Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

1-2 ay önce benimde bulandırıyordu. Normalde hep dolaba koymadan içerdim suyu. sonra birazını koydum soğuk suyla karıştırıp içince bulantım azaldı.içebildim

Merhaba kızlar bende ödem ve şişlik oluyor kilom ani iniş ve çıkış oluyor öneriniz varmı ne yapcağımı şaşırdım

Merhaba kızlar bende ödem ve şişlik oluyor kilom ani iniş ve çıkış oluyor öneriniz varmı ne yapcağımı şaşırdım
Aynı durum bende de oldu doktor bol su iç tuzlu yeme ve soda vb gazlı içecekleri içme dedi sıcak havalarda oluyor bir de yolculuklarda..

Aaa sodayı iyi gelir diye hergün içmeye çalışıyordum ben. Şişlik bende de oluyor soda içmeyeyim bari
canım bende kramplar için içmeye başlamıştım 16. haftada birde o hafta çok sıcaktı doktor deyince bıraktım günde 1 tane içiyordum belki herkeste aynı etki olmaz onu bıraktım akşamları ayaklarımı havaya kaldırdım geçti.. ama gün içinde yine de bazen ayaklarım şiştiği oluyor

Bizde bu hafta içi detayli ultrasona gidiyoruz. Pazartesi gunu de tetanoz aşısı olacağım. Detayli ultrason olacagi gun idrar tahlili de isteyecek sanırım doktorum. Kac gundur hic yanmam yoktu suyuma cok dikkat ediyodum. Bugun tum gun disarda olunca pek su icemedim az once yanmam tekrar basladi

Bu arada e bebekte indirim yakalayinca bebek arabamızı ve ana kucağını aldık gecen gun. Yavas yavas hazirliklar basladi bizde. Bugun de odasina perde baktım ama icime sinen bisey bulamadım

Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen sefer yüzünü göstermemişti benim sıpa ama bu sefer tam gösterdi. Baya gülümsüyodu. Hatta doktor ne kadar mutlu bugün işe gitmediğini biliyo herhalde dedi :) aslında ufak şeyler belki bunlar ama ne kadar da mutlu oluyoruz...

Maşallah ben bile mutlu oldum ❤❤

Bu arada e bebekte indirim yakalayinca bebek arabamızı ve ana kucağını aldık gecen gun. Yavas yavas hazirliklar basladi bizde. Bugun de odasina perde baktım ama icime sinen bisey bulamadım

Canım hangi ana kucağını aldın ben de önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe

Herkese merhaba

Evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı dilerim.

Benim de zaman zaman sıkıntılarım olmuyor değil ama en belirgin kabızlık...Doktorum Duphalac şurup yazıyor...ona rağmen zorlanıyorum. Demir ilacı olarak Gynoferon verdi ama 2 gun kullanabildim...sürekli çıkardim agir geldi bana...Alternatif olarak Oligofer yazdı henüz kullanmadım...Sizlerin demir ilaçlariniz ve kabizlik icin doktor tarafindan önerilen bir şurup vs. var mi ? Bol su içiyorum. Sıcaklar sebebiyle hareket alanim azaldı. Havalar serinlesin yüruyus yapılacak inşallah. Sicakta gunesten rahatsiz oluyorum.
Bir de ben henuz net bir hareket hissediyorum diyemiyorum...siz nasil anliyorsunuz...ilk gebelikte anlasilmazmis...2.gebelikler daha aşina olurmuş derler. Benim oğlum hiç mi annesine tekme atmıyor ? Çok merak ediyorum. Hareket ediyor da ben mi hissetmiyorum ki muhtemel öyledir. Bakalım 5 gun sonra ayrintili ultrasonumuz var inşallah.

Ben kramplarimdan dolayı magnezyum kullanıyorum hafif ishal yapıyor ama aç karnina icersem mushil ilacı içmiş gibi oluyorum. Kan ilacı kabiz magnezyum ishal yapıyor ama ikisini birden alinca gayet düzenli gidiyorum.
Hareketleri çok erken hissetmeye başladım 16.haftada pitpit damar atıyor gibiydi. Daha sonra tekmeden ziyade bir kıpırtı bir hareket gibiydi. Ama son zamanlarda gerçek tekmeler atmaya başladı. Hatta gerindigini döndüğünü bile hissediyorum. Yürürken konuşurken hissetmek zor oluyor. Yemekten sonra daha çok hissediyorum. Gece soluma yatinca da çok güçlü hissediyorum.

Cevap için tesekkür ederim. Magnezyum ben de yazdırayım. Hah işte bi kerecik pasta yedikten sonra pıt pıt hissettim bi daha yok...ya da ben onu bagırsak hareketi sanıyorum. Buyudukce daha net olur inşallah.

Bebek arabası ve anakucağı ne aldın cnm linki varmı ne kadar dı? bende bakmaya başladım

Ne güzel insan seviniyor benimki çok mahzun masum bi hali vardı. birde elini biraz ensesine arada yüzüne ve boynuna getiriyordu..

Kızlar bebek alışveriş sitesi ararken enucuzBebekmarket diye bi uygulama indirdim telefonuma. Güzel şeyler var hem de baya uygun. Tabi kalitesi nasıldır onu bilemem. Deneme amaçlı bi takım sipariş etmeyi düşünüyorum. Beğenirsem devamını da alırım

Bu arada Travel System bebek arabası düşünen varsa beneto BT 500 diye bir modeli beğendim güzele benziyor fiyatı da bilindik markalara göre uygun ayy nasıl heyecanlı bişeymiş baktıkça hepsinden alasım geliyor

Bizim hanim dun aksamdan beri cok guclu tekmeler atıyo uzandigimda. Elimi ustune koyduğumda hissedebiliyorum. Fazla mi hareketli olcaz acaba
Canım hangi ana kucağını aldın ben de önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe

Bebek arabası ve anakucağı ne aldın cnm linki varmı ne kadar dı? bende bakmaya başladım
Ben anakucagini nuna pipa icon aldım. Bebek arabasini da nuna pepp aldim. Benim icin en onemli olan küçük olmasi kolay katlanması ve hafif olmasıydı. Cunku cok fazla seyahat ediyoruz. O yuzden o devasa ve agir arabalara hic bakmadim. Onlarin katlanmasi da biyerlere sigdirilmasi da cok zor oluyo. Cok da agirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…