Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ara bende de vardı özellikle kalça kemiğim. doktor magnezyum verdi sen kullanıyor musun cnm
Ben de bu konuyu araştırıyorum ama sanırım doğumu bekleyeceğim öncelikle. çevremde 2 arkadaş medela kullanıyor ve çok memnun. doğumdan sonrayı bekle almak için diye de tembihlediler duruma göre sanırım. aslında işe başlama durumu olmasaydı almazdım belki de...Kizlar sut sagma makinesi almayi dusunuyormusunuz? Eger dusunuyosanız hangi marka sizce?
Bende philips avent almayı dusunuyorum. İşe de baslamayacagim ama biyere gitmem gerekirse yada birine birakmam gerekirse diye alcamBen de bu konuyu araştırıyorum ama sanırım doğumu bekleyeceğim öncelikle. çevremde 2 arkadaş medela kullanıyor ve çok memnun. doğumdan sonrayı bekle almak için diye de tembihlediler duruma göre sanırım. aslında işe başlama durumu olmasaydı almazdım belki de...
Kızlar benim hafif ağrılarım oluyor bikaçgündür sanki regl olabilirim gibi belli belirsiz başka bu tarz ağrı yaşayan var mı?
Bende philips avent almayı dusunuyorum. İşe de baslamayacagim ama biyere gitmem gerekirse yada birine birakmam gerekirse diye alcam
Kızlar bebeğim dün aksamdan beri çok çok az hareket ediyo. Gece etmedi hiç sağa dönüyorum sola dönüyorum tepki yok. Kahvaltıyı yaptık pekmez içtim az cık kımıldandı çok tumuşak ve içerden hareketti simdi sadece ben karnıma bastırınca hareket ediyo. Eşim askerde hastane çok uzak bunun için gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Çok geçmiş olsun canım. Benimlide çok hareketli 19. Haftadan beri göbeğimi kaldırıyo. O kadar alışmışım ki hareket etmeyince korku sarıyo içimide şükür ediyo suan. Çok yorma canım kendini son ayına girmiş sayılırsın. Allah şifa versin hepimizeya aklına kötü şeyler getirme .
inşaallah iyidir .
benim minnos arada akşamdan sabaha kadar hareket etmemişti .
oturup agladiydim .
çok durttum ama uyandiramamistim .
Ki icerdeki hafif bi sallanti içime tuz serpiyordu .
hareket etmesi için çok uğraştıgim oluyor .
ve sonunda bunu basariyordum . ama onu uykusundan ediyordum.
ben çalışıyordum. Ve izinli günümde akşama kadar ayakta oluyordum . erken kalkip birde çok yorulduğum için minnos dinlenmeye çekiliyormuş meger .
suan içimi yerinden oynatıyor .
ileriki zamanlarda eğer hareketleri ni almazsam kendimi biliom oturur ağlarım :'(
zira minnosummm çok hareketli benimm .
Gece yatarken bile uyarır beni uykumdan eder. Sağa yatmayayim diye.
hanımefendinin rahatını bozuyoruz çünkü .
inşaallah minnoslarimizin bir sıkıntısı sorunları yoktur .
dua etekten başka çare yok.
doktorum bana uzanmamı dinlenmemi söyledi .
bugün alışverişe ciktim. minnosummmun giyeceği ilk kıyafetleri aldık. ama ilk sancıyı da görmüş oldum. bir ara doğum yapcam sandim. :/ ağrı ile beraber akıntı geldi ve cok aşağı da hareketlilik oldu .
neyse ki suan iyiyim . uzanıyorum .
Ben klasik ates olcerlerin biraz gelismisini aldim. Temasla 10 sn. De olcuyo. Su gecirmez oldugu icin suyu da olcebiliyo. Wee markası e bebekten 30tl ye aldım.Geçen gün bende korktum.
Regl olacağım gibi bel ağrısı fln oldu. Karın ağrısı dahil. Epey uzandim uyudum uyandım geçti sonraa.
Ama benim kalca ağrım gecmedi.
Yani tam geçiyor , diyorum ki tekrar başlıyor.
Kalça ağrısı için calistigım dönem bebeğin yerine oturması olarak yorumlandı.
Hemen hemen herkes o durumu yaşamış.
Hatta o ağrıya bir adkoymuşlardi suan hatırlamıyorum. ..
Bu arada Doktor un bana yazdığı magnezyum u dün aldım.
Birde dün yine doktora gittim. Idrar tahlili için.
Enfeksiyon çıkmış.
