Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reyhancım toplam 240cc az değilmi.milupa bana paket yollamış bir de kitapçık orda da ek gıdalara geçseniz bile en az 750 cc mama veya anne sütü almalı yazıyor.benimki de sabah kalktığında ve gece 2 3 kere kalktığında 120 cc içiyor.ama ben gün içinde de kahvaltısında 90 cc mama içine yumurta sarısı peynir pekmez bisküvi veriyorum.bir de ayrıca bir öğün yine 120 cc veriyorum.
2 yumurtan sarısı
10 tepeleme yemek kaşığı un
100 gr tereyağ
1 pk.vanilya
1 çay bardağı pekmez
iyice yoğur. merdane ile istediğin kalınlıkta aç. kes. tepsiye yerleştir. 175 derecede 15 dk pişir.
ben dondurucuya attım. akşamdan 2-3 çıkarıyorum.
ama canım emmeye devam ediyoruz bu arada... bi de ara ögünlerde yoğurt meyve pirinç unu ...vs. derken yetiyo hiç aç kalmıyoki uyku düzenide güzel.... yinede versemmiki :uhm:
bilemiyorum vallla.. mamadan aldığın besin dahamı gerekli acabaki öyle deniyoCADIARZU
bugün ilk mercimek çorbamı yaptım oğluşa az yedi ama olsun akşam tekrar vericem ondan mercimek patates havuç kırmızı biber domates soğan hepisni doğrayıp pişirdim az zeytinyağı ilavettim üç küp tavuk ekledim blendırdan geçirdim çağana verişrlken bebek ekmeği ilav edip verdim valla kendimize yaptığım bile bukadar lezzetli olmuyordu fazla yapmışım birazını ayırıp az salşça ve tuz ilavesiyle akşam için kendimizede yapıcam buarada oğlum önceleri yoğurt yiyordu artık onuda yemiyor bugün cacık şeklinde vericem bakalım sevicekmi işallah tyer ya yada annesi kafayı yiyecek kafamçokkarıştı