- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
ben direk içiyordum aklımda olsunn dikkat edeyim bari... iyi geceler cnmsanmam ama genelde yemek yedıkten hemen sonra üstüne içilmese daha iyi olabılır bı saat sonra falan ideal bence...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben direk içiyordum aklımda olsunn dikkat edeyim bari... iyi geceler cnmsanmam ama genelde yemek yedıkten hemen sonra üstüne içilmese daha iyi olabılır bı saat sonra falan ideal bence...
Amin canm insallahİnşallah sağlıklı bir bebek ve hamilelikle aramızda olursun cnm en kısa zamanda..
dgern nkdr senn 1000 den snra grlrms kese dktrm ole ddiBen ilk kez bugun girdim ultrasyon a. Erken, denildi. Moralim bozuk.
kac hftlktn tam 600 kenhadi gözün aydın cnm ben en son 600 dü.. Rabbim sona kadar sağlıkla nasip etsin
Oda biraz zor oluyor allahtan kaynanam köyde bahçesine sebzesini felan herşeyi ekiyor yumurtamız sütümüz yığurdumuzuda ordan alıp bize hazırlıyorBenim eşimde doğal şeyleri seviyor elimizden geldiği kadar yapıyoruz ama çoğu şey yine hazır tabi.. onlarında az katkı maddeli olanları bulmaya çalışıyoruz
Ben yumurtladiktan tam 9 gun sonra hamile oldugumu bu ovulasyon testiyle ogrendim, hamile olma ihtimalin yuksekmerhaba arkadaşlar aramıza yeni katılıyorum ben de uzun zamandır hamile kalamayanlardanim eşim varikosel amilyati oldu ve 4. aydayız baya bi düzelme sağlamış geçen ay gecikmem oldu hamileyim zannettim ama yumurtam çatlamamış bu ay ovulasyon testi yaptım ve çatladığı gün sol kaldığım ağrı ve akintim oldu ovulasyon testi de pozitif çıktı.. ovulasyon testi yapmaya devam ettim 3 gündür silik çıkan testlerim bugün tekrar koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne olabilir ? hamile kalmayi çok istiyorum adetime 10 gun var Eki Görüntüle 1994662
Ben yumurtladiktan tam 9 gun sonra hamile oldugumu bu ovulasyon testiyle ogrendim, hamile olma ihtimalin yuksek[/QUOTE
insallah cnm güzel haberler almak istiyoruz artik
çarşamba günü ölçtürmüşdüm 4-5 arası oluyor sanırım takvimde 5 hafta görünüyor cnmkac hftlktn tam 600 ken
şanslısın cnm eşimin ailesine yakınız onların herşeyi hazır.. benim ailemde bazı şeyler üretiliyordu ama bu sene kardeşimde evlenince tek kaldı anne babam.. birde aramızda 12 saat mesafe var.. pek birşey getirmek zor.. Süt alıp yoğurt vs yapıyoruz işte..Oda biraz zor oluyor allahtan kaynanam köyde bahçesine sebzesini felan herşeyi ekiyor yumurtamız sütümüz yığurdumuzuda ordan alıp bize hazırlıyor
10 gün sonra duyarsın inşallah cnm kalbini ufaklığın moralini bozma.. zaten biliyorsun aynı süreçlerden hepimiz geçiyoruz her aşama bir mucize.. gerçekten şükürlük..Dün ki ultrasyon sonucu.
Bebek gözükmedi.
Boş gebelik olabilir , denildi.
10 gun sonra kalp atimlari ile net olur herşey , denildi.
Kan degerlerimde yüksekti sanki niye böyle bir durum olmus olabilir anlamıyorum. :/
Allaha şükür kaynanam elinden geldiğince yapar.Kendi babamla annem kışlık peynirimdi sebzemdi herşeyimide o ayarlar biz normal alışveriş yaparızşanslısın cnm eşimin ailesine yakınız onların herşeyi hazır.. benim ailemde bazı şeyler üretiliyordu ama bu sene kardeşimde evlenince tek kaldı anne babam.. birde aramızda 12 saat mesafe var.. pek birşey getirmek zor.. Süt alıp yoğurt vs yapıyoruz işte..
Buarada folik asit kullananlar aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?
10 gün sonra duyarsın inşallah cnm kalbini ufaklığın moralini bozma.. zaten biliyorsun aynı süreçlerden hepimiz geçiyoruz her aşama bir mucize.. gerçekten şükürlük..
Ailelerle aynı memlekette misin cnm ben de özlüyorum memleketimi ama burda doğal diye aldığımız ne kadar doğal bilmiyorumAllaha şükür kaynanam elinden geldiğince yapar.Kendi babamla annem kışlık peynirimdi sebzemdi herşeyimide o ayarlar biz normal alışveriş yaparız
Ben ankara etlikte oturuyorum annem keçiöğrende kaynanamda bize 2 saatlik felan uzaklıkta köydeAilelerle aynı memlekette misin cnm ben de özlüyorum memleketimi ama burda doğal diye aldığımız ne kadar doğal bilmiyorum
ne güzel memlekettesin canım.. gurbet zor gerçekten ben düşük yaptım yapayalnızdımBen ankara etlikte oturuyorum annem keçiöğrende kaynanamda bize 2 saatlik felan uzaklıkta köyde
Doğru canım tek başına çok kötü oluyorne güzel memlekettesin canım.. gurbet zor gerçekten ben düşük yaptım yapayalnızdım
sağlıklı iken sıkıntı yokta bu tarz durumlarda aile ile olmak iyi oluyor..Doğru canım tek başına çok kötü oluyor
Kiminin eşi evde kiminin misafiri vardırBugün pek kimseler yok herkes tatil rehavetinde sanırım