İnşallah canım sağolasın hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza cennet kokulu kuzularımızıInsaallah ^_^
Aslında bende 37 haftaya kadar zorlamak istiyordum. Sonradan kullanmak için ama yaptığım iş. Yaşadığım stresler fln fln. Bi an önce gelsin istedim.
İnşaallah hayırlısı ile dayanir sağ salim şekilde izne ayrılmış olursunuz. :)
Darısı başımızaVe şükür sonunda izne ayrıldımm.
32.haftada mı ayrılacaksın canım?Kizlar bizim okulda bi bayan hoca masallah nerdeyse doguma kadsr bekledi yani heosini dogum sonuna kalsin diye bilmiyorum o kadar durulurmu ben de zamani gelince insallah ayrilirim diye dusunuyorum
Persembe gunu doktor kontrolumuz var canim insallah gittigimde soracagim cnm bebegin durumuna gore karar veririz sanirim ben bu ara baya sistim bilmiyorum sadece bana mi oluyor geceleride surekli tuvalete kalkiyorum oda biraz uykusuz birakmaya basladi32.haftada mı ayrılacaksın canım?
ayaklarda şişme ve geceleri tuvalet derdi bende de var.. kaburga batması sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var :)Persembe gunu doktor kontrolumuz var canim insallah gittigimde soracagim cnm bebegin durumuna gore karar veririz sanirim ben bu ara baya sistim bilmiyorum sadece bana mi oluyor geceleride surekli tuvalete kalkiyorum oda biraz uykusuz birakmaya basladi
Allah yardimcimiz olsun valla her ay farkli bir seyle surprizle karsilasiyoruzayaklarda şişme ve geceleri tuvalet derdi bende de var.. kaburga batması sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var :)
amin dayanamazsan alırsın iznini canım. illa sonraya kalacak diye de şu zor zamanları kendine ve bebeğine eziyet haline getirme. he tabi şu da var evde olsan da o ağrılar şikayetler geçmeyecekAllah yardimcimiz olsun valla her ay farkli bir seyle surprizle karsilasiyoruz
Benimde hazır değil henüz. 2 haftaya hazırlarim kafasındayım.Şaka maka bitiyor hamilelik 2 ay gibi bi süreç kaldı uzun diyorum sonra 9 hafta kaldı çok kısa diyorum daha oda takımını almadık hastane çantası hazırlamadık normal mi sizce ?
Darısı başımızabende 37yi zorlayacagim bakalım dayanabilecek miyim. Şimdilik bir sıkıntım yok ama ilerleyen haftalarda agirlasacaksin diyolar.
Kizlar bizim okulda bi bayan hoca masallah nerdeyse doguma kadsr bekledi yani heosini dogum sonuna kalsin diye bilmiyorum o kadar durulurmu ben de zamani gelince insallah ayrilirim diye dusunuyorum
Bende anaokulu öğretmeniyim simdilik hic sorunum yom cok şükür. Sabahcı oldugum icin oglen eve gelip ayaklarimi uzatip dinleniyorum. Hatta bazi gunler ogle uykusu bile uyuyorum. O yuzden bir sorun olmazsa 37de izne ayrılıp geri kalan izinlerimi dogum sonrasina saklamak istiyorum. 32 de calisabilir raporu alacagim. Zaten bir sorun olursa erkek ayrilabiliyorsun calisabilir raporu alsan da 37yi beklemene gerek yok.Kizlar bizim okulda bi bayan hoca masallah nerdeyse doguma kadsr bekledi yani heosini dogum sonuna kalsin diye bilmiyorum o kadar durulurmu ben de zamani gelince insallah ayrilirim diye dusunuyorum
Sırt ağrısı ve mide yanması bende de var. Cok şükür henüz cok sisme durumum olmadı ama agirlastikca olacaktır. Anne olmak da ne zormuş her ay başka suprizayaklarda şişme ve geceleri tuvalet derdi bende de var.. kaburga batması sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var :)
Anladım canım ben de kalkıyorum sürekli tuvalete ve hemen de sabah oluyor okul vakti geliyorPersembe gunu doktor kontrolumuz var canim insallah gittigimde soracagim cnm bebegin durumuna gore karar veririz sanirim ben bu ara baya sistim bilmiyorum sadece bana mi oluyor geceleride surekli tuvalete kalkiyorum oda biraz uykusuz birakmaya basladi
Aynen oyle canim hayirlisi olsun artikamin dayanamazsan alırsın iznini canım. illa sonraya kalacak diye de şu zor zamanları kendine ve bebeğine eziyet haline getirme. he tabi şu da var evde olsan da o ağrılar şikayetler geçmeyecek
Hadi hayirlisi olsun canim benide haberdar etAnladım canım ben de kalkıyorum sürekli tuvalete ve hemen de sabah oluyor okul vakti geliyoryarın ben de gideceğim sorayım bakalım ben de ne diyecek
1350 di cnm sağlıkla gelsinler deEvet canım 1300 gramdı. Peki senin bebiş
oh ne güzel tadını çıkar ben 5 haftayı aktarmak için çalışabilir almayı düşüüyorum inşallah zorlanmamVe şükür sonunda izne ayrıldımm.
o telaş benide sardı daha alışverişe bile başlamadım bikaç kıyafet dışında..Şaka maka bitiyor hamilelik 2 ay gibi bi süreç kaldı uzun diyorum sonra 9 hafta kaldı çok kısa diyorum daha oda takımını almadık hastane çantası hazırlamadık normal mi sizce ?
Amin canım1350 di cnm sağlıkla gelsinler de
Bende dunden beri inanılmaz halsizlik yaşıyorum. Damarlarımdan kanım cekiliyo sanki. Hareket etmeye dermanım yok niye boyle oldu hic anlamıyorum. Demir hapina başladım dun ilk defa. Boyle bi yan etkisi olabilir miKızlar bugün sabahtan beri baş dönmesi yaşıyorum. Hala geçmedi
Geçmiş olun canım doktoruna mesaj atsan belki bir önerisi olur.Bende dunden beri inanılmaz halsizlik yaşıyorum. Damarlarımdan kanım cekiliyo sanki. Hareket etmeye dermanım yok niye boyle oldu hic anlamıyorum. Demir hapina başladım dun ilk defa. Boyle bi yan etkisi olabilir mi