Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi geceler kızlar minimum kıyafet alışverişi ne olmalı. ocakta doğacak oğlum kısmetse..

İyi geceler kızlar minimum kıyafet alışverişi ne olmalı. ocakta doğacak oğlum kısmetse..
Ayy aynı sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Eşimin mantığı, zaten çok giyilmiyor hemen büyüyor çok almayalım diyo. Ama kış günü olacak yıkanan hemen kurumaz ben de alma taraftarıyım. Tecrübeli anneler help us plase :)

Bekleyelim bakalım umarım el atan çıkar...

Herkesten duydugum ilk 3 ay hemen büyüyo kıyafetleri giydiremiyosun bile diyolar. Ben hastane çıkıs seti dahil 5 takım aldım 8 tane felan zıbın aldım. 6 corap 1 tulum takımın içine gitdirmek in patikli seylerden de 6 tane felan aldım. Havlusuydu ilk göbek bağı varken giydirilecek takımıydı felan birsürü sey oldu. Tabi bunlar 0-3 ay için hepsi bi kaç takımda büyük aldım. Bunlar anca yeter diye düşünüyorum

Ben bu konuda şanslıyım sanırım 6aylık ikizleri olan bi arkadasim var. 0-3 ay çıtçıtlı badilerin hepsini ondan aldım. Göğüs kalkanlarına,emzirme yastığına kadar herseyinu verdi sagolsun. Bizim bi dolap dolası kıyafetimiz var. Karı koca biraz abarttık sanırım bu işi ama napiyim ya kiz olunca dayanamiyo insan patiğine saç bandına kadar herseyini alıp kombin yaptım. Bide kış bebegi olunca disarda giyebilecegi kalın anorak tulum falan da aldım

Bende dunden beri inanılmaz halsizlik yaşıyorum. Damarlarımdan kanım cekiliyo sanki. Hareket etmeye dermanım yok niye boyle oldu hic anlamıyorum. Demir hapina başladım dun ilk defa. Boyle bi yan etkisi olabilir mi
Olabilir canım. Benimki geçti çok şükür bir gün sürdü. Ertesi gün baş ağrısı yaşadım ama şimdi iyiyim. Canım sıkkın belki ondandır..

Canım çıtçıtlı badiler askılı mı uzun kollu mu aldın. ben o konuda kafam karışık kimisi kısa al diyor kimi kış bebeği uzun

Kizlar gunaydin kiyafet konusunda 0-3 ay genellikle cok giyemiyorlarmis bende oyle duydum ama bi kac parca aldim tabiki sizde de asiri duygusallik basladimi ne deseler uzulecek sebep ariyorum kendime sanki sizlerde boyle bisey var mi

Canım çıtçıtlı badiler askılı mı uzun kollu mu aldın. ben o konuda kafam karışık kimisi kısa al diyor kimi kış bebeği uzun

ben yarım kollu alıyorum askılı olanlar da göğsü boynu boğazı tam kapanmıyor sanki uzun kolluları da giydirmek zor oluyormuş. sonuçta ev sıcak olacak bi de iki tane uzun kollu üst üste kalın olur üzerine tulum da giydirirsen çocuk bunalır

Kizlar gunaydin kiyafet konusunda 0-3 ay genellikle cok giyemiyorlarmis bende oyle duydum ama bi kac parca aldim tabiki sizde de asiri duygusallik basladimi ne deseler uzulecek sebep ariyorum kendime sanki sizlerde boyle bisey var mi

0-3 ay giyilmiyor diyorlar ama bir ay da olsa giyecek sonuçta diğerleri de çok büyük gelecek. ben abartmadan aldım sonuçta günde kaç kere değiştirmemiz gerekecek üzerini. tabi iri bebekse o ayrı onlar direkt 3-6 giyiyorlar. duygusallık hamileliğin başından beri var. bazı günler iyiyim bazı günler resmen depresif oluyorum. benimki üzüntüden çok sinir şeklinde oluyor herkesi kırıyorum maalesef

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum. Bütün kemiklerim ağrıyo dokunamıyorum. Suan bile çok uykum var ama yatınca kemik ağrılarım yüzünden uyuyamıyorum sizdede aynı sorun var mı ?

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum. Bütün kemiklerim ağrıyo dokunamıyorum. Suan bile çok uykum var ama yatınca kemik ağrılarım yüzünden uyuyamıyorum sizdede aynı sorun var mı ?
bi ara bende de vardı özellikle kalça kemiğim. doktor magnezyum verdi sen kullanıyor musun cnm

Bnde senin gibi bunalır diye düşünüyorum üstüne bi kat daha giyecek sonuçta gerçi ben üşüyen bir insanım ama . Bende kısakollu alayım o zaman

Bnezer sorun bende de var cnm doktor osteocare verdi içinde kalsiyum mağnezyum d vitamini olan bir hap. o biraz rahatlatıyor hatta akşam geç alsam hemen başlıor ağrılar.. sanırım depolarımız boşaldı bundan kaynaklı ben çok süt ürünü de tketemiyorum

Olabilir canım. Benimki geçti çok şükür bir gün sürdü. Ertesi gün baş ağrısı yaşadım ama şimdi iyiyim. Canım sıkkın belki ondandır..
Benimki virütik biseymis. Okulda cocuklardan bulaşmış karın ağrısı, ishal, halsizlik belirtileri. 3 -4gune gecer dedi doktor. Bol bol su iç dedi. Bugun biraz daha iyiyim cok şükür
Canim eger ustune hicbisey giydirmiceksen uzun kollu, eger takim giydirceksen kısa kollu al badilerini. Kış olduğu için kisa kollu üzerine tulum giydircem ben. Bazen evde bi pantolon bi badi giydirirsem ozaman uzun kollulardan giydiririm evin sıcaklığına göre. Çoğunluğu kısa kollu aldım bikac tane de uzun kol aldım. Uzun kollu üzerine uzun kol giydirmeye çalışmak cok yıpratıcı oluyo anne için. Okdr kalına gerek yok bence
Herseye aglar oldum son zamanlarda. Artik herkes alıştı etrafımda. Cok da umursamıyolar bende rahat rajat ağlıyorum

Benimde ağrılarım azaldı magnezyum hapına başladığımdan beri. Daha önce sandoz yazmıştı doktorum ben onu içemiyodum ağrıdan kıvranıp duruyodum. Meğerse butun ağrım ondanmış. Bide uyku konusunda hafta sonlarımın daha zor geçtiğini farkediyorum. Gündüz erken kalkmayıp cok da yorulmadigim için geceleri cok sık uyanıyorum. İşe gitmek iyi geliyo bana

Ben günde 2 tane progestan bi tane decavit bi tane apıKobal alıyorum. Haftalıkta düşük iğnem var doktor daha bişey yazmak istemedi. Ama d vitaminim çok düşük çıktı perşembe kontrollerim var. Daha ilaç verir mi bilmem

Kızlar amniyon sıvısı nasıl oluyo. Bendede akıntı oluyo sürekli enfeksiyon yok doktor fitil verdi ama hala iç çamaşırıma gelmiş. Ultrasonda bebeğin suyu normal ama benim aklıma kurt düştü bile sızıntı felan olabilir mi diye

Benimde cok akıntım oluyo hep günlük pedle geziyoru. Amniyon sivisinin ayni çiş gibi bi sıvı olduğunu söyledi arkadaslarim. Hatta altina yaptığını dusunuyormussun. Ama yinede aklina takildiysa doktoruna sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…