Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Misafirler gitti bir de arkalarından temizlik yaptım çok yoruldum, klimadan misafirler dondu ben kan ter içinde kaldım. Kimse de birşeye yardım etmedi, eşim elinden geldiğince 1-2 tabak bardak taşıdı ama şu an ayaklarım bacaklarım davul gibi. Eşim de gördü acıdı halime bir daha kimseyi kabul etmicem bu dönemde dedi neyseki.

Aynen senin anlattıkların

Geçmiş olsun canım bundan sonra ağır geçiyo hamileliğim diye kabul etmezsin. Ben kendi temizliğimi zor yapıyorum misafire hiç halim yok şahsen

Yaa kötü olmuş ama eşine ders olmuştur. Ben ramazanda hamile olduğumu daha bilmiyordum çalışıyordum da kendimi o kadar kötü hissediyordum ki kendimize göre iki lokma yemeği bile zor hazırlıyordum. Eşim de tutturuyordu ki ailesini iftara davet edelim. Erkekler bazen anlamıyor. Geçenlerde gelmek istediler kabul etti sadece çay koydum. Ama yine kalkıp etrafı topla temizlik yap toz al yoruluyor insan.

İnsanlar ne kadar düşüncesiz nasıl yardım etmezler keşke yanlarında oturup bir şey yapmasaydınız anlasalardı birazcık tabi ki kabul etmeyin illa gelmek isteyen varsa da bir çaya razı olsunlar. Kaldı ki bana çay bile kokuyor

Gerçekten çok düşüncesizler, giderken sehpanın üzerindeki tabaklarını bardaklarını bile öylece bıraktılar mutfağa taşımama yardım bile etmediler. Eşimin akrabaları olduğu için birşey söylemek de istemedim ama eşim de görmüş oldu anladı özür diledi benden. 5. aya girdiğimden beri kendimi daha ağır hissediyorum öyle misafire koşturacak halim yok nefes nefese kalıyorum ayakta kalınca. Siz siz olun kalabalık yemekli misafir almayın hamilelik boyunca bir de nazınızın geçmediği insanlarsa inanın eziyet oluyor.

Kızlar dün gece akıntı ile kanamam geldi hemen hastaneye gittik. Bişey olacak diye o kadar ağladım ki şükür bişey yokmuş yerleşme kanamasıymış ama canımdan can gitti. Bu arada bebişede baktılar oda 73 mm olmuş

Geçmiş olsun, neyseki önemli birşey değilmiş. Bebişe de maşallah

ben kusura bakmayın hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyo alamıyorum diyorum açık açık. Ama gerçekten kendimize yemek yapıp kaldırmak bile zor gelirken başkasına şu dönemde hizmet etmek çok zor. Zaten anlayışlı olanlar çaya geliyo en fazla

Eşimin hali hazırda hamile olan ve geçen sene doğum yapmış iki arkadaşı sürekli size oturmaya gelicez diyip duruyor. Hayır yani onların hamileliği iyi geçmiş olabilir ama ben zorlanıyorum. Bir daha eşime söylerlerse kendim arayıp kabul edemiyeceğimi söyleyeceğim. Kendi kuzenime bile yemek ve temizlik yapacaksan gel dedim ki gelmedi zaten. İnsanlar gerçekten çok bencil..

Çok geçmiş olsun adet dönemlerinde kanamalı akıntı normal diyorlar. Bende de oldu bir kaç kez ödüm koptu. Ama tekrarlarsa yine de doktora gitmeyi ihmal etme

Özlettin kendini çok yorma kendini aman iki küçük canavarın yeter zaten sana nasılsın iyi misin

Aynen bende bu aralar sürekli bugun az hareket etti neden diye düşünürken buluyorum kendimi hareket edince mutlu oluyorum sırf hareket etsin diye çikolata yediğim anlar oluyor

canım şükür bende de yanma olmadı ama idrarda mı kanda mı onu bilmiyorum dikkat etmedim doktor enfeksiyon var görünüyor dedi sadece..inşallah bebeğime zarar vermeden geçer su içmeye çalışıyorum bol bol..

ben hamilelik öncesi ilk 3 tetenoz aşısını olmuştum son 2 kaldı acaba onları doğumdan sonra mı olsam sağlık ocağı çok zorlamadı siz bilirsiniz dedi.. nette 3. aşı 5 yıl koruyor görünüyor ondan karar veremedim.

Kızlar göbek deliğimin altında ve etrafında sertlik ve buna bağlı ağrı hissediyorum sürekli ovarak yumuşatma ihtiyacı duyuyorum daha dün doktordaydım ama bunu söylemeyi unuttum. Sizin de oldu mu

Kızlar göbek deliğimin altında ve etrafında sertlik ve buna bağlı ağrı hissediyorum sürekli ovarak yumuşatma ihtiyacı duyuyorum daha dün doktordaydım ama bunu söylemeyi unuttum. Sizin de oldu mu
Bende olmadı canım ama belki yasayan vardır kasık agrısıda hissediylrumusu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…