- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
ben düşünmemeye çalışıyorumKızlar nasılsınız. Doğum korkusu yaşamaya başladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben düşünmemeye çalışıyorumKızlar nasılsınız. Doğum korkusu yaşamaya başladınız mı
Günaydınnnn herkeseHerkese günaydınn güzel anneler
Gunaydin herkese nasilsiniz nasil gidiyor biz agirlastikca hareketlerim kisitlaniyor deliksiz uyumak artik bana cok uzak sanirimGünaydınnnn herkese
Bende hep uyku modum devam ediyordu 2-3 gündür hem gece sürekli uyanıyorum hemde gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum cnm son 3 ayın özellikleri sanırımGunaydin herkese nasilsiniz nasil gidiyor biz agirlastikca hareketlerim kisitlaniyor deliksiz uyumak artik bana cok uzak sanirim
Galiba canim ama inan bazen nefesim kesiliyor hangi tarafa yatarsam ki doktorum soluna yat dedi solum ugusuyor artik insallah hayirlisiyla kucaklsrimiza sagljkli sihatlice alirizBende hep uyku modum devam ediyordu 2-3 gündür hem gece sürekli uyanıyorum hemde gözümden uyku akıyor ama dalamıyorum cnm son 3 ayın özellikleri sanırım
amin inşallah bende uyuşma oluyor bazen az süreli de olsa sağa dönüp rahatlatıyorum kaslarımı yada az yürüyorum.Galiba canim ama inan bazen nefesim kesiliyor hangi tarafa yatarsam ki doktorum soluna yat dedi solum ugusuyor artik insallah hayirlisiyla kucaklsrimiza sagljkli sihatlice aliriz
Doğum korkum yok ama dogunca ona bakabilicek miyim korkum olmaya başladı son zamanlarda. Acaba iyi bi anne olabilecekmiyim,acaba dogru mu karar verdik falan. Kafamda deli sorularKızlar nasılsınız. Doğum korkusu yaşamaya başladınız mı
30dan sonra iki haftada bir. 36dan sonra haftada bir dedi doktorum.Kizlar birsey soracagim acaba kacinci haffadan sonra kontroller 2 hftaya 3 haftaya dusuyor bilgisi olan var mi 30 dan sonra gidip daha kisa surede cagirilan anne adayi varmi
Canim hareket ediyorsa bence korkma benim doktorum bana stres yaparsan kanamada olur korkularinda cocuga gecer demisti kendini kotu hissettiginde bos idaya gec elini karnina koy soluna don ve hareketlerini izle hareketleri normalse korkma demisti bence sen bunu dene ve kendine stres yapmaKızlar 16. Haftadan 21. Haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu. Doktor plesantan aşağıda o yüzden ama kesin bişey demek için 24. Haftayı beklicez demişti. 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim plesanta yukarıda kanamaya neden olmaz dedi ogündür de kanamam olmadı hiç ama bugün günlük pedime kahvemsi akıntı gelmiş. Sildim bişey yok. Kontrolümde cuma günleri bebekte hareket ediyo ama aklıma takıldı
Ediyo canım. Belki de önceki kanamalardan kalandır diyorum.Canim hareket ediyorsa bence korkma benim doktorum bana stres yaparsan kanamada olur korkularinda cocuga gecer demisti kendini kotu hissettiginde bos idaya gec elini karnina koy soluna don ve hareketlerini izle hareketleri normalse korkma demisti bence sen bunu dene ve kendine stres yapma
Aynen oyledir cnm kahverengi leke beklemis kan oluyor o icinde kalandir yeni degildir bende kalbini ferah tutEdiyo canım. Belki de önceki kanamalardan kalandır diyorum.
