- 13 Haziran 2017
- 85
- 43
- 38
Çok güldümÖğrendim canım dün tescilledik erkek olduğunu bizim kuzu maşşallah baya iyi gösterdi ufaklığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güldümÖğrendim canım dün tescilledik erkek olduğunu bizim kuzu maşşallah baya iyi gösterdi ufaklığını
Sağolasın canım benim 12.haftada kıza benzetmişti 14.haftada kız dedi :) sen öğrenmedin sanırım darısı başına :)Hayırlı olsun kızçen Kaç hastalıkken söylemişti canım
Bende 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım bi oğlum var bakalım hayırlısıSağolasın canım benim 12.haftada kıza benzetmişti 14.haftada kız dedi :) sen öğrenmedin sanırım darısı başına :)
Hayırlısı olsun canım bi oğlun varmış bitane de sağlıklı hayırlı bi kızın olsun inşallah insan çok merak ediyorBende 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım bi oğlum var bakalım hayırlısı
Anladım canım beni rahatsız etmedi ama yine de sorym doktoruma.canım meyveli olanlar maden suyu yazsada mineralleri yok diye biliyorum. ben sadec içiyordum ama bende şişlik ödem tarzı birşey başladı doktor kesmemi söyledi içmiyorum 2 gündür..
canım mutlaka içine sinen doktora git. İnsanları anlamak çok zor. Nasıl bu kadar vicdansız olabilirlerki? Bir bebeğin bir ailenin hayatı değişmiş ama hiç umursanmıyo. Allah hayırlı insanlara denk getirsin hepimizi inşallah...kızlar özel hastaneye gitmekten kesinlikle vazgeçtim. çok şükür maddi durumumuz da yerinde ama istemiyorum. güvenmiyorum. ne doktoruna ne hemşiresine... sizin şehirlerinizde nasıl bilemem ama buralarda rant için neler yapıyorlar çok yakından duyuyorum.. rahatlık ve ilgiden mahrum kalırım belki ama cesaret edemiyorum.
bazı arkadaşlar bilir bir yakınım yüzünden bir bebeğin beynine oksijen gitmemişti. işte o yakınım tekrar özelde işe girdi. üstelik bebeğin annesine gerçekleri anlatırım diye tehdit ederek tazminat ve referans mektubu bile almış. allahından bulsun diyorum ama askeri ücrete çalıştırmak işlerine geldiği için iki yıl sağlık okuyan bir insanı ebe hemşire olarak çalıştıran özel hastane bana göre mezbahane..
canım mutlaka içine sinen doktora git. İnsanları anlamak çok zor. Nasıl bu kadar vicdansız olabilirlerki? Bir bebeğin bir ailenin hayatı değişmiş ama hiç umursanmıyo. Allah hayırlı insanlara denk getirsin hepimizi inşallah...
Ben özele gidiyorum doktorumdan çok memnunum. Bulunduğum yerde de devlet biraz sıkıntılı deniyor.
Insanin doktoruna hastanesine guvenmesi cok önemli. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama Istanbul cok iyi ozel hastaneler de var. Devlet hastanelerinin bazilari da mezbahane gibi hic ozelin yok. Universite hastanesi secersen de ogrencilere tez konusu oluyorsun gelip ustunde inceleme yapiyolar o halinle. Tabi bide soyle bir durum var. Eger ilerleyen zamanlarda riskli bir gebelik ve doğum olursa özel hastanelerin hicbiri riske girip seni kabul etmiyolar. 2 tanidigimda da oyle olmustu. İnşallah guzel hatiralarimizin oldugu bir dogum yasariz hepimizkızlar özel hastaneye gitmekten kesinlikle vazgeçtim. çok şükür maddi durumumuz da yerinde ama istemiyorum. güvenmiyorum. ne doktoruna ne hemşiresine... sizin şehirlerinizde nasıl bilemem ama buralarda rant için neler yapıyorlar çok yakından duyuyorum.. rahatlık ve ilgiden mahrum kalırım belki ama cesaret edemiyorum.
bazı arkadaşlar bilir bir yakınım yüzünden bir bebeğin beynine oksijen gitmemişti. işte o yakınım tekrar özelde işe girdi. üstelik bebeğin annesine gerçekleri anlatırım diye tehdit ederek tazminat ve referans mektubu bile almış. allahından bulsun diyorum ama askeri ücrete çalıştırmak işlerine geldiği için iki yıl sağlık okuyan bir insanı ebe hemşire olarak çalıştıran özel hastane bana göre mezbahane..
Merhaba kızlar herkes cinsiyet i öğrendi galiba bi ben öğrenemedim Sağlık olsun
BENDE öğrenemedim daha bekliyorım haftayı sabırsızlıklaMerhaba kızlar herkes cinsiyet i öğrendi galiba bi ben öğrenemedim Sağlık olsun
_myth_ canım yarın için heyecan var mi? Ben ikili ve torch sonuçlarını da alacağım stres oldum.
Üstüne dün kaynana kaynatam hasta bakmaya -yani bana- geldiler. Ister istemez yoruldum. Sabaha kadar agridan 1 dakika uyumadim. Sabah da lekelenme oldu. Şimdi gittiler güya üzüldüler ama yarın doktora bi gideyim. Tek tek herkesi arayıp doğurana kadar misafir kabul etmiyorum diyeceğim. Istirahat etmesi gereken hasta ziyarete gidilir mi? He gidilir yemek yaparsin ben buradayken dinlen dersin amenna ama bi de utanmadan doktorun izin verirse findikta bize gel; sen evde çalışırsın kocan bahçede diyorlar. isyanlardayim valla
Kızlar 2 gündür bende de lekelenme var plasenta aşağıda olduğu için olabilir diyorlar ama ben endişeleniyorum bugün saat 3de randevum var dua edin bize
Canım olmaz mı heyecan. Hem korku hem heyecan ikisi bir arada. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum İnşallah güzel haberler alırız.
Canım insanlar çok düşüncesiz. Sen kendini düşünmezsen onlar seni hiç düşünmüyor. Valla tavrını koy bence de. Ben de sırf bu yüzden kaynanamın yanına gitmiyorum. Kendisi başka şehirde yalnız yaşıyor. Görümcemler falan da çok çağırıyor ama biliyorum ki oraya gittim mi hep benden hizmet bekleyecek. Zaten ben de yapmadan duramam. Çocuklarla zor ilgileniyorum. Bi de oraya gidip hizmet yapamam. O yüzden gitmiyorum şimdilik.
Senin durumun daha riskli. Senin hiç yorulmaman lazım. Yakınsanız kocan arada gidip yardım eder. Sen kendini hiç sıkma
Kızlar 2 gündür bende de lekelenme var plasenta aşağıda olduğu için olabilir diyorlar ama ben endişeleniyorum bugün saat 3de randevum var dua edin bize