- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Aynen en son biz öğrendik onudaOcak annelerinin hepsi burda bi ben cahil kalmisim
Merhabalar arkadaslar ben geldim
Ocak annelerinin hepsi burda bi ben cahil kalmisim
Bugün karnımdan değişik bi ses geldi. Hani bağırsak hareketi falan olsa bi kıpırtı hissederdim ama hiç bişey hissetmedim çok enteresandı. İnternetten baktım benzer şeyler yaşayanlar varmış ama merak ettim acaba neydi
Aa neden en popüleri o aslında hemen çıkıveriyor :))Hoşgeldinben diğer konuyu 800 sayfalarda kesfetmistim
Aynen en son biz öğrendik onudacerenkar söyledi yoksa hiç haberim olmayacaktı
Cahillikten ölcezHoşgeldinben diğer konuyu 800 sayfalarda kesfetmistim
nedeniyle ilgili pek bişey yoktu genellikle çıtlama sesi duyanları okudum. Belki de bağırsak hareketi falandı sadece ben hissetmedim. Hamilelikte çok farklı sonuçta her şeyNeden oluyormuş hamilelikten mi oluyormuş canim
Geçmiş olsun cnm seni anlıyorum benim ilki düşüktü az bi kahve lekesi olunca doktora gittim progestan verdi sadece 2 tane alabildim kanamaya dönüştü ve bebeğimi kaybettim.. bundada ilk rec-gl dönemi bikaç gün geçince kıl gibi incecik gördüm kahve leke panikle soluğu doktorda aldım adam bana regl olmuşsundur neden geldin muamelesi yaptı.. neyse kanda hamilelik çıktı başka kanamada olmadı ama o bikaç saatlik halimi anlatamam içimden dedim bu da ellerimden kayıp gidiyor. Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin evlatlarımızıBende öyle biliyodum ama her ay düzenli gelen bile varmış. Baya korktuk akıntının içinde az bişeydi ama görünce hemen kalktım tekrar wc ye bile girmedim. Nasıl ağladım anlatamam
Hoşgeldin canım :)Ocak annelerinin hepsi burda bi ben cahil kalmisim
canım bebek hıçkırması diye okumuştum o mu acaba bu dönemlerden sonraBugün karnımdan değişik bi ses geldi. Hani bağırsak hareketi falan olsa bi kıpırtı hissederdim ama hiç bişey hissetmedim çok enteresandı. İnternetten baktım benzer şeyler yaşayanlar varmış ama merak ettim acaba neydi
Hoşgeldin cnm ekledim günlerimiz yakınmış seninle nasıl gidiyor.. göbüşün şiştimi benim 14. haftada başladı. cinsiyet belli mi?Vay vay bizim kızlar hem bu topik hem diğerinde takılıyor da haberim yok beni de ekle listeye canım
Doktordan çıktım canım bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi belli değil yine de yaaHoşgeldin cnm ekledim günlerimiz yakınmış seninle nasıl gidiyor.. göbüşün şiştimi benim 14. haftada başladı. cinsiyet belli mi?
onu da okudum ama erken değil mi acaba. Tekrar da olmadı bilemedim o yüzdencanım bebek hıçkırması diye okumuştum o mu acaba bu dönemlerden sonra
Aynen canım hiç bişey yapamıyosun o an çok kötü rabbim kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun cnm seni anlıyorum benim ilki düşüktü az bi kahve lekesi olunca doktora gittim progestan verdi sadece 2 tane alabildim kanamaya dönüştü ve bebeğimi kaybettim.. bundada ilk rec-gl dönemi bikaç gün geçince kıl gibi incecik gördüm kahve leke panikle soluğu doktorda aldım adam bana regl olmuşsundur neden geldin muamelesi yaptı.. neyse kanda hamilelik çıktı başka kanamada olmadı ama o bikaç saatlik halimi anlatamam içimden dedim bu da ellerimden kayıp gidiyor. Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin evlatlarımızı
canım benimki 1 hafta hiç açmadı diğerini giderken tembih ettim:).. onda doktor hafif hafif öksür dedi o arada denk getirdi baktı ama ben yine de ayrıntılıyı bekliyorumDoktordan çıktım canım bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi belli değil yine de yaaevet göbişüm var küçük tatlı aşağıda ama hareketleri de net değil daha
Amin bizi de meleklerimize sağlıkla kavuştursun hayırlı evlat olsunlar.Aynen canım hiç bişey yapamıyosun o an çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın
Bende artık doğumu bekliyorum canımcanım benimki 1 hafta hiç açmadı diğerini giderken tembih ettim:).. onda doktor hafif hafif öksür dedi o arada denk getirdi baktı ama ben yine de ayrıntılıyı bekliyorum
Hahahah hoşgeldin gel burdada umut var canım benim :)Vay vay bizim kızlar hem bu topik hem diğerinde takılıyor da haberim yok beni de ekle listeye canım
canım eşinle doktora gidecektiniz ne oldu düzelme var mıHoşgeldinben diğer konuyu 800 sayfalarda kesfetmistim
Nasıl yani cnm belli aralıklarla hiç gitmeyecek misin doktora .. bu kaçıncı hamileliğin..?Bende artık doğumu bekliyorum canımgitmem bı daha doktora falan