Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim eşimde doğal şeyleri seviyor elimizden geldiği kadar yapıyoruz ama çoğu şey yine hazır tabi.. onlarında az katkı maddeli olanları bulmaya çalışıyoruz
Oda biraz zor oluyor allahtan kaynanam köyde bahçesine sebzesini felan herşeyi ekiyor yumurtamız sütümüz yığurdumuzuda ordan alıp bize hazırlıyor

Ben yumurtladiktan tam 9 gun sonra hamile oldugumu bu ovulasyon testiyle ogrendim, hamile olma ihtimalin yuksek

Dün ki ultrasyon sonucu.
Bebek gözükmedi.
Boş gebelik olabilir , denildi.
10 gun sonra kalp atimlari ile net olur herşey , denildi.
Kan degerlerimde yüksekti sanki niye böyle bir durum olmus olabilir anlamıyorum. :/

Eklentiler

• IMG-20170512-WA0022.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 45
Oda biraz zor oluyor allahtan kaynanam köyde bahçesine sebzesini felan herşeyi ekiyor yumurtamız sütümüz yığurdumuzuda ordan alıp bize hazırlıyor
şanslısın cnm eşimin ailesine yakınız onların herşeyi hazır.. benim ailemde bazı şeyler üretiliyordu ama bu sene kardeşimde evlenince tek kaldı anne babam.. birde aramızda 12 saat mesafe var.. pek birşey getirmek zor.. Süt alıp yoğurt vs yapıyoruz işte..

Dün ki ultrasyon sonucu.
Bebek gözükmedi.
Boş gebelik olabilir , denildi.
10 gun sonra kalp atimlari ile net olur herşey , denildi.
Kan degerlerimde yüksekti sanki niye böyle bir durum olmus olabilir anlamıyorum. :/
10 gün sonra duyarsın inşallah cnm kalbini ufaklığın moralini bozma.. zaten biliyorsun aynı süreçlerden hepimiz geçiyoruz her aşama bir mucize.. gerçekten şükürlük..

Allaha şükür kaynanam elinden geldiğince yapar.Kendi babamla annem kışlık peynirimdi sebzemdi herşeyimide o ayarlar biz normal alışveriş yaparız

Buarada folik asit kullananlar aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?

Ac ve tok fark etmiyor.
Ben bazen tok bazen aç kullanıyorum.

10 gün sonra duyarsın inşallah cnm kalbini ufaklığın moralini bozma.. zaten biliyorsun aynı süreçlerden hepimiz geçiyoruz her aşama bir mucize.. gerçekten şükürlük..

Insaallah hayirlisi ile duyarız.
Şüphesiz şükürluk çok güzel bir süreç.
Rabbim isteyen bütün kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ailelerle aynı memlekette misin cnm ben de özlüyorum memleketimi ama burda doğal diye aldığımız ne kadar doğal bilmiyorum
Ben ankara etlikte oturuyorum annem keçiöğrende kaynanamda bize 2 saatlik felan uzaklıkta köyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…