Ocak bebeklerinin ek besin tarifleri

sevocan bebeğin kaç aylık ,gıdaya yavaş yavaş geçmek lazım mesla yoğurt vereceksen 1-2 gün onu ver yoğurda alışınca 1-2 gün çorba böylece bebekte zorlanmamış olur.

cnm bebeğim mayıs ayının 29 unda 4. ayını bitirdi. ozaman bugün çorba falan vermiyimmi

biz 4 aylıkken doktor bana 15 gün kadar yoğurt ver sonra 4\1 yumurta sarısını sulandır onu ver demişti,ben şimdi her gün yoğurt veriyorum 4-5 gündürde ara sıra meyve püresi veriyorum 6 aylık olana kadar yavaş yavaş besinlere alıştırmaya çalışıcam ilk etapta çorba,sütlaç çok ağır gelebilir bence önce yoğurtla başla varsa bugünde ver.

sevocan canım drun mu başla dedi yoksa burdakilere bakıp özendindemi başlıyorsun drun demediyse başlama canım verebildiğin kadar annne sütü ver bence

ek besine kaçıncı ayda başladıız, ben daha başlamadım, 5. ayımızı doldurmak üzeryeiz doktor 6. ayda başlayacağız dedi ben de bekliyorum, sadece anne sütü veriyorum

yaa yoğurt olarak ne yoğurdu veriyorsunuz, inek sütünü ve ürünleirni doktorlar 1 yaşına kadar önermiyorlar, keçi yoğurdu mu kallanıyorsunuz?

canım ben mamadan yaptım sevmedi günlük pastörize süütten yaptım yine pek sevmedi hazır beybimiks aldım verdim yine sevmedi bu durumda mamadan yapmaya devam edicem ek besinlere daha yavaş yavaş başlıyoruz drun ne dediyse bence onu yap bizimkiler emmiyor o yüzden başladık

sevocan canım drun mu başla dedi yoksa burdakilere bakıp özendindemi başlıyorsun drun demediyse başlama canım verebildiğin kadar annne sütü ver bence

tatlım bunda özenilecek bişi yok dr dediği için başlıyoruz ayıca ben bebeğimi 3 ay emzirdim sütüm yok mama içiyor

ben de bugün muhallebisine kayısı koydum ,yedi birass..
sevocan çorba için erken bence istersen hazır muhallebiler falan satılıo,ben kullanıorum ,sevio kızım,ayrıca ben özeniorum ek gıdaya:)

Kızlar ben dun elmayla armutu pisirdim. Suyunuda koydum ıcıne bıde hıpp ın elmalı
tahıllı mamasından 1 corba kasigi koydum. çokta severek yedı elmayı sevıyor. Bayagıda
yedı ama gece karnı agrıdı sanırım. gec uyudu.agladı. bıde sabah kakası koyu yesıldı. Acaba agır mı geldı kızlar ama pisirdimde. normal mı sızdede boyle oluyor mu?
Bu arada yarın 5 ayı bıtıyor

hera hera..,
çorbaya domates koyunca daha bi güzel oldu nil tüm tencereyi yedi:))
teşekkür ederiss:))

aslı meyveleri pişirmek bana pek mantıklı gelmedi
vitamini kaçar bence ne kadar az müdahale o kadar iyi bence

calemityjane meyveleri buharda pisirirsen birsey olmaz canim.
hazir püreler de o sekilde yapiliyormus...
ben kizima buharda yapip veriyorum.

yaa pürelere geçmek için çok erken değil miii, 6. aydan sonra başlanması gerekiyor, ben henüz süt veriyorum

burda hazir pürelerin uzerinde hep 4.aydan itibaren yaziyor.ben kullaniyorum evde de yapiyorum birsey olmaz yeni tatlara yavas yavas alissinlar.

Kızlar son yaptıgım ve Aslının nerdeyse tamamını bitirdigi tarifi burayada yazayım,
belkı sızınkılerde begenir.
yarım patatesi hasladım. Suzgecten gecirdim. ıcıne haslama suyundan 5 corba kasıgı
koydum. yaklasık 50cc yapıyor. 1,5 olcek hıpp 2 mamadan cok guzel oldu kıvamı
yarın da yapıcam
bıde yedıkten sonra yarım cay bardagı su iciriyorum, Susayabilir cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…