Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizde net olarak tekmeleri hissetmeye basladık cok sükür 16.haftamda belli belirsizde artık eminimm aramızdaki bağ gittikce güçleniyor sanki.siz hangı haftalarda hissettiniz kızlar :)
ben ilk 16 da işde gergindim o zaman kelebek kanadı çırpması gibi epey hareket oldu dondum kaldım hatta müdürle konuşurken.. sonra bi süre hissedemedim emin olamadım şimdi yeniden tek tek hareketler oluyor çok tatlı yiyen biri değilim ama tatlı yiyince bi mutlulukla hissettiriyor kendini..

Nasıl yani cnm belli aralıklarla hiç gitmeyecek misin doktora .. bu kaçıncı hamileliğin..?
2. Canım belli aralıklarla gidicem canım ilk kontrol 7. Hafta 2. 20. Hafta 3. 35 36. Hafta arası gitmeyi düşünüyorum zaten normal olan da bu yurtdışında da öyleymiş 3ten fazla ultrasona koymiyorlarmis :))

2. Canım belli aralıklarla gidicem canım ilk kontrol 7. Hafta 2. 20. Hafta 3. 35 36. Hafta arası gitmeyi düşünüyorum zaten normal olan da bu yurtdışında da öyleymiş 3ten fazla ultrasona koymiyorlarmis :))
ayrıntılıya girmeyi düşünmüyor musun ve şeker yüklemesine cnm bende çok aşırı gitmeyeyim diyorum ama bakalım dayanabilirsem.

ayrıntılıya girmeyi düşünmüyor musun ve şeker yüklemesine cnm bende çok aşırı gitmeyeyim diyorum ama bakalım dayanabilirsem.
Ayrıntılıya gerek yok ki neyse o olur canım şeker yüklemesinide oğlumda yaptırdım gelişimi çok iyi olan oğlum bı anda durdu ve geriledi çocuk kaç gün hareket etmedi sonuç olarak 1800 Gr doğdu nedense ben bunu seker yüklemesine bağladım bı daha asla yaptirmam

ben ilk 16 da işde gergindim o zaman kelebek kanadı çırpması gibi epey hareket oldu dondum kaldım hatta müdürle konuşurken.. sonra bi süre hissedemedim emin olamadım şimdi yeniden tek tek hareketler oluyor çok tatlı yiyen biri değilim ama tatlı yiyince bi mutlulukla hissettiriyor kendini..
Evet cikolatayı seviyorlar enerji veriyor sanki

Ayrıntılıya gerek yok ki neyse o olur canım şeker yüklemesinide oğlumda yaptırdım gelişimi çok iyi olan oğlum bı anda durdu ve geriledi çocuk kaç gün hareket etmedi sonuç olarak 1800 Gr doğdu nedense ben bunu seker yüklemesine bağladım bı daha asla yaptirmam
Şeker yüklemesine bende karar veremedim birde o kadar şekerli su içince çıkartırım sanırım. ben çok aşırı hazır tatlı çikolata vs yemiyorum meyvelerle idare ediyorum açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüreyim diyorum ilk etapta

Şeker yüklemesine bende karar veremedim birde o kadar şekerli su içince çıkartırım sanırım. ben çok aşırı hazır tatlı çikolata vs yemiyorum meyvelerle idare ediyorum açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtüreyim diyorum ilk etapta
Zaten saçma bı uygulama normalde şeker yoksada o kadar şekeri içersen olur bı bardak şeker içmek ne ya kim bulmuşsa bunu

Kızlar tetenoz aşısı yaptırmayacağım sanırım ilk 3 tane olmuştum hamilelik öncesi netten gördüğüm kadarıyla 5 yıl koruyor görünüyor doktoruma mesaj attım anlattım durumu senin olmana gerek yok dedi.. nette az da olsa düşük ve erken doğum gibi şeylerde okuyunca kalan 2 sini doğum sonrası alırım diye düşünüyorum

Ay uzun bir aradan sonra 2 gündür 1 er türk kahvesi içtim çok cnm çekti inşallah birşey olmaz eltim ben günde 1 defa içtim demişti...

Ay uzun bir aradan sonra 2 gündür 1 er türk kahvesi içtim çok cnm çekti inşallah birşey olmaz eltim ben günde 1 defa içtim demişti...
çay hala içemiyorum midem almıyo ama kahve öyle mi çok canım istiyo :) içiyorum bende arada bir. İnternetten baktığım kadarıyla günde 1 fincan ve içinde kafein zararlı değilmiş. zaten 2-3 günde bir içiyorum o kadarcıktan bişey olmaz herhalde :)

Kuzucuklar merhabalar perşembe günü kontrole gittim çok şükür her şey yolunda gidiyor doktorum bayramdan sonra şeker yüklemesi yapılsın dedi. Pko lu olduğum için yaptırmalıyım mı sizce insülin direncimde var

Kuzucuklar merhabalar perşembe günü kontrole gittim çok şükür her şey yolunda gidiyor doktorum bayramdan sonra şeker yüklemesi yapılsın dedi. Pko lu olduğum için yaptırmalıyım mı sizce insülin direncimde var
Bendede pco var öyle olunca zararlı mı oluypmuş:110:

Bugun ilk hamile pantolonumu aldım. Artik gobegim pek sığmıyor normal pantolonlarima. Okullar da açıldığı için bikac pantolon alıp onlarla idare etmeyi dusunuyorum doguma kadar. Benim doktorum gunde 1 turk kahvesine izin verdi ama canım istemedigi icin hic icmedim ben. Doktorumu degistirmeye karar verdim elektriklerimiz cok tutmadı. Insallah yeni sectigim doktorumla daha iyi olur hersey

Cok güzel birsey hissetmek tekrar tekrar yapsın istiyorumm bol hareketli günlerimiz daim olsun insallah:emir_bebek:

Kızlar ben hiç iyi değilim yorgunluk ve halsizliğe alıştım ama dün bacaklarım bugün de kol ağrılarım mahfetti beni uyutmuyo bile. Hastanelerde tatilde acile gidiyim desem merkese çok uzak ne yapcam bilemedim. Eskilerin tabiri ile bildiğiniz düşüyo kollarım

X