Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu süreç herkeste farklı olabiliyor kendini çok sıkma. azalma olmadığı sürece . ben sadece 2 defa kan verdim bir artış vardı sonra 2 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüm şükür. inşallah sıkıntısız bir sürecin olur.
Ah amin canım amin inş dediğin gibi olur..

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur. :KK43:
Canım bende az artıyo diye korkmuşum :KK16: benim kuzenimin ilk ölçtürdüğünde 62 bi hafta sonra 1000 lerfr çıkmıştı bişeyde de olmadı. Bu arada 5. Hafta belirtiler için erken zaten özelikle bulantı için. Bişeycik olmaz Allah ın izniyle :KK54:

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur. :KK43:
bende sadece 2 kere baktırdım. Artışı gördükten sonra ertesi hafta direk doktor kontrolüne gittim ve keseyi gördük. Hiç bir belirtim yoktu. Sadece bel ağrım vardı o da hamileliktenmiydi onu da bilmiyorum

Kızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?

Kızlar merhaba, şimdiye kadar kilo alımınız ne durumda . Ben hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım sizce nasıl ? Sizin nasıl ilerliyor ?
Bende 3.5 kilo aldm canım yada tam 4 de denilebilir ama hiç dikkat etmiyorum elimden geldiğince faydalı seyler yemeye calısuorm ama ckılota konusunda durduramıyorm kendimi malesef

bende 3,5 kilo aldım ama 4 olmuş olabilir izinde anneler biraz iyi bakıyo :) ama son zamanlarda doymuyorum sanki. Yine de doyana kadar yemiyorum rahatsız etmesin diye

Kızlar karnımda bazen pat diye bişey atıyor acaba tekme böyle bişey mi :)) ayy hareketlerini hissediyorum ama o pat yapan şey tekme mi karar veremedim :KK66: ayy bir de bacağımda çatlaklar oluşmaya başladı :KK43: biooil diye bi yağ var ondan aldım çatlaklara etkiliymiş inşallah iyi gelir

Merhaba hanımlar konuları epey kaçırmışım☺️☺️ Bende dikkat etmeye çalışıyorum bazen yemeknedikten 1 saat sonra bile miğdem kazınıyor hafif şeyler yemeğe çalışıyorum süt içiyorum normalde sütü sevmem ama soğuk soğuk canım istiyor şuana kadar yarım kilo almışım bebeğiminde herşeyi iyinsuanlık bir sıkıntı gözükmüyor 1 hafta önden gidiyor hatta

Selam kızlar bugun doktor kontrolumuz vardi hersey yolunda cok şükür. 18+3teyiz ama 19 çıktı ultrasonda. Biraz onden gidiyoruz. Doktorumu değiştirdim bugun ve iyiki de oyle yapmışım cok memnun kaldim yeni doktorumdan. Bebegimin 4 boyutlu resimlerini bile verdi. Kıpır kıpır ultrason boyunca hic durmadı miniğim. 3hafta sonra detaylı ultrason için gideceğim. 24. Haftada da seker yuklemesi yaptıracagim. Şekerim kan testinde sınırda çıktığı icin tatli konusuna biraz dikkat etsem iyi olcak. 3bucuk kilo aldim hamilelik başından beri. Bazen hic gecmeyen bas agrilarim oldugunu soyleyince parol yada minoset icebilirsin parasetamol un bebege hicbir zarari yok dedi.

Kızlar karnımda bazen pat diye bişey atıyor acaba tekme böyle bişey mi :)) ayy hareketlerini hissediyorum ama o pat yapan şey tekme mi karar veremedim :KK66: ayy bir de bacağımda çatlaklar oluşmaya başladı :KK43: biooil diye bi yağ var ondan aldım çatlaklara etkiliymiş inşallah iyi gelir
Ben hiç ses duymadım ama arada hareketlerini hissediyorum pek tatlı cnm çekmiyor geçen lokum yemiştim sanırım tatlı yeyince daha hareketli oluyor bebişler

Selam kızlar bugun doktor kontrolumuz vardi hersey yolunda cok şükür. 18+3teyiz ama 19 çıktı ultrasonda. Biraz onden gidiyoruz. Doktorumu değiştirdim bugun ve iyiki de oyle yapmışım cok memnun kaldim yeni doktorumdan. Bebegimin 4 boyutlu resimlerini bile verdi. Kıpır kıpır ultrason boyunca hic durmadı miniğim. 3hafta sonra detaylı ultrason için gideceğim. 24. Haftada da seker yuklemesi yaptıracagim. Şekerim kan testinde sınırda çıktığı icin tatli konusuna biraz dikkat etsem iyi olcak. 3bucuk kilo aldim hamilelik başından beri. Bazen hic gecmeyen bas agrilarim oldugunu soyleyince parol yada minoset icebilirsin parasetamol un bebege hicbir zarari yok dedi.
Maşallah canım bebeğine. bende 2 gündür başağrısı çektim parol aldım en sonunda..

Ben hiç ses duymadım ama arada hareketlerini hissediyorum pek tatlı cnm çekmiyor geçen lokum yemiştim sanırım tatlı yeyince daha hareketli oluyor bebişler
Benim de ses değil tatlım böyle güçlü bi seyrime gibi :KK66: evet kesinlikle tatlı hareket ettiriyor geçen ultrasondan önce çikolata yedim kıpır kıpırdı :KK66:

X