi bide herkeste mide bulantısı olur mu ki
herkeste ayni olmaz canim. hatta ayni kisiinin her gebeligi d3 ayni olmaz. ben bulantidan oluyorken cok samimi arkadasim bulantinin b .sini.yasamaei.

Kizlar bisey sorucam . Regl gunume gore suan 5+5 gunlugu . Bugun dr a gittik karindan bakti . Keseyi ve yolk sac i gorduk problem yok saglikli dedi. Bebek henuz gozukmuyor daha cok kucuk dedi. Progesteron normal cikti. Yani bebek ve kalp atislarini henuz duyamamamiz normal mi sizlerin tecrubeleri nedir bu konuda

Kizlar bisey sorucam . Regl gunume gore suan 5+5 gunlugu . Bugun dr a gittik karindan bakti . Keseyi ve yolk sac i gorduk problem yok saglikli dedi. Bebek henuz gozukmuyor daha cok kucuk dedi. Progesteron normal cikti. Yani bebek ve kalp atislarini henuz duyamamamiz normal mi sizlerin tecrubeleri nedir bu konuda
tebrikler canım, bende 5+3 te ilk ultrasona girdim. doktorum kalp atisina bakmadı bile, suanda duyulmaz diyerek. kese ve yolk kesesini gördük bizde. 26 sında 8.haftam bitiyor. kalp atışına da o tarihte bakacagız. gerci simdi gitsem 7. haftanin basindayim, her sey yolundaysa suanda da duyabiliriz aslinda. heyecanla 26 sını bekliyoruz: )

tebrikler canım, bende 5+3 te ilk ultrasona girdim. doktorum kalp atisina bakmadı bile, suanda duyulmaz diyerek. kese ve yolk kesesini gördük bizde. 26 sında 8.haftam bitiyor. kalp atışına da o tarihte bakacagız. gerci simdi gitsem 7. haftanin basindayim, her sey yolundaysa suanda da duyabiliriz aslinda. heyecanla 26 sını bekliyoruz: )
yarin 5+2 oluyorum insallah yolk kesesini goruruz.

X