- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar
benmde sizin bebişleriniz gibi 29 ocak doğumlu bir kız yeğenim var.sizlerdenn biraz yarıdm isteyeceğim.kız kardeşim bebeğine maalsef anne sütü veremedi.kendide acemiliğinden kaynanası vede eşinin yüzünden emziremedi.neyse,bebişimiz şu ana kadar 4 çeşit mama değiştirdi ama kilo almıyor.yani alıyor ama çok zayıf.acaba sizler ek gıdaya geçtiniz mi?geçtiyseniz ilk ne verdiniz.benmde 16 aylık oğlum var.ama ben 1 yaşına kadar emzirdim.ve 6 aylıkken ilk olarak yoğurt ve şeftali suyu vermiştim.şimdi yeğenim daha küçük olduğu için acaba kaldırabilir mi biilemiyorum.sizlere danışmak istedim.pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz?
bide zor olmazsa gün için,de ne kadar vede nelerle besliyorsunuz yazar mısınız?şimdiden teşekkür ederim.
ben bebelacın meyve puresının kucuk kavanozunu 3 e bölüyorum 3 seferde bitiriyor yani
aynı zamanda bebelacın pirinçli sütlü muhallebisini aldım,onu da 4 sefer de falan bitirdik.biraz sebze püresini vermekte zorlandım yinede 5-6 çay kaşığı yedi
bebelacın mamasını veriyorum günde 5-6 kere 150 ml
6 kiloydu 4 aylıkken zayıf gibi duruyor.dr ayına göre boyu uzun diyor
bu arada geçen saksıda yetıstırdıgım cılegı yogurtla karıstırıp verdım 3 cılegı.hepsını yedı 10 cay kasıgından fazlaydı.ek bısı verıceksem ıyıce acıkmasını beklıyorum ben.tattırmaktan cok onunlada doyacagını anlayabılsın ıstıyorum.
bakalım ınsallah mınıklerımız saglıklı bıreyler olurlar
hazır meyve pürelerinden veren varmı ben çağana bebelac veriyorumn elma havuç ama 3 günde bitiriyor bir öğünlükmü o kavanoz kıslar
hazır meyve pürelerinden veren varmı ben çağana bebelac veriyorumn elma havuç ama 3 günde bitiriyor bir öğünlükmü o kavanoz kıslar