Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bugun bikini bölgemde ani keskin bir ağrı oldu anlık birşeydi tekrarlamadı. Siz böyle birşey yaşadınız mı ? Birde benim bel ağrılarım başladı artık daha erken değil mi

Resimleri yüklesene canım bir daha ki kontrolün ne zaman :)

Resimleri yüklesene canım bir daha ki kontrolün ne zaman :)

Kızlar bugun bikini bölgemde ani keskin bir ağrı oldu anlık birşeydi tekrarlamadı. Siz böyle birşey yaşadınız mı ? Birde benim bel ağrılarım başladı artık daha erken değil mi
Rahim genişliyor büyüyor kasları geriyor ondan canım sürekli olmayınca ve Allah korusun akıntı kanama olmayınca normal dedi doktor bebek büyüyor bel ağrıları normal kendini yorma ani hareket yapma geçer inşallah benimde bebek çok aşağıda yuruyemiyorum doktora gidicem inşallah bu hafta

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim. Bebegin tum organlarina bakildi ama bana dönük uyudugu icin yüzünü bi turlu goremedi doktor. Uzun sure ugrastiktan sonra git tatlı biseyler ye tekrar gel oyle bakalim dedi. Cafe de tatli yiyip geri döndüm hala uyuyo. Elleri de yuzunun onundeydi. 15dk daha ugrastı ama uyanmadı. Yarin tekrar gel boyle yazamam raporunu dedi. Yarin tekrar gidicez artık kasıklarima arada sirada giren agriyi ve sertlesmeyi sordum. Bu haftadan sonra normal yalanci dogum sancilari onlar dedi. Dinlenince geciyorsa ve duzenli degilse hicbir sorun yokmus

maşallah gözün aydın darısı başımıza benimki 5 ekimde. ne güzel ilgilenmiş doktorun. benim de kasıklarımda ağrı oluyordu magnezyum verdi. yalancı doğum ağrıları ve kasılmalar rahmin doğuma hazırlandığının göstergesiymiş

İyi geceler anneler ballı sütümüzü içtik nasilda beğendi yavrum durmadan oynuyor maşallah
Bu arada güzel bi beslenme listesi oluşturalım ne kadar kalsiyum protein bebeğe yarayacak şeyleri yazalım da bebeğimiz etli butlu sağlıklı olsun inşallah

Aynen ya katılıyorum sana. Ben hiç dengeli düzenli beslenmiyorum ve de hiç yararlı şeyler tüketmiyorum. Ama isteyerek değil canım hiçbirşey istemiyor napym

cerenkar canım tam da anlattığın gibi ya. Ultrason fotoğrafları renkli siyah beyaz değil. Bana yaklaşık 20 tane verdiler. Tüm organlarını ayrı ayrı ve yüzünden değişik pozlar. Hepsini de tek tek gösterdi anlattı. İçerde yarım saatten fazla kaldım ve yanıma istediğimi alabildim. Kardeşim benleydi o da video çekti doktorda cd verdi. İki kağıt rapor falan ayrıca. Devlette mi yaptın sen ? Belki ondandır.

B
bende 19 haftada ayrintili ultrasona girdim kalpde parlaklik var dedi kardiyolojiye gittim doktor evt var ama bunlar son aylarda kaybolur dedi ben cok panik olmustum beni endiseli gorunce istersen bir ay sonra gel dedi ama rahatlatti beni gecer dedi korkuyorum ins gecer

Aynen aynı durum Canım inşallah geçer sıkma canını bana da dediler ki bunlar kalp kaslarımıymış neymiş açılıp kapanırken parlayabiliyormuş allah yardımcımız olsun

Kızlar 16. Haftada gecen hafta ve dün olmak üzere devam etmeyen kanamalar yaşıyorum. Bebeğin eşi aşağıdaymış ama çok ileri düzeyde değilmiş şükür. Buna rağmen düşük tehdidim devam ediyo. Bide bebişi görseniz hiç bişeyden habersiz öyle hareket ediyo. Böyle olup eşi yukarı çıkan var mı çok üzülüyorum kanama gelince insan çok kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…