Ocak bebeklerinin ek besin tarifleri

aysima da artik herseye uzaniyor herseyden tatmak istiyor ben de bazen dayanamiyorum veriyorum artik alissin 6.ayina girdi ..birsey olmaz bundan sonra yemekleri tanisin.

bu arada arkadaşlar oğlumm emmeyi azalttı sanırım diş çıkarıyo demiştim ama deilmiş.oğluma rota virüsü bulaşmış ondan iştahsızmış..allahtan aşımız varda hafif atlatıyoruz..sizinlede paylaşmak istedim..başınıza böle bişey gelirse sebebi diş olmayabilir

bu arada arkadaşlar oğlumm emmeyi azalttı sanırım diş çıkarıyo demiştim ama deilmiş.oğluma rota virüsü bulaşmış ondan iştahsızmış..allahtan aşımız varda hafif atlatıyoruz..sizinlede paylaşmak istedim..başınıza böle bişey gelirse sebebi diş olmayabilir

çok geçmiş olsun..çok erken değil mi ya rota virüsü için?? genelde yuvaya gidince filan yakalanır diyorlar...kıyamam bebişe..allahtan aşılılar..neden yakalanmış olabilir söyledi mi doktorlar??

canım geçmiş olsun nerden anlaşıldı acaba rota virüsü bulaştığı hangi testi yaptırdınız

saolun kızlar..virüs 3aydan itibaren bulaşabiliyomuş..bulaşma yollarıda çok fazlaymış.solunum yolu,beslenme,,ellerden falanda bulaşıyomuş..eşimde hastanede labaratuarda çalışıyor..bütün mikroplarda labaratuarda mevcut olduğuna göre benim tahminim her ne kadar d,kkat etsede eşimden geçmiş olabilir..

biz pazar günü bebişimin bezinde az bişey kan gördük.kan olduğunada emin değildik.çümkü çok azdı ama eşim labaratuarda çalıştığı için biraz örnek alıp pazartesi incelemeye götürdü..sonuç bugün çıktı..bu arada anlamak için elisa testi yapıldı..

bie az bi miktar kan gördük diye baktırdık.ama bunun yanında kusma,ateş,iştahsızlık ve en önemlisi ishal..bebişleriniz ishal olursa sakın ihmal etmeyin derim..

çok geçmiş olsun biz rota virüsü aşısını aptırmadık, korktum şimdi yaa

bizimde 2 gündür bı sulu bi kıwamlı oluo,dün pirinçi pişirip suyunu werdik,aşımızda war inşallah düzelir,
m eda geçmiş olsun sizede

çok geçmiş olsun biz rota virüsü aşısını aptırmadık, korktum şimdi yaa

cnm istersen bi doktoruna danış belki daha yaptırmak için zamanı geçmemiştir.bu arada aşı hastalıktan korumuyo..sadece hafif atlatılmasını sağlıyo

Esra, m.eda geçmiş olsun ikinize de.İnşallah bebişler bir an önce atlatır.Ben de rota virüs aşısının birisini yaptırmıştım, ikinciyi yaptırmamıştım.Hay allah, yaptırsa mıydım acaba_?

meralcim yaptır bence hatta kreş çağında çok problemmiş bu rota virüsü canım sonradan üzülcene yaptırsaydım diye imkanın varsa hallediver
bugün oğluma kahvaltı başlıcam labne aldım ama kıslar oda tuzlu ya bu labnelerin ayrıca tussuz olanımı var ben bilmiyorum hep yediğimiz labne olmuyormu kafam karıştı

canım bende labne aldım tuzlu mu tuzsuzmu bilmem ama,
bide bu labne yi falan nasıl vereceksin neye karıştıracaksın??

kançiçeğim ve waterfull saolun arkadaşlar..bu arada waterfull bence ikinci dozunu da yaptır derim..tabii geç kalmadıysan..bencebir doktora danışş cnm

saol meralcim,
bencede 2. yi yaptır zaten 1. yi yaptırmışşsın yarım kalmasın barı tabı geç olmadısa

hemşom karıştırdım milupa portakallı kahvatı ya çay kaığı labne tatlı kaşığı pekmez yarında yumurta lı karışım yapıcam birgün peynir bir gün yumurta daha iyi oluyormuş

dün aşıya giderken aprtmanda öğretmen bir komşuma rastladım..aşıya gidiyoruz dedim..
rota aşısını mutlaka yaptır ben çok çektim oğlum ozaman yaptırmamıştık dedi..
bende yaptırdığımı söyledim..bazen tereddütte kalıyordum yaptırsam yaptırmasam diye
ama iyiki yaptırmışım diyorum şimdi..

m eda geçmiş olsun..

dün aşıya giderken aprtmanda öğretmen bir komşuma rastladım..aşıya gidiyoruz dedim..
rota aşısını mutlaka yaptır ben çok çektim oğlum ozaman yaptırmamıştık dedi..
bende yaptırdığımı söyledim..bazen tereddütte kalıyordum yaptırsam yaptırmasam diye
ama iyiki yaptırmışım diyorum şimdi..

m eda geçmiş olsun..

saol cnm..bencede iyiki yaptırmışsın.çünkü bebeklerin bu virüsle karşılaşması çok sık oluyormuş..

bebegi dis cikaran anneler linayyyy ve dgider arkadaslar bebeklerinize dislerinin kasintisini gidermek icin jel disinda yiyeceklerden birsey verdiniz mi??ben jeli suruyorum ama kizim birseyler kemirmek istiyor disligi almiyor?

X