Ah amin canım amin inş dediğin gibi olur..Bu süreç herkeste farklı olabiliyor kendini çok sıkma. azalma olmadığı sürece . ben sadece 2 defa kan verdim bir artış vardı sonra 2 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüm şükür. inşallah sıkıntısız bir sürecin olur.
Yok ya çok basit bişey.lavmanda canın yanıyor mu doğumda da yaptırıyorlarmışya.
Canım bende az artıyo diye korkmuşumHanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur.
bende sadece 2 kere baktırdım. Artışı gördükten sonra ertesi hafta direk doktor kontrolüne gittim ve keseyi gördük. Hiç bir belirtim yoktu. Sadece bel ağrım vardı o da hamileliktenmiydi onu da bilmiyorumHanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur.
bende decavit ve devit 3 ü aynı anda alıyorum olmaz inşallah cnm bildiğim kalsiyum ve demir birbirinin emilimini azaltıyor.
sor canım en azından için rahat eder..Anladm canm insallah bakalım unutmazsam doktora gittigimde bi sorayım :)
Bende 3.5 kilo aldm canım yada tam 4 de denilebilir ama hiç dikkat etmiyorum elimden geldiğince faydalı seyler yemeye calısuorm ama ckılota konusunda durduramıyorm kendimi malesefKızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?
bende 3,5 kilo aldım ama 4 olmuş olabilir izinde anneler biraz iyi bakıyo :) ama son zamanlarda doymuyorum sanki. Yine de doyana kadar yemiyorum rahatsız etmesin diyeKızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?
Ben de üç kilo almışım canım ama artık hamile olduğum belliKızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?
Ben daha fenayım 5 kg aldım cnmKızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?
Ben bayramda da alırım sanırım sonra biraz dikkat etsem ii olurbende 3,5 kilo aldım ama 4 olmuş olabilir izinde anneler biraz iyi bakıyo :) ama son zamanlarda doymuyorum sanki. Yine de doyana kadar yemiyorum rahatsız etmesin diye
Ben hiç ses duymadım ama arada hareketlerini hissediyorum pek tatlı cnm çekmiyor geçen lokum yemiştim sanırım tatlı yeyince daha hareketli oluyor bebişlerKızlar karnımda bazen pat diye bişey atıyor acaba tekme böyle bişey mi :)) ayy hareketlerini hissediyorum ama o pat yapan şey tekme mi karar veremedimayy bir de bacağımda çatlaklar oluşmaya başladı biooil diye bi yağ var ondan aldım çatlaklara etkiliymiş inşallah iyi gelir
Maşallah canım bebeğine. bende 2 gündür başağrısı çektim parol aldım en sonunda..Selam kızlar bugun doktor kontrolumuz vardi hersey yolunda cok şükür. 18+3teyiz ama 19 çıktı ultrasonda. Biraz onden gidiyoruz. Doktorumu değiştirdim bugun ve iyiki de oyle yapmışım cok memnun kaldim yeni doktorumdan. Bebegimin 4 boyutlu resimlerini bile verdi. Kıpır kıpır ultrason boyunca hic durmadı miniğim. 3hafta sonra detaylı ultrason için gideceğim. 24. Haftada da seker yuklemesi yaptıracagim. Şekerim kan testinde sınırda çıktığı icin tatli konusuna biraz dikkat etsem iyi olcak. 3bucuk kilo aldim hamilelik başından beri. Bazen hic gecmeyen bas agrilarim oldugunu soyleyince parol yada minoset icebilirsin parasetamol un bebege hicbir zarari yok dedi.
Benim de ses değil tatlım böyle güçlü bi seyrime gibiBen hiç ses duymadım ama arada hareketlerini hissediyorum pek tatlı cnm çekmiyor geçen lokum yemiştim sanırım tatlı yeyince daha hareketli oluyor bebişler
Desene bizim biraz yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyorBen daha fenayım 5 kg aldım cnm