Amin inşallah tek duam o. Allahım bütün bebeklere sağlık sıhhat versin. Onlar melek. Onlara bişey olmasın...canım çok geçmiş olsun. Ne mutlu ki birşey çıkmamış bak, atlatmışsın. Kısa sürmüş korkuların. İnşallah herkesin bebeği sağlıcakla doğar. Cuma günü de benim ayrınıtılı ultrasonum var. Dua et bize de
Öyle miymiş ? Yani normal. Çünkü herkes yapmıyormuş eko yu. Sadece şüphelendiklerine yaptırıyorlarmış.Forumda benzer mesajlar gördüm cnm genelde bikaç haftaya kayboluyormuş sen dua et Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Ben ordan hiç alışveriş yapmadım cnm gümrük vs oluyor mu yada nasıl sipariş veriliyor sanırım güvenemedimBu arada kız anneleri icin söylüyorum aliexpressten birsuru fiyonklu sac bandı , minik patikler siparis verdim. Gelen herseyden cok memnun kaldim 20tane degisik degisik sac bandina ve 3 adet babet e 15dolar verdim. Sizin de aklinizda bulunsun
İçin rahat edecekse yaptır cnm ama inşallah sağlıkla doğar bebeklerimizÖyle miymiş ? Yani normal. Çünkü herkes yapmıyormuş eko yu. Sadece şüphelendiklerine yaptırıyorlarmış.
0Ben ordan hiç alışveriş yapmadım cnm gümrük vs oluyor mu yada nasıl sipariş veriliyor sanırım güvenemedim
Geçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence kötü birşey çıkmayacak. Benimde bu akşam göbek bölgemde baskı ve ağrı var ama bence hızla vücudumuz genişlediği için böyle oluyor. Benimde geçen haftalarda hep bebek aşağıdaymış gibi geliyordu şimdi yukarıda hissetmeye başladımMerhaba kızlar şeker yüklemesi yapıldı çok şükür temiz çıktı ama bebişimi doğru düzgün göremedim iki gün boyunca hastaneye gittim ilk gün gittiğimde doktor sonuçlar ile öğleden sonra gel dedi o zaman bakalım ultrason dedi. Öğleden sonra gittim doktorum gitmiş mecbur ertesi gün gittim başka doktor baktı fakat odasında bulunan ultrason cihazını kullanmayı bilmiyormuş aşağıdan randevu al dedi baksınlar dedi bi baktım pazartesi günü verdiler ultrason için deli gibi yukarı çıktım ortalığı yıktım baktılar olmuyor doğum haneye çıkıp ordan bakılsın dedi fakat bakan kişi yalandan baktı ne kesenin su oranı ne boyu kilosu hiç bişey demedi 3 gündür aşağıya doğru baskı Var gibi haftaya kontrole gideceğim ama korkuyorum
Geçmiş olsun cnm ben de haftaya gideceğim şeker yüklemesi nasıl yapılıyor birde verilen şeyin tadı çok mu kötü..Merhaba kızlar şeker yüklemesi yapıldı çok şükür temiz çıktı ama bebişimi doğru düzgün göremedim iki gün boyunca hastaneye gittim ilk gün gittiğimde doktor sonuçlar ile öğleden sonra gel dedi o zaman bakalım ultrason dedi. Öğleden sonra gittim doktorum gitmiş mecbur ertesi gün gittim başka doktor baktı fakat odasında bulunan ultrason cihazını kullanmayı bilmiyormuş aşağıdan randevu al dedi baksınlar dedi bi baktım pazartesi günü verdiler ultrason için deli gibi yukarı çıktım ortalığı yıktım baktılar olmuyor doğum haneye çıkıp ordan bakılsın dedi fakat bakan kişi yalandan baktı ne kesenin su oranı ne boyu kilosu hiç bişey demedi 3 gündür aşağıya doğru baskı Var gibi haftaya kontrole gideceğim ama korkuyorum
Yok canım kötü bişey değil eskisi gibi değil normal meyveli soda içmiş gibi hissediyorsun hepsi bu bende korktum ama boşuna stres yapmışımGeçmiş olsun cnm ben de haftaya gideceğim şeker yüklemesi nasıl yapılıyor birde verilen şeyin tadı çok mu kötü..
Sancı olunca korktum bide tüp bebek olduğu için ister istemez tedirgin oluyorum çok şükür iyi hareketleri hissediyorumGeçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence kötü birşey çıkmayacak. Benimde bu akşam göbek bölgemde baskı ve ağrı var ama bence hızla vücudumuz genişlediği için böyle oluyor. Benimde geçen haftalarda hep bebek aşağıdaymış gibi geliyordu şimdi yukarıda hissetmeye başladım
Gebelikte şeker çıkabiliyormuş canım ben de tam detaylı bilmiyorumŞeker yüklemesi neden yapılıyor
hamilelikte şeker çıkabiliyo canım. Eğer gebelik şekeri varsa bebeğe ciddi zararları olabiliyomuş.Şeker yüklemesi neden yapılıyor
Gebelik sekeri bebek icin cok zararli. Bebek normalden buyuk dogabiliyor o zaman organlar gorevlerini yerine getiremeyebiliyor. O yuzden seker yuklemesi yapıyorlarŞeker yüklemesi neden yapılıyor
şekere yönelik diyet diye biliyorum. Örneğin pirinç patated şekerli yiyecekler falankızlar şeker çıkarsa diyet veriyorlarmış doğrumu ben yapmadım ama yaptırıcam inşallah diyetisyene yönlendiriyorlarmıs
Allah herşeyin hayırlısını versin yardımcımız olsun ya oda zor olur bence ama sağlık için dikkat etmek gerek canımşekere yönelik diyet diye biliyorum. Örneğin pirinç patated şekerli yiyecekler falan