canım erkene alabilirsen al randevunu. çok geçmiş olsun yada devlette acile git bi içerde kanama var mı bakılır en azından.Kızlar 16. Haftadan 21. Haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu. Doktor plesantan aşağıda o yüzden ama kesin bişey demek için 24. Haftayı beklicez demişti. 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim plesanta yukarıda kanamaya neden olmaz dedi ogündür de kanamam olmadı hiç ama bugün günlük pedime kahvemsi akıntı gelmiş. Sildim bişey yok. Kontrolümde cuma günleri bebekte hareket ediyo ama aklıma takıldı
Kizlar birsey soracagim acaba kacinci haffadan sonra kontroller 2 hftaya 3 haftaya dusuyor bilgisi olan var mi 30 dan sonra gidip daha kisa surede cagirilan anne adayi varmi
Canim bana doktorum diyor nedenide oyle yatildiginda kan dolasimi daha rahat oluyormus bende saga aliskinim ama sol ya da sirr ustu yatinca gercekten artik daha rahat ediyorum hamilelik basladigindan beri sol tarafa don yat diyorlar cogunluk dedi diye degil tabii ki cok arasitrdim sola yatmanin tibbi aciklamasi da var yani kisaca sol daha iyi deniyor biliniyor tabii ki soldada uzun sure yatamiyorum malesef uzun sureli hicbir pozisyinda duramiyorum30 haftaklik olunca 2 haftada 1 gidiliyor. Sona yaklaştıkça da haftada 1 kez.
Bu arada yatış pozisyonlariniz arastirmalara göre mi doktorun tavsiyesine göre mi belirleyip uyguluyorsunuz?
Benim doktor bu konuda birşey demedi ama nette sürekli sol taraf , dediği için sol tarafa dönüp uyuyorum. Ama ilk zamanlar zorlanmadim değil. Sağa alışkın olunca... yalnız sağ yada sol fark etmiyor. Döndüğüm zaman minnosum durtukluyor. Ve ben eziyor muyum Die çok korkuyorum.
Rahat etmiyor , deyip sırt üstü yatiyorum.
Sırt üstü yatmakta iyi değilmiş , die okudum ama en çok sırt üstü yatarken rahatlıyorum ve minnosum o vakit güzel hareker ediyor. :/
merhaba canım ne yaptın alışveriş olayını halledebildin mi?30 haftaklik olunca 2 haftada 1 gidiliyor. Sona yaklaştıkça da haftada 1 kez.
Bu arada yatış pozisyonlariniz arastirmalara göre mi doktorun tavsiyesine göre mi belirleyip uyguluyorsunuz?
Benim doktor bu konuda birşey demedi ama nette sürekli sol taraf , dediği için sol tarafa dönüp uyuyorum. Ama ilk zamanlar zorlanmadim değil. Sağa alışkın olunca... yalnız sağ yada sol fark etmiyor. Döndüğüm zaman minnosum durtukluyor. Ve ben eziyor muyum Die çok korkuyorum.
Rahat etmiyor , deyip sırt üstü yatiyorum.
Sırt üstü yatmakta iyi değilmiş , die okudum ama en çok sırt üstü yatarken rahatlıyorum ve minnosum o vakit güzel hareker ediyor. :/
gözün aydın cnm kaç kg olmuşsunuz belli miAyyy kızlar ben bugün oğluşumu gördümmm. Ne kadar özlemişim onu odadan çıkasım gelmedi ya. O minik elini gözünün üstüne bi getirişi vardı.. yicem o parmakları doğunca yicemm minik kuşum benim yakışıklı prensim sen ve tüm bebişlerimiz sağlıkla gelirler inşallah bu arada tahmini doğum tarihimi de sordum benim takvimime göre 18 ocak doktorum 21 ocak dedi. Aralık olmasın da ne zaman isterse gelsin paşam..
Suan için alamam canım. Hastaneye gitmektw istemiyorum zaten suan için bütün önlemler alındı iğneydi ilaçtı. Yapabilecekleri bişey yok ama kanama olursa gidicem mecburcanım erkene alabilirsen al randevunu. çok geçmiş olsun yada devlette acile git bi içerde kanama var mı bakılır en azından.