Canim bana doktorum diyor nedenide oyle yatildiginda kan dolasimi daha rahat oluyormus bende saga aliskinim ama sol ya da sirr ustu yatinca gercekten artik daha rahat ediyorum hamilelik basladigindan beri sol tarafa don yat diyorlar cogunluk dedi diye degil tabii ki cok arasitrdim sola yatmanin tibbi aciklamasi da var yani kisaca sol daha iyi deniyor biliniyor tabii ki soldada uzun sure yatamiyorum malesef uzun sureli hicbir pozisyinda duramiyorum
merhaba canım ne yaptın alışveriş olayını halledebildin mi?
bende ilk zamanlar zorlansam da sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama bazen ayağım uyuşuyor kalçam ağrıyor biraz sağa dönüyorum direk sırt üstü çok yatamıyorum karnım düzleşiyor bebek sıkışıyor hissine kapılıyorum.
Kıızlar sizdede bebeğinizi kaybet e korkusu var mı ben hala bişeyler alırken bile tereddütle alıyorum.
Teşekkür ederimm.Sana da çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Allah acılarını yaşatmasın hiç kimseye. Genel hamile psikolojisinden mi acaba korkularımız
Benim de öyle canım. Eşimde askerde tek huzur bulduğum yatıp bebeğimin hareketlerini dinlemek. Daha doğmadan herşeyim oldu. Hiç doğum korkum felan yok rabbim hepsine sağlıkla doğmayı nasip etsindeTeşekkür ederimm.
Aminnnnnnnn aminnn.
Onun o minnos hareketleri beni bitiriyor zaten.
Resmen huzurum herseyim oldu.
Bütün stresimi herseyimi alıyor .
Oyyy , gelsin bi an önce diyorum ama tam zamannda .
Kışın nasıl yapcaz bilmiyorum ama sağlıklı olsun minnosum başka bise istemiyorum.
Korkular sanırım hamilelikten ötürü.
Ama benim zaten karakter olarak korkularım oluyor.
Hamilelik te eklenince bire bin kattı.
Yemek yemediğim zaman. Yada kapağını açık unuttuğum süt bozulmus müdür? İçersem minnosuma sıkıntı olur mu die nice nice korkularim var.
Hatta tadı ve kokusu tuhaf geldi Die a101 de aldığım erik kurusunu paketi açtığım gibi bıraktım öylece ...
Rabbim hayirlisi ile sağ salim sıkıntısız bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Dua edelim.
o bende de başta çok vardı tam rahatladım derken geçen hafta kanamam oldu tekrar ister istemez endişe ediyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallahKıızlar sizdede bebeğinizi kaybet e korkusu var mı ben hala bişeyler alırken bile tereddütle alıyorum. 16. Haftadan beri kanama nedeni ile düşük tehlikem olduğundan mı yoksa psikolojim mi bozuk anlamadım. Hep bebeği dinleme halindeyim her wc de korkuyorum acaba kan felan görcem mi diye yada acaba bi gün aniden erkenden suyum gelcek mi diye? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum dua felan okuyorum ama yinede gitmiyo içimden
bende liste yapmaya çalışıyorum sonra ne alacağıma karar vereceğim ama çoğu kişi hazırlamış sanki çantasını.. bikaç kıyafet dışında birşey almadımEskiler böyle şeyler yapıyor muydu merak ediyorum.
Bir kaç kişiye sordum hep sağda yattıklarıni söylediler.
Ben minnos daha rahat ediyor diye sırt üstü yatiyorum . Kıpır kıpır oluyor. Onu öyle görünce bende rahatlıyorum. Sonra da uyuyor zaten. .
Alışveriş I halledemedim malesef.
Sanirim doğum zamanina kadar halledemicem...
Benim doktor 4 ocakta tahmini doğum zamanıni belirledi.
Sen hallettin mi ?
İzne ayrilcaksin, değil mi?
Öncelikle geçmiş olsun inşaallah sağ salim kucagina alırsın bebeğini.
Ben hala korkuyorum.
Kaç kez iş yerinde kayıp düştüm. Ve kayma tehlikesi geçirdim bilemezsin. :/
Çok korkuyorum başına bise gelcek diye. ..
