Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mer
merhaba canım ben yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yok
Çok şükür canım. Bende de her şey normal çıktı çok şükür.

Kızlar kabızlıkla ilgili sorun yaşayan var mı Öner'iniz nedir??
Ben bir hafta kadar yaşadım çok zordu ağlıyordum. Başlarda kadın doktorum şurup verdi geçmedi. Sonra bu alanda doktora gittim iğne verdi geçmedi. Bir türlü çıkamadım tuvalete. Daha sonra tekrar gittim bu sefer lavman verdi çok şükür işe yaradı daha sonra yaşamadım. Bazen oluyor ama o bir hafta kabus gibiydi :KK43:

Kızlar kabızlıkla ilgili sorun yaşayan var mı Öner'iniz nedir??
Beenn :) bi kabızım bi ishalim :işsiz: genelde kabızım demir hapıda etkili tabii. Acı yediğim zaman rahatlıyorum ama fazla yersemde ishal yapıyo. Doktor başta şurup verdi ama daha hiç kullanmadım. Kabız oluncada kilo daha bi hızlı artıyo insan şişkin hissediyo kendini

çay hala içemiyorum midem almıyo ama kahve öyle mi çok canım istiyo :) içiyorum bende arada bir. İnternetten baktığım kadarıyla günde 1 fincan ve içinde kafein zararlı değilmiş. zaten 2-3 günde bir içiyorum o kadarcıktan bişey olmaz herhalde :)
Çay 2-3 bardak içiyorum ama kahve içmemeye çalışıyordum geçen üstüste 2 defa kaçırdım

Kuzucuklar merhabalar perşembe günü kontrole gittim çok şükür her şey yolunda gidiyor doktorum bayramdan sonra şeker yüklemesi yapılsın dedi. Pko lu olduğum için yaptırmalıyım mı sizce insülin direncimde var
Ben de bu konuda kararsızım açlık tokluk şekerini ölçtüreyim diyorum duruma göre bakarım inşallah gerek kalmaz

Bugun ilk hamile pantolonumu aldım. Artik gobegim pek sığmıyor normal pantolonlarima. Okullar da açıldığı için bikac pantolon alıp onlarla idare etmeyi dusunuyorum doguma kadar. Benim doktorum gunde 1 turk kahvesine izin verdi ama canım istemedigi icin hic icmedim ben. Doktorumu degistirmeye karar verdim elektriklerimiz cok tutmadı. Insallah yeni sectigim doktorumla daha iyi olur hersey
oo cnm ben alalı çok oldu hamile pantolonu işde otururken kasıklarıma baskı yapıyor gibi gelmişti o zaman aldım 2 hamile 2 de beli lastikli şimdilik idare ediyor ama hamileleri lcw den almıştım hamile kısmı bol geldiği için katlayıp giyiyorum

Kızlar ben hiç iyi değilim yorgunluk ve halsizliğe alıştım ama dün bacaklarım bugün de kol ağrılarım mahfetti beni uyutmuyo bile. Hastanelerde tatilde acile gidiyim desem merkese çok uzak ne yapcam bilemedim. Eskilerin tabiri ile bildiğiniz düşüyo kollarım
geçmiş olsun cnm

Kızlarr ben D vitamini (gynoferon), multivitamin (elevit) ve progestan kullanıyorum her gece yatmadan once iciyorum ama yatmadan once içtiğim icin ilaçların aralarında pek zaman olmuyor sıkıntı olur mu acaba benm gibi beraber icen var mı acaba ??

Son düzenleme:
Günaydın anneler bol bebiş hareketli sağlıklı bir gün olsun insallaah.
Günaydın canım ben bir gün geriden cevaplayayım. dünden beri başağrım var gece uyuyamadım hiç ilaçta almadım midemdekileri de boşalttım sanırım farketmeden üşüttüm.. hala biraz ağrım var.

Çok şükür canım. Bende de her şey normal çıktı çok şükür.

Ben bir hafta kadar yaşadım çok zordu ağlıyordum. Başlarda kadın doktorum şurup verdi geçmedi. Sonra bu alanda doktora gittim iğne verdi geçmedi. Bir türlü çıkamadım tuvalete. Daha sonra tekrar gittim bu sefer lavman verdi çok şükür işe yaradı daha sonra yaşamadım. Bazen oluyor ama o bir hafta kabus gibiydi :KK43:
lavmanda canın yanıyor mu doğumda da yaptırıyorlarmışya.

Bas agrısı benimde vardı ama sonra yok oldu uykunu tam alıyormusun uykusuzlukta yapıyor bas agrısı
sürekli uyku modunda oluyorum akşamları cnm hayatımda hiç uyumadığım kadar uyudum hamilelikte. benimde 2 haftadır falan bitmişti ağrılar geri döndü.. masaj kremi falan ii gelirdi hiç işe yaramadı dün. sanırım üşütmüşüm farketmeden onunda etkisi var..

Kızlarr ben D vitamini (gynoferon), multivitamin (elevit) ve progestan kullanıyorum her gece yatmadan once iciyorum ama yatmadan once içtiğim icin ilaçların aralarında pek zaman olmuyor sıkıntı olur mu acaba benm gibi beraber icen var mı acaba ??
bende decavit ve devit 3 ü aynı anda alıyorum olmaz inşallah cnm bildiğim kalsiyum ve demir birbirinin emilimini azaltıyor.

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur. :KK43:

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur. :KK43:
Bu süreç herkeste farklı olabiliyor kendini çok sıkma. azalma olmadığı sürece . ben sadece 2 defa kan verdim bir artış vardı sonra 2 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüm şükür. inşallah sıkıntısız bir sürecin olur.

X