Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben bu topigi yeni gordum arkadaslar.. Bu arada en son kramptan bahsetmissiniz kizlar evet aynisi bende de oluyo su aralar. Doktoruma yazdim bir buyuk kase yogurt ye dedi.

Ne güzel ya bana magnezyum tozu verdi tadı iğrenç derecede tatlı.. Yarın gidince soracağım hapı var mı diye.. Bir de benim karnımda da sertlik oluyordu sen de hissediyor musun sertlik?

Ben çikolata yiyorum bildiğin zıplıyo karnımda ama doktor yorum yapmıyo işte

Canım dünya sağlık örgütüne göre 16 hafta dolmadan cinsiyetin söylenmesi etik değil diye açıklanmış o yüzden çoğu doktor söylemiyor. Benim kendi doktorum da söylemiyordu bana cinsiyeti söyleyen başka bir doktor oldu. Yine de acaba değişir mi yanlış görmüş olabilir mi diye tam adapte olamıyoruz :) benim favorim erkekti eşimin kız ama onun istediği gibi oldu öncelikli olan sağlıklı olması kesinlikle tabiki. Sizin var mı kalbinizden geçen

İlk bebek ya ikisinede kapımız açık erkekler biraz hiperaktif olduğundan anneliğe ilk alışmak adına hemde yaş aralığımız az olur bana ilerde arkadaş olur diye kız geçiyodu içimizden ama en önemlisi sağlık tabi. İnşallah biran önce öğreniriz kesin sonucu

Selam kızlar dün tüp bebeği yapan doktoruma gittim o da muayene etsin istedim şükürler olsun plesantam yükselmiş üç hafta önce aşağıdaydı. Kanama alanın var demişlerdi çankırıdaki doktorlar. Ama onlar kanama alanı değilmiş doktor farklı bişey dedi ama unuttum şimdi :) yani sıkıntı geçmiş Allaha şükür

Ben bu topigi yeni gordum arkadaslar.. Bu arada en son kramptan bahsetmissiniz kizlar evet aynisi bende de oluyo su aralar. Doktoruma yazdim bir buyuk kase yogurt ye dedi.
benim de süt ürünlerini bol bol yiyemiyorum bi ya en rahat kahvaltıda peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum

Sevindim cnm sağlıkla ilerlesin bebişin inşallah benim enfeksiyon da geçer hemen

Bizde 15+3te öğrendik cinsiyetini. 12 civarlarında ogrenenler erkek oluyo genelde cok bariz gorunurse doktor söylüyor. Ama tam belli degilse bi sonraki randevuyu bekle diyolar

canım ne oldu doktor sonucun yazmamı

şsın sanki?

Teşekkür ederim canım biraz hastanede beklemek zorunda kaldık stres olduk ama sonunda muayene oldum.

Herşey yolunda bebiş gayet sağlıklı hareketli 3lü test verdim bayramdan sonra tekrar gideceğim. Kan ilacı verdi. Kızımın bacakları kendinden neredeyse iki hafta önde gidiyor. Uzun bacaklı olacak sanırım bana çekmiş :)

Sen nasılsın? Şişlik devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…