Antibiyotik yazmış.
Onu da aldim. -_-
Magnezyum yazarken beni nts ye almıştı.
P.tesi gel tekrar nts ye alcam seni , dedi.
Bol bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi.
Bende bir süre calismicagim. Zaten 2 ay doğum izni var. Ayrıca 1 2 ay daha evde durcam. Sonrasında duruma göre bakacağım.
İş e başlarsam bebeğime kaynanam ya da görümcem bakabilir.
Bu yüzden bende almayı düşünüyorum.
Birde bebeğim doğduktan 1 ay sonra bi yere gitmem gerekecek ve o an bebeğimi goturemicem ne kadar istesemdee
O zamanlar için süt saklamam için bu tür şeylere ihtiyaç duyacagim.
Bu arada temassız ateş ölçer aldınız mı ?
Fiyatlari konusunda bilginiz var mı ?
Araştırdiniz mi?
Eczanede bi tane gördük te 85 lira idi.
Ben bilemedim hem marka hem fiyat açısında...
Benimde kalça kemiğim ağrıyor. Özellikle dün çok agridi. Hala da hafiften var sol tarafta . Magnezyum yazmış doktor ama almayı dusunmedim. Sadece ağrı dindiriyormuş...
Bunun dışında kıyafet konusu benim de canımı sıkıyor. .. kaç tane alcaz?
Kış bebeğı biraz daha zor oluyor galiba. ..
Linki varsa yollar mısın cnm aldığın modeli?Ben klasik ates olcerlerin biraz gelismisini aldim. Temasla 10 sn. De olcuyo. Su gecirmez oldugu icin suyu da olcebiliyo. Wee markası e bebekten 30tl ye aldım.
https://www.sirinbabykids.com/urun/weewell-wtd105-dijital-cubuk-ates-olcer-wewe-wtd105Linki varsa yollar mısın cnm aldığın modeli?
Ben ordan 2 tane aldım canım kumaşları felan çok güzel geldi. Not kısmına da beden hakkında yardım istedim aradılar beden ölçüme göre belirledilerLohusa sepetinden alışveriş yapan varmı? Ben geceliklerimi ordan almayı planliyorum etrafta hic alacak yer bulamadım
canım bir sonraki mesajını okudum magnezyum işe yaradı mı ağrın devam ediyor mu? geçen magnezyum bitti 2 gün almayınca ağrı tekrar başladı bi daha yazdırdım.
ben kıyafet alışverişini bitirdim sadece tulum alabilirim bi kaç tane o da çok hevesim var yoksa ihtiyacım yok. aldıklarımın listesini paylaşayım kıyafet dışı eksiğim var ama onları da ay sonuna kadar tamamlamayı düşünüyorum.
bi de liste "alınması gerekenler" değil "aldıklarım" yani birçok hediye ve gereksiz şey de var
0-3 AY
2 bez ayakkabı
10 çift çorap
3 örgü patik
1 penye patik
1 penye önlük
4 kolsuz citcitli body
1 10lu hastane çıkışı tulumsuz
1 iç lik zıbın
3 örgü şapka
2 örgü yelek
2 alt pijama
3 5li takım
7 kısa kollu citcitli body
1 hazır kundak
3-6 AY
1 penye patik
6 çift çorap
3 pijama takımı
2 penye bere
1 alt pijama
1 uzunkollu citcitli body
3 kısa kollu citcitli body
1 kolsuz citcitli body
1 penye ayaklı tulum
1 kadife ayaklı tulum
1 örgü patik
3 örgü yelek
2 alt üst takım onluklü
1 atlet
1 külot
6-9 AY
2 çift çorap
1 alt pijama
1 citcitli uzun kollu body
5 kısa kollu citcitli body
1 jile etekli body
1 kolsuz citcitli body
1 penye yelek
1 uyku tulumu
1 penye alt üst pijama takımı
1 penye ayaklıtulum şapkalı
1 üst uzun kollu body
1 elbise
1 ev ayakkabısı
9- 12 AY
1 pijama takımı
1 penye yelek
1 önlük
1 elbise
1 uyku tulumu
2 örgü yelek
4 çift çorap
2 örgü hırka şapka patik yelek takımı
1 uzun kollu body
Diğer
3-5 oyuncak
25 mermersahi ağız bezi
3 omuz bezi
30ml plastik biberon suluk ağızlı
100 ml cam biberon
Kova masrafa küvet file
Port bebe
Ana kucagi
Pamuk islatma için kutu
2 70*70 muslin
2 100*100 mermersahi çift kat
8 30*30 mermersahi bez
1 soothie emzik
2 ortodontik emzik 0-6 AY
1 banyo termomrtresi
1 biberon fırçası
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
2 polar battaniye
1 nohut battaniye
2 örgü battaniye
5li bornoz takımı
2 lastikli çarşaf
1 bebek alezi
1 park yatak
sabahlikli pijama takımı
Maşallah canım ne kadar çok almışsın. Ben 0-3 ay aldım bi kaç takımda yaza geldiği için 0-6 ay aldım. Yaza doğru havanın gidişatı ve kilosuna göre alırım dedim. Bide ben zıbınları uzun kollu aldım annemin üşür baskısı ile kötü mü yaptım bilemedimcanım bir sonraki mesajını okudum magnezyum işe yaradı mı ağrın devam ediyor mu? geçen magnezyum bitti 2 gün almayınca ağrı tekrar başladı bi daha yazdırdım.