Amin canımm inşallahho bende de başta çok vardı tam rahatladım derken geçen hafta kanamam oldu tekrar ister istemez endişe ediyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallah
Benim de öyle canım. Eşimde askerde tek huzur bulduğum yatıp bebeğimin hareketlerini dinlemek. Daha doğmadan herşeyim oldu. Hiç doğum korkum felan yok rabbim hepsine sağlıkla doğmayı nasip etsinde
o bende de başta çok vardı tam rahatladım derken geçen hafta kanamam oldu tekrar ister istemez endişe ediyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallah
bende liste yapmaya çalışıyorum sonra ne alacağıma karar vereceğim ama çoğu kişi hazırlamış sanki çantasını.. bikaç kıyafet dışında birşey almadım
Selam kızlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi 1350gram olmuşuz. Kafasını aşağıya çevirmiş. Kafasi vucuduna göre 2 hafta önde çıktı. Şu an için bir sorun degil dedi doktorum ama ilerleyen haftalarda normal dogumu etkileyebilirmis. Sağa sola yatma meselesini de sordum. Yukarı çıkan toplardamarımız sırt ustu yattigimizda sıkışıyormuş. Oda bizde kalp carpintisina ve baygınlık haline sebep olurmuş. Bebeğe hicbir zarari yokmuş. O yüzden ya sağına ya soluna yat dedi doktorum. Rahatsızlık hissetmiyosan sirt ustu de yatabilirsin kısa süreli dedi. Doğum icin epidural hakkinda da bilgi aldim bugün gebelik okulunda. Normal doğum istiyorum ama dayanamazsam epidural istemeyi düşünüyorum. Herseyin hayırlısı
Ben pek iyi örnek değilim sanırım 29. Haftamdayım hamileligimin başından beri 4 kilo aldım. Doktorum bebegim gelisiminde hicbir sorun yok ama biraz daha kilo alsan fena olmaz dediBu arada şu zamana kadar kaç kilo aldınız?
Ben 48 ile hamileligimi öğrenmiştim.
5 ay a kadar sabit 50 kiloda kaldım.
Sonrada 53 kiloda durdum.
Derken suan 58 kilodayim.
59 u buldugum da oluyor tabii
Ama calistigimdan olsa gerek aldığımı veriyorum.
Nasipse bugün rapor almaya gideceğim.
Çok şükür izne ayrilacagim.
Aşırı kilo alırım Die korkmuyor değilim hani
Ben pek iyi örnek değilim sanırım 29. Haftamdayım hamileligimin başından beri 4 kilo aldım. Doktorum bebegim gelisiminde hicbir sorun yok ama biraz daha kilo alsan fena olmaz dedisanırım reflüm kilo almama engel oluyo cunku aksam yemeklerimi yiyemiyorum sadece biseyler atistirip gunu kapatıyorum. Eger normal bir öğün gibi yersem midem hic öğütmüyor cok rahatsız oluyorum. Gece uyuyamıyorum. Kusmazsam rahatlayamıyorum
Evet canım 1300 gramdı. Peki senin bebişgözün aydın cnm kaç kg olmuşsunuz belli mi
Bende de oluyo bazen allah korusun ya bende hep iyi düşünmeye çalışıyorumKıızlar sizdede bebeğinizi kaybet e korkusu var mı ben hala bişeyler alırken bile tereddütle alıyorum. 16. Haftadan beri kanama nedeni ile düşük tehlikem olduğundan mı yoksa psikolojim mi bozuk anlamadım. Hep bebeği dinleme halindeyim her wc de korkuyorum acaba kan felan görcem mi diye yada acaba bi gün aniden erkenden suyum gelcek mi diye? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum dua felan okuyorum ama yinede gitmiyo içimden
Oh mis ne güzel bundan sonra bol bol dinlenVe şükür sonunda izne ayrıldımm.
Insaallah ^_^Oh mis ne güzel bundan sonra bol bol dinlendarısı bize inşallah 37.haftaya kadar zorlamak istiyorum, sonrasında kullanabilmek için. İnşallah dayanabilirim