1-2 ay önce benimde bulandırıyordu. Normalde hep dolaba koymadan içerdim suyu. sonra birazını koydum soğuk suyla karıştırıp içince bulantım azaldı.içebildimBenim de her zaman böyle olmuyor tabii ki. Arada kaçırdığım oluyor ama dengelemeye çalışıyorum. Diyetisyenim ama ben de su içmekte çok zorlanıyorum. Yeterli su içemiyorum kesinlikleMidemi bulandırıyor. ..
Aynı durum bende de oldu doktor bol su iç tuzlu yeme ve soda vb gazlı içecekleri içme dedi sıcak havalarda oluyor bir de yolculuklarda..Merhaba kızlar bende ödem ve şişlik oluyor kilom ani iniş ve çıkış oluyor öneriniz varmı ne yapcağımı şaşırdım
En güzeli yatmak benimde çok erkenden şişmişti. Şimdi düşük tehlikemden dolayı hep yatıyorum tuhaf hiç şişliğim felan kalmadı bol bol dinlenMerhaba kızlar bende ödem ve şişlik oluyor kilom ani iniş ve çıkış oluyor öneriniz varmı ne yapcağımı şaşırdım
Aaa sodayı iyi gelir diye hergün içmeye çalışıyordum ben. Şişlik bende de oluyor soda içmeyeyim bariAynı durum bende de oldu doktor bol su iç tuzlu yeme ve soda vb gazlı içecekleri içme dedi sıcak havalarda oluyor bir de yolculuklarda..
canım bende kramplar için içmeye başlamıştım 16. haftada birde o hafta çok sıcaktı doktor deyince bıraktım günde 1 tane içiyordum belki herkeste aynı etki olmaz onu bıraktım akşamları ayaklarımı havaya kaldırdım geçti.. ama gün içinde yine de bazen ayaklarım şiştiği oluyorAaa sodayı iyi gelir diye hergün içmeye çalışıyordum ben. Şişlik bende de oluyor soda içmeyeyim bari
Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen sefer yüzünü göstermemişti benim sıpa ama bu sefer tam gösterdi. Baya gülümsüyodu. Hatta doktor ne kadar mutlu bugün işe gitmediğini biliyo herhalde dedi :) aslında ufak şeyler belki bunlar ama ne kadar da mutlu oluyoruz...
Bu arada e bebekte indirim yakalayinca bebek arabamızı ve ana kucağını aldık gecen gun. Yavas yavas hazirliklar basladi bizde. Bugun de odasina perde baktım ama icime sinen bisey bulamadım
Herkese merhaba
Evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı dilerim.
Benim de zaman zaman sıkıntılarım olmuyor değil ama en belirgin kabızlık...Doktorum Duphalac şurup yazıyor...ona rağmen zorlanıyorum. Demir ilacı olarak Gynoferon verdi ama 2 gun kullanabildim...sürekli çıkardim agir geldi bana...Alternatif olarak Oligofer yazdı henüz kullanmadım...Sizlerin demir ilaçlariniz ve kabizlik icin doktor tarafindan önerilen bir şurup vs. var mi ? Bol su içiyorum. Sıcaklar sebebiyle hareket alanim azaldı. Havalar serinlesin yüruyus yapılacak inşallah. Sicakta gunesten rahatsiz oluyorum.
Bir de ben henuz net bir hareket hissediyorum diyemiyorum...siz nasil anliyorsunuz...ilk gebelikte anlasilmazmis...2.gebelikler daha aşina olurmuş derler. Benim oğlum hiç mi annesine tekme atmıyor ? Çok merak ediyorum. Hareket ediyor da ben mi hissetmiyorum ki muhtemel öyledir. Bakalım 5 gun sonra ayrintili ultrasonumuz var inşallah.
Ben kramplarimdan dolayı magnezyum kullanıyorum hafif ishal yapıyor ama aç karnina icersem mushil ilacı içmiş gibi oluyorum. Kan ilacı kabiz magnezyum ishal yapıyor ama ikisini birden alinca gayet düzenli gidiyorum.
Hareketleri çok erken hissetmeye başladım 16.haftada pitpit damar atıyor gibiydi. Daha sonra tekmeden ziyade bir kıpırtı bir hareket gibiydi. Ama son zamanlarda gerçek tekmeler atmaya başladı. Hatta gerindigini döndüğünü bile hissediyorum. Yürürken konuşurken hissetmek zor oluyor. Yemekten sonra daha çok hissediyorum. Gece soluma yatinca da çok güçlü hissediyorum.
Bebek arabası ve anakucağı ne aldın cnm linki varmı ne kadar dı? bende bakmaya başladımBu arada e bebekte indirim yakalayinca bebek arabamızı ve ana kucağını aldık gecen gun. Yavas yavas hazirliklar basladi bizde. Bugun de odasina perde baktım ama icime sinen bisey bulamadım
Ne güzel insan seviniyor benimki çok mahzun masum bi hali vardı. birde elini biraz ensesine arada yüzüne ve boynuna getiriyordu..Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen sefer yüzünü göstermemişti benim sıpa ama bu sefer tam gösterdi. Baya gülümsüyodu. Hatta doktor ne kadar mutlu bugün işe gitmediğini biliyo herhalde dedi :) aslında ufak şeyler belki bunlar ama ne kadar da mutlu oluyoruz...
Canım hangi ana kucağını aldın ben de önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe
Ben anakucagini nuna pipa icon aldım. Bebek arabasini da nuna pepp aldim. Benim icin en onemli olan küçük olmasi kolay katlanması ve hafif olmasıydı. Cunku cok fazla seyahat ediyoruz. O yuzden o devasa ve agir arabalara hic bakmadim. Onlarin katlanmasi da biyerlere sigdirilmasi da cok zor oluyo. Cok da agirlarBebek arabası ve anakucağı ne aldın cnm linki varmı ne kadar dı? bende bakmaya başladım