ben kıyafet alışverişini bitirdim sadece tulum alabilirim bi kaç tane o da çok hevesim var yoksa ihtiyacım yok. aldıklarımın listesini paylaşayım kıyafet dışı eksiğim var ama onları da ay sonuna kadar tamamlamayı düşünüyorum.
bi de liste "alınması gerekenler" değil "aldıklarım" yani birçok hediye ve gereksiz şey de var
0-3 AY
2 bez ayakkabı
10 çift çorap
3 örgü patik
1 penye patik
1 penye önlük
4 kolsuz citcitli body
1 10lu hastane çıkışı tulumsuz
1 iç lik zıbın
3 örgü şapka
2 örgü yelek
2 alt pijama
3 5li takım
7 kısa kollu citcitli body
1 hazır kundak
3-6 AY
1 penye patik
6 çift çorap
3 pijama takımı
2 penye bere
1 alt pijama
1 uzunkollu citcitli body
1 kolsuz citcitli body
1 penye ayaklı tulum
1 kadife ayaklı tulum
1 örgü patik
3 örgü yelek
2 alt üst takım onluklü
1 atlet
1 külot
6-9 AY
2 çift çorap
1 alt pijama
1 citcitli uzun kollu body
5 kısa kollu citcitli body
1 jile etekli body
1 kolsuz citcitli body
1 penye yelek
1 uyku tulumu
1 penye alt üst pijama takımı
1 penye ayaklıtulum şapkalı
1 üst uzun kollu body
1 elbise
1 ev ayakkabısı
9- 12 AY
1 pijama takımı
1 penye yelek
1 önlük
1 elbise
1 uyku tulumu
2 örgü yelek
4 çift çorap
2 örgü hırka şapka patik yelek takımı
1 uzun kollu body
Diğer
3-5 oyuncak
25 mermersahi ağız bezi
3 omuz bezi
30ml plastik biberon suluk ağızlı
100 ml cam biberon
Kova masrafa küvet file
Port bebe
Ana kucagi
Pamuk islatma için kutu
2 70*70 muslin
2 100*100 mermersahi çift kat
8 30*30 mermersahi bez
1 soothie emzik
2 ortodontik emzik 0-6 AY
1 banyo termomrtresi
1 biberon fırçası
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
2 polar battaniye
1 nohut battaniye
2 örgü battaniye
5li bornoz takımı
2 lastikli çarşaf
1 bebek alezi
1 park yatak
sabahlikli pijama takımı
zor bir durum ama son anda doktor değiştirmek zor olur ben kolay rahat edemezdim. Yeni hastaneye gitsen sonuçta farklı şehir değil ama yine de sen bilirsin yada şimdiden başka doktora geç.Gunaydin kızlar doktorum saolsun 7 bucuk aylikken hastane degistiricegini soyledi ve gidecegi hastane bana cok uzak bi yerde ama yinede araliga kadar bakayim dogumunu baska doktora yaptir deedi dogumum zaten ocaga denk geliyor Allahin izniyle annemlerde oyle sey mi olur son aya kadar bakip ocakta baska doktor senin gidisatini bilmeden nasil olacak dedi ne yapmaliyim ya bana akil verin baska bi doktora randevu alabilirim bugun alip baskasina mi devam edeyim yoksa araliga kadar bana yakin hastanede olan doktora gidip dedigi gibi dogumu baskasinsa mi yapayim doktorumdan da cok memmundum bana boyle yapti ya onada cok gormuyorum ocakta yeni yilda baska hastaneyle anlasmis