ben ilk 16 da işde gergindim o zaman kelebek kanadı çırpması gibi epey hareket oldu dondum kaldım hatta müdürle konuşurken.. sonra bi süre hissedemedim emin olamadım şimdi yeniden tek tek hareketler oluyor çok tatlı yiyen biri değilim ama tatlı yiyince bi mutlulukla hissettiriyor kendini..Bizde net olarak tekmeleri hissetmeye basladık cok sükür 16.haftamda belli belirsizde artık eminimm aramızdaki bağ gittikce güçleniyor sanki.siz hangı haftalarda hissettiniz kızlar :)
2. Canım belli aralıklarla gidicem canım ilk kontrol 7. Hafta 2. 20. Hafta 3. 35 36. Hafta arası gitmeyi düşünüyorum zaten normal olan da bu yurtdışında da öyleymiş 3ten fazla ultrasona koymiyorlarmis :))Nasıl yani cnm belli aralıklarla hiç gitmeyecek misin doktora .. bu kaçıncı hamileliğin..?
ayrıntılıya girmeyi düşünmüyor musun ve şeker yüklemesine cnm bende çok aşırı gitmeyeyim diyorum ama bakalım dayanabilirsem.2. Canım belli aralıklarla gidicem canım ilk kontrol 7. Hafta 2. 20. Hafta 3. 35 36. Hafta arası gitmeyi düşünüyorum zaten normal olan da bu yurtdışında da öyleymiş 3ten fazla ultrasona koymiyorlarmis :))
Ayrıntılıya gerek yok ki neyse o olur canım şeker yüklemesinide oğlumda yaptırdım gelişimi çok iyi olan oğlum bı anda durdu ve geriledi çocuk kaç gün hareket etmedi sonuç olarak 1800 Gr doğdu nedense ben bunu seker yüklemesine bağladım bı daha asla yaptirmamayrıntılıya girmeyi düşünmüyor musun ve şeker yüklemesine cnm bende çok aşırı gitmeyeyim diyorum ama bakalım dayanabilirsem.
Evet cikolatayı seviyorlar enerji veriyor sankiben ilk 16 da işde gergindim o zaman kelebek kanadı çırpması gibi epey hareket oldu dondum kaldım hatta müdürle konuşurken.. sonra bi süre hissedemedim emin olamadım şimdi yeniden tek tek hareketler oluyor çok tatlı yiyen biri değilim ama tatlı yiyince bi mutlulukla hissettiriyor kendini..
Şeker yüklemesine bende karar veremedim birde o kadar şekerli su içince çıkartırım sanırım. ben çok aşırı hazır tatlı çikolata vs yemiyorum meyvelerle idare ediyorum açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüreyim diyorum ilk etaptaAyrıntılıya gerek yok ki neyse o olur canım şeker yüklemesinide oğlumda yaptırdım gelişimi çok iyi olan oğlum bı anda durdu ve geriledi çocuk kaç gün hareket etmedi sonuç olarak 1800 Gr doğdu nedense ben bunu seker yüklemesine bağladım bı daha asla yaptirmam
Zaten saçma bı uygulama normalde şeker yoksada o kadar şekeri içersen olur bı bardak şeker içmek ne ya kim bulmuşsa bunuŞeker yüklemesine bende karar veremedim birde o kadar şekerli su içince çıkartırım sanırım. ben çok aşırı hazır tatlı çikolata vs yemiyorum meyvelerle idare ediyorum açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüreyim diyorum ilk etapta
çay hala içemiyorum midem almıyo ama kahve öyle mi çok canım istiyo :) içiyorum bende arada bir. İnternetten baktığım kadarıyla günde 1 fincan ve içinde kafein zararlı değilmiş. zaten 2-3 günde bir içiyorum o kadarcıktan bişey olmaz herhalde :)Ay uzun bir aradan sonra 2 gündür 1 er türk kahvesi içtim çok cnm çekti inşallah birşey olmaz eltim ben günde 1 defa içtim demişti...
Bendede pco var öyle olunca zararlı mı oluypmuşKuzucuklar merhabalar perşembe günü kontrole gittim çok şükür her şey yolunda gidiyor doktorum bayramdan sonra şeker yüklemesi yapılsın dedi. Pko lu olduğum için yaptırmalıyım mı sizce insülin direncimde var
Cok güzel birsey hissetmek tekrar tekrar yapsın istiyorumm bol hareketli günlerimiz daim olsun insallahben ilk 16 da işde gergindim o zaman kelebek kanadı çırpması gibi epey hareket oldu dondum kaldım hatta müdürle konuşurken.. sonra bi süre hissedemedim emin olamadım şimdi yeniden tek tek hareketler oluyor çok tatlı yiyen biri değilim ama tatlı yiyince bi mutlulukla hissettiriyor kendini..
merhaba canım ben yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yokİyi geceler herkese. Ben ayrıntılı ultrasonu yaptım ama erken mi bilemedim ki.