Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Insaallah ^_^

Aslında bende 37 haftaya kadar zorlamak istiyordum. Sonradan kullanmak için ama yaptığım iş. Yaşadığım stresler fln fln. Bi an önce gelsin istedim.
İnşaallah hayırlısı ile dayanir sağ salim şekilde izne ayrılmış olursunuz. :)
İnşallah canım sağolasın hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza cennet kokulu kuzularımızı :KK66:

Kizlar bizim okulda bi bayan hoca masallah nerdeyse doguma kadsr bekledi yani heosini dogum sonuna kalsin diye bilmiyorum o kadar durulurmu ben de zamani gelince insallah ayrilirim diye dusunuyorum

32.haftada mı ayrılacaksın canım?
Persembe gunu doktor kontrolumuz var canim insallah gittigimde soracagim cnm bebegin durumuna gore karar veririz sanirim ben bu ara baya sistim bilmiyorum sadece bana mi oluyor geceleride surekli tuvalete kalkiyorum oda biraz uykusuz birakmaya basladi

Persembe gunu doktor kontrolumuz var canim insallah gittigimde soracagim cnm bebegin durumuna gore karar veririz sanirim ben bu ara baya sistim bilmiyorum sadece bana mi oluyor geceleride surekli tuvalete kalkiyorum oda biraz uykusuz birakmaya basladi
ayaklarda şişme ve geceleri tuvalet derdi bende de var.. kaburga batması sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var :)

Allah yardimcimiz olsun valla her ay farkli bir seyle surprizle karsilasiyoruz
amin dayanamazsan alırsın iznini canım. illa sonraya kalacak diye de şu zor zamanları kendine ve bebeğine eziyet haline getirme. he tabi şu da var evde olsan da o ağrılar şikayetler geçmeyecek

Şaka maka bitiyor hamilelik 2 ay gibi bi süreç kaldı uzun diyorum sonra 9 hafta kaldı çok kısa diyorum daha oda takımını almadık hastane çantası hazırlamadık normal mi sizce ?
Benimde hazır değil henüz. 2 haftaya hazırlarim kafasındayım.

Darısı başımıza :anneadayı: bende 37yi zorlayacagim bakalım dayanabilecek miyim. Şimdilik bir sıkıntım yok ama ilerleyen haftalarda agirlasacaksin diyolar.

Yaptigin iş e bağlı bence.
Yani stres ve aşırı yorgunluk fln yoksa devam et , derim.
Ama dayanilmcak gibi ise 32. Haftada izne ayril. :)

Kizlar bizim okulda bi bayan hoca masallah nerdeyse doguma kadsr bekledi yani heosini dogum sonuna kalsin diye bilmiyorum o kadar durulurmu ben de zamani gelince insallah ayrilirim diye dusunuyorum

Okul rahat bence.
Sonuçta eğilip durmuyor.
Ve belli molaları var. Kısıtlaması yok.
Ben olsam bende 37 ye kadar bekletirdim.
Sizin durum da müsaitse neden olmasın 37. Haftaya kadar durmak o kadsr zor ddgil.

Bende anaokulu öğretmeniyim simdilik hic sorunum yom cok şükür. Sabahcı oldugum icin oglen eve gelip ayaklarimi uzatip dinleniyorum. Hatta bazi gunler ogle uykusu bile uyuyorum. O yuzden bir sorun olmazsa 37de izne ayrılıp geri kalan izinlerimi dogum sonrasina saklamak istiyorum. 32 de calisabilir raporu alacagim. Zaten bir sorun olursa erkek ayrilabiliyorsun calisabilir raporu alsan da 37yi beklemene gerek yok.
ayaklarda şişme ve geceleri tuvalet derdi bende de var.. kaburga batması sırt ağrısı mide yanması ne ararsan var :)
Sırt ağrısı ve mide yanması bende de var. Cok şükür henüz cok sisme durumum olmadı ama agirlastikca olacaktır. Anne olmak da ne zormuş her ay başka supriz :anneadayı:

Anladım canım ben de kalkıyorum sürekli tuvalete ve hemen de sabah oluyor okul vakti geliyor :KK43: yarın ben de gideceğim sorayım bakalım ben de ne diyecek

Şaka maka bitiyor hamilelik 2 ay gibi bi süreç kaldı uzun diyorum sonra 9 hafta kaldı çok kısa diyorum daha oda takımını almadık hastane çantası hazırlamadık normal mi sizce ?
o telaş benide sardı daha alışverişe bile başlamadım bikaç kıyafet dışında..

Kızlar bugün sabahtan beri baş dönmesi yaşıyorum. Hala geçmedi :KK43:
Bende dunden beri inanılmaz halsizlik yaşıyorum. Damarlarımdan kanım cekiliyo sanki. Hareket etmeye dermanım yok niye boyle oldu hic anlamıyorum. Demir hapina başladım dun ilk defa. Boyle bi yan etkisi olabilir mi

Bende dunden beri inanılmaz halsizlik yaşıyorum. Damarlarımdan kanım cekiliyo sanki. Hareket etmeye dermanım yok niye boyle oldu hic anlamıyorum. Demir hapina başladım dun ilk defa. Boyle bi yan etkisi olabilir mi
Geçmiş olun canım doktoruna mesaj atsan belki bir önerisi olur.

X