- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
İnşallah canım bu aradda kalp atışını duydun mu senAynıyız galiba Canım benim 1 haftadır var bulantım,umarım sende olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bu aradda kalp atışını duydun mu senAynıyız galiba Canım benim 1 haftadır var bulantım,umarım sende olmaz
Ay çok zor ya. Bi yerde okumuştum sabah kalktığınızda hafif bulantıya rağmen hemen yemek yiyip sürekli su için ozaman ağır bulantı başlamaz diye bide öyle deneBence erken olduğu için başlarda bende de bişey yoktu bende hep soruyordum ne zaman başlar diye. Sormaz olaydım yanlış hatırlamıyorsam 7 veya 8. haftada başladı..
Ay çok zor ya. Bi yerde okumuştum sabah kalktığınızda hafif bulantıya rağmen hemen yemek yiyip sürekli su için ozaman ağır bulantı başlamaz diye bide öyle dene
Ben eşime bugün iyyiim bulantım yok dediğimde bile peşinden kustuğum oldu cnm Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu süreciKızlar inanıyor musunuz bilmiyorum ama hamile kaldığımdan beri o kadar nazar alıyorum ki.. Ay normalde herşeyi nazara bağlayana sinir olurdum ama 2 aydır ne zaman iyiyim desem bir sonraki gün yataklık oldum. Birkaç gündür iyiydim yüzdüm rahatça yemek yedim gece 2lere kadar gezdik.. Bugün öğlenden beri kusmaktan içim çıktı. Başımı kaldıramıyorum yataklık oldum. Eşim normalde hiç inanmazdı o bile bu sefer sorana iyiyim deme bir daha dedi. Herhalde enerjilerden daha çok etkileniyoruz bu süreçte..
Demekki benim yazı yalan ilk bulantıyı bastırırsanız sonrası gelmez diyodu bid esürekli su içip kraker yiyin diyodu.Bende arada zorla yiyorum ama ters tepiyor daha kötü oluyorum. Hele sabah içtiğim bir yudum su zehir oluyor bana.. Normalde sabahları 2-3 bardak su içerdim şimdi özlüyorum
Ben eşime bugün iyyiim bulantım yok dediğimde bile peşinden kustuğum oldu cnm Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu süreci
Demekki benim yazı yalan ilk bulantıyı bastırırsanız sonrası gelmez diyodu bid esürekli su içip kraker yiyin diyodu.
Allah kolaylık versin canım e bebek susuz kalmıyo mu öyleEn azından ben de işe yaramıyor cnn. Sabah yediğim salatalık bile sulu geliyor bulandırıyor. Haftalardır çorba sulu yemek bile yiyemedim. Yemeklerden çok sonra midemdekileri sindirdikten sonra su içiyorum kussamda artık sorun olmaz dediğimde.. Nitekim kusuyorum çoğu zaman..
Allah yardımcın olsun inşallah bian önce düzelirEvet maalesef kusmaktan çok yoruldum bişey yiyemiyorum çok zor bir durum...
Benim 5.haftada başladı hala devam ben de her şeye midesi bulanan bi insanım ve iki hamileliktir bu çileyi çekiyorum. İnşallah sen yaşamazsın. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ne diyelim. Tez biter inşallah. Hapla duruyorum ben de yoksa hayat zehir.Ne zaman başladı canım senin bulantın normalde bende sürekli midesi bulanan ufak yolculuklar da bile kusan biriyim ama şimdilik hiç bişey yok. Acaba erken oldugu için mi yoksa bulantım olmucağı için mi merak ettim
Bulantıda bütün yaşam kalitesini düşüren bişey. Neyse tek bebişler iyi olsun da mecbur katlanıcazBenim 5.haftada başladı hala devam ben de her şeye midesi bulanan bi insanım ve iki hamileliktir bu çileyi çekiyorum. İnşallah sen yaşamazsın. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ne diyelim. Tez biter inşallah. Hapla duruyorum ben de yoksa hayat zehir.
Ben de korkuyorum kilo almaktan eşimde sevmez kiloyu 8 kilo alsan çok mu diyo 20 bile olabilir dediğimde şok oldu. İnşallah bebeğe yetecek kadar kilo alırız da sonrasında uğraşmayızBen de kilo aldım yaa zaten benim basenler hamilelikte bağımsızlığını ilan ediyor Midem bulunmadığı zaman iyi yiyorum gerçi normal yani. 17 kilo civarı aldım ikisinde de. Bakalım bu sefer kaç kilo alıcam merak ediyorum
Allah kolaylık versin canım e bebek susuz kalmıyo mu öyle
Ben de korkuyorum kilo almaktan eşimde sevmez kiloyu 8 kilo alsan çok mu diyo 20 bile olabilir dediğimde şok oldu. İnşallah bebeğe yetecek kadar kilo alırız da sonrasında uğraşmayız
Ben de kilo aldım yaa zaten benim basenler hamilelikte bağımsızlığını ilan ediyor Midem bulunmadığı zaman iyi yiyorum gerçi normal yani. 17 kilo civarı aldım ikisinde de. Bakalım bu sefer kaç kilo alıcam merak ediyorum
Ben de korkuyorum kilo almaktan eşimde sevmez kiloyu 8 kilo alsan çok mu diyo 20 bile olabilir dediğimde şok oldu. İnşallah bebeğe yetecek kadar kilo alırız da sonrasında uğraşmayız
Canım nasılsın? Yiyebildiğine sevindim iki çocukla bir de yemezsen halsiz düşersin. Doğumdan sonra kolay verebilmiş miydin kiloları?