Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben daha karar veremedim bir bakayım cnm sağol ben de hafif istiyorum

Canim maşallah herşeyine baktılar sonuçları doktora gösterdik bisey demedi iyi dedi ama poz alamadık yüzünü kapattı çünkü bitane belli belirsiz bi resmimiz var olsun sağlıklı shatrlice olsunlar da doğunca doya doya bakalim insallah

nasıl geçti kızlar güzel haberlerle gelin inşallah
Şükürler olsun herşeyimiz normal çıktı canım ama 4D ultrason sanmıştım hayal kırıklığına uğradım resmen ayy o kadar hızlı hareket ettiriyor ki anlayamıyorum çoğu zaman neyse sağlıklı sıhhatli olsun da doğunca bol bol izlerim artık

Tum kuzularin saglikli olmasina cok sevindim. Bizde cuma gidiyoruz ayrintiliya. Yarım saat falan sürüyormuş dediler bol bol izlerim artik kızımı hepsi saglikla dogar inşallahh

Kızlar ben ayrıntılı ultrasonu 19. haftada yapmıştım. Özelde. Radyoloji doktoru üzerine fetal eko devlet hastanesi yazmış. Ama hiç dikkat etmedim bugün kendi doktorum yaptın mı diye sordu neyi dedim. Böyle böyle dedi ayrıntılı ultrasonda kalpte iki beyaz nokta görünmüş. Bir canım sıkıldı ki sormayın nasıl gittim devlete nasıl yaptım sonucu alıp doktorumun yanına nasıl döndüm anlamadım. Eko yapan doktor pek rahatlatıcı konuşmadı. Doğumdan sonra ilk 15 gün içerisinde bebeği getir dedi. Her şey normal mi peki dedim evet dedi ama tabi yüzde yüz diyemem dedi. Kendi doktoruma gösterince raporu gözün aydın bişey yok dedi. Bir ağlamaya başladım ki sormayın. Elim ayağım boşaldı. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. O kadar korktum ki. Çok kötü bir gündü

canım çok geçmiş olsun. Ne mutlu ki birşey çıkmamış bak, atlatmışsın. Kısa sürmüş korkuların. İnşallah herkesin bebeği sağlıcakla doğar. Cuma günü de benim ayrınıtılı ultrasonum var. Dua et bize de

Hayırlı olsun o zaman.. ben de ayrıntılı deyince renkli renkli izleyeceğiz tek tek anlatacak ve video için cd verecek sanıyordum eşimi bile almadan ve hiç konuşmadan baktı doktor bikaç soru sordum cevapladı rapor ve 1 renkli fotoğraf verdi bikaçtanede bebekle ilgili siyah beyaz fotoğraf.. bakarken ben ultrasondan göremedim kafama gelen yerdeydi ultrason hayal kırıklığı oldu bilseydim öyle yapıldığını başka yere giderdim.. aynı yerde kardeşim çekilmişti o zaman farklıymış cihaz..o çok memnundu

Forumda benzer mesajlar gördüm cnm genelde bikaç haftaya kayboluyormuş sen dua et Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

Kendi kendime içime bir güzel kurt düşürdüm benim hep aynı taraftan tekmeliyo. Hep sağdan ya da göbek deliğimin oralardan hissediyorum. acaba kafası solda da ben mi hep sağda hissediyorum diyorum. Ama bazen ayakları aşağı dönüyo. Siz her taraftan hissediyomusunuz?

ben daha çok aşağı kısımlarda hissediyorum cnm hareketleri ama doktor farklı yerlerden bakıyor ultrasonda..

Bende öyle sanmistim canım ama sağlıklı sıhhatli olsun dedim gerisini düşünemedim inşallah sağlıklı sihatlice kucağımiza almayı nasip etsin rabbim

ben daha çok aşağı kısımlarda hissediyorum cnm hareketleri ama doktor farklı yerlerden bakıyor ultrasonda..
canım doktor her yönden bakıyo bende de ama benim dediğim ben hep sağdan tekme yiyorum :) Soldan hiç hareket hissetmiyorum düşününce o garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…