Aynen senin anlattıklarınsanırım o ama ben hala tam olarak ayırt edemiyorum. Gaz gibi oluyo diyen var, seyirme gibi oluyo diyen var. Bi kere küçük bi balon patlamış gibi hissettim mesela muhtemelen tekmesiydi :) Çikolata yiyip sırtüstü uzandığımda göbeğimin ön kısmında toplanıyo bazen o zaman elimle bile dışarıdan hissediyorum. Baya sert oluyo ama onun dışında tekmeleri falan çokta ayırt edemiyorum :)
Geçmiş olsun canım bundan sonra ağır geçiyo hamileliğim diye kabul etmezsin. Ben kendi temizliğimi zor yapıyorum misafire hiç halim yok şahsenMisafirler gitti bir de arkalarından temizlik yaptım çok yoruldum, klimadan misafirler dondu ben kan ter içinde kaldım. Kimse de birşeye yardım etmedi, eşim elinden geldiğince 1-2 tabak bardak taşıdı ama şu an ayaklarım bacaklarım davul gibi. Eşim de gördü acıdı halime bir daha kimseyi kabul etmicem bu dönemde dedi neyseki.
Yaa kötü olmuş ama eşine ders olmuştur. Ben ramazanda hamile olduğumu daha bilmiyordum çalışıyordum da kendimi o kadar kötü hissediyordum ki kendimize göre iki lokma yemeği bile zor hazırlıyordum. Eşim de tutturuyordu ki ailesini iftara davet edelim. Erkekler bazen anlamıyor. Geçenlerde gelmek istediler kabul etti sadece çay koydum. Ama yine kalkıp etrafı topla temizlik yap toz al yoruluyor insan.Misafirler gitti bir de arkalarından temizlik yaptım çok yoruldum, klimadan misafirler dondu ben kan ter içinde kaldım. Kimse de birşeye yardım etmedi, eşim elinden geldiğince 1-2 tabak bardak taşıdı ama şu an ayaklarım bacaklarım davul gibi. Eşim de gördü acıdı halime bir daha kimseyi kabul etmicem bu dönemde dedi neyseki.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz nasıl yardım etmezler keşke yanlarında oturup bir şey yapmasaydınız anlasalardı birazcık tabi ki kabul etmeyin illa gelmek isteyen varsa da bir çaya razı olsunlar. Kaldı ki bana çay bile kokuyorMisafirler gitti bir de arkalarından temizlik yaptım çok yoruldum, klimadan misafirler dondu ben kan ter içinde kaldım. Kimse de birşeye yardım etmedi, eşim elinden geldiğince 1-2 tabak bardak taşıdı ama şu an ayaklarım bacaklarım davul gibi. Eşim de gördü acıdı halime bir daha kimseyi kabul etmicem bu dönemde dedi neyseki.
Gerçekten çok düşüncesizler, giderken sehpanın üzerindeki tabaklarını bardaklarını bile öylece bıraktılar mutfağa taşımama yardım bile etmediler. Eşimin akrabaları olduğu için birşey söylemek de istemedim ama eşim de görmüş oldu anladı özür diledi benden. 5. aya girdiğimden beri kendimi daha ağır hissediyorum öyle misafire koşturacak halim yok nefes nefese kalıyorum ayakta kalınca. Siz siz olun kalabalık yemekli misafir almayın hamilelik boyunca bir de nazınızın geçmediği insanlarsa inanın eziyet oluyor.İnsanlar ne kadar düşüncesiz nasıl yardım etmezler keşke yanlarında oturup bir şey yapmasaydınız anlasalardı birazcık tabi ki kabul etmeyin illa gelmek isteyen varsa da bir çaya razı olsunlar. Kaldı ki bana çay bile kokuyor
Geçmiş olsun, neyseki önemli birşey değilmiş. Bebişe de maşallahKızlar dün gece akıntı ile kanamam geldi hemen hastaneye gittik. Bişey olacak diye o kadar ağladım ki şükür bişey yokmuş yerleşme kanamasıymış ama canımdan can gitti. Bu arada bebişede baktılar oda 73 mm olmuş
ben kusura bakmayın hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyo alamıyorum diyorum açık açık. Ama gerçekten kendimize yemek yapıp kaldırmak bile zor gelirken başkasına şu dönemde hizmet etmek çok zor. Zaten anlayışlı olanlar çaya geliyo en fazlaGerçekten çok düşüncesizler, giderken sehpanın üzerindeki tabaklarını bardaklarını bile öylece bıraktılar mutfağa taşımama yardım bile etmediler. Eşimin akrabaları olduğu için birşey söylemek de istemedim ama eşim de görmüş oldu anladı özür diledi benden. 5. aya girdiğimden beri kendimi daha ağır hissediyorum öyle misafire koşturacak halim yok nefes nefese kalıyorum ayakta kalınca. Siz siz olun kalabalık yemekli misafir almayın hamilelik boyunca bir de nazınızın geçmediği insanlarsa inanın eziyet oluyor.
Gerçekten çok düşüncesizler, giderken sehpanın üzerindeki tabaklarını bardaklarını bile öylece bıraktılar mutfağa taşımama yardım bile etmediler. Eşimin akrabaları olduğu için birşey söylemek de istemedim ama eşim de görmüş oldu anladı özür diledi benden. 5. aya girdiğimden beri kendimi daha ağır hissediyorum öyle misafire koşturacak halim yok nefes nefese kalıyorum ayakta kalınca. Siz siz olun kalabalık yemekli misafir almayın hamilelik boyunca bir de nazınızın geçmediği insanlarsa inanın eziyet oluyor.
Çok geçmiş olsun adet dönemlerinde kanamalı akıntı normal diyorlar. Bende de oldu bir kaç kez ödüm koptu. Ama tekrarlarsa yine de doktora gitmeyi ihmal etmeKızlar dün gece akıntı ile kanamam geldi hemen hastaneye gittik. Bişey olacak diye o kadar ağladım ki şükür bişey yokmuş yerleşme kanamasıymış ama canımdan can gitti. Bu arada bebişede baktılar oda 73 mm olmuş
Canım biz köyde yaşıyoruz ve genelde çok kalabalığız. Gelen giden çok oluyor. Bi de iki çocuk var zaten. Bazen o kadar yoruluyorum ki bebeğe bişey olur mu diye ben de çok korkuyorum. Sonra annanem aklıma geliyor. 10 çocukla birlikte bi de üstüne tarla bahçe. Onu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah. Eşin de yardım eder. Stres yapma
Aynen bende bu aralar sürekli bugun az hareket etti neden diye düşünürken buluyorum kendimi hareket edince mutlu oluyorum sırf hareket etsin diye çikolata yediğim anlar oluyorKizlar merhaba, umarim herkes guzel bir hamilelik geciriyordur. Ben bebisin hareketlerine takinti yaptim bu aralar. Gecen hafta kelebek kanadi gibi yada yer degistirmesinin hareketlerini hissedebiliyordum ama son bir kac gundur hic yok. Bu normal midir acaba?
canım şükür bende de yanma olmadı ama idrarda mı kanda mı onu bilmiyorum dikkat etmedim doktor enfeksiyon var görünüyor dedi sadece..inşallah bebeğime zarar vermeden geçer su içmeye çalışıyorum bol bol..Canım benim de idrarda enfeksiyon çıktı ama iki hafta önce verdiğim tahlilde. Belki geçmiştir bile ama bana toz üremisin diye bir ilaç verdi. Tek kullanımlık. İçtim bu akşam garanti olsun diye.. Sen de kanda mı çıktı idrarda mı? Bir de bende yanma falan olmadı hiç..
ben sadece 2 li tarama yaptırdım cnm birde ayrıntılıyı düşünüyorum..Merhaba kızlar nasıl gidiyor günler. Bebişler nasıl 3 lü tarama yaptırıyormusunuz ??
ben hamilelik öncesi ilk 3 tetenoz aşısını olmuştum son 2 kaldı acaba onları doğumdan sonra mı olsam sağlık ocağı çok zorlamadı siz bilirsiniz dedi.. nette 3. aşı 5 yıl koruyor görünüyor ondan karar veremedim.Tüm enfeksiyonlar cabucak gecer inşallah. Yanma falan olmadigi surece bol su icerek atılabiliyo vucuttan enfeksiyon bol bol icin kizlar
Ben nifty yaptırdığım icin 3lu yada 4lu teste gerek yok dedi doktorum. Yapilacak testler bitti sanırım artik detayli ultrasonu bekliyoruz 20. Haftadan sonra. Bide tetanoz aşısını
Hayırlı evlat olsun inşallah cnmMerhaba kizlar bugun ogrendik bi kizimiz olacakmis Rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bende olmadı canım ama belki yasayan vardır kasık agrısıda hissediylrumusu pekiKızlar göbek deliğimin altında ve etrafında sertlik ve buna bağlı ağrı hissediyorum sürekli ovarak yumuşatma ihtiyacı duyuyorum daha dün doktordaydım ama bunu söylemeyi unuttum. Sizin de oldu mu
Hayır kasık ağrısı yok canımBende olmadı canım ama belki yasayan vardır kasık agrısıda hissediylrumusu peki