Transfer sonrası ben ananas yedim ama önerilmiyormus kontrole gidince doktorum yeme dedi. Bir de greyfurt ve nar önerilmiyor. Onun dışında ben kabak çekirdeği yemiştim tutunmaya yardımcıymış diye duymustumAnladım canım avokada incir vs önerenler var transvrr sonrası kabız olmamak için ananas suyu duymuştum
Merhaba bende Ocak adetimle tüp bebek tedavisine basliycAm Allah'ın izniyleMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Hayir doktorum soylemedi oyle birsey sadece normal yolla hamile kalmamin zaman alacagini ve hemen tup bebege baslamamiz gerektigini soyledi.Tüplerinizde sıvı birikmesi varmıydı peki
Anladım hsg filminde çıkardı öle bişi olsaydı bende sabırsızlanıyorm biran önce tüp bebeğe başlamak istiyorumHayir doktorum soylemedi oyle birsey sadece normal yolla hamile kalmamin zaman alacagini ve hemen tup bebege baslamamiz gerektigini soyledi.
Ayyyyy hadi hayırlısı aramızda bir gün olacak desene dualarım seninle CAN'immm inşallah sikinsiki tutunur 2021 bizim yılımız olurKizlar hepinize merhaba umarim tedavi sureclerini hayirlisila guzellikle atlatiriz ve sonunda evlatlarimiza kavusuruzBenim de yumurtalar toplandi da rahim dinlendirme oldu yarin randevum var estrofem kullandim 2 hafta yarin degerlerim ve rahim kalinligim uygun olur ise transfer olabilirmisin dualarinizda bana da yer verin arkadaslar. Hepinizden Allah razi olsun, hepimizin dilekleri kabul olsun insallah
Merhaba 12 gün regl gecikme var. Regli olabilirsem bende acıbadem altunizade hastanesinde başlayacağım bu ayMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Sakın korkma. Ben de 37 yaşındayım. Olumlu düşün doktoruna ve kendine guven. Hepimiz cift çizgiyi göreceğiz.Merhaba bende Ocak adetimle tüp bebek tedavisine basliycAm Allah'ın izniyleiki Aralık'ta başladım gonalf iğne de 4 tane kullandım kontrole gittiğimde polip gördü doktor tadavi iptal oldu.11 Aralık ta polibi aldı doktor 39 yaşındayım yaş engelim var korkuyorum iste
İnşallah çok amin senin demi ilk denemenSakın korkma. Ben de 37 yaşındayım. Olumlu düşün doktoruna ve kendine guven. Hepimiz cift çizgiyi göreceğiz.
İnşallah hiç bı sorun çıkmaz ve Allah yardımcın olsunKızlar benim yarın tedavide ki 8. Günüm eğer bi soru olmazsa çarşamba opu olacak. Dualarınıza talibim 1 yumurtam diğerlerinden biraz fazla büyümüştü insallah sıkıntı çıkmaz
İnşallah amin Allah yardımcın olsunMerhaba hanımlar bizde tedaviye başladık yumurtalarım büyüyor aslında benim adet olmamı beklemeden tedaviye başladık yumurtalarım oluşmuştu pco yum yüksek kilolardayım biraz kilo verip öyle başladım medicalpark floryada başladım bakalım nasıl olucak neler olucak Allah hepimizi sevindirsin inşaallah
Amin canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim umarim guzel sonuclar aliriz hayirlisi ileAyyyyy hadi hayırlısı aramızda bir gün olacak desene dualarım seninle CAN'immm inşallah sikinsiki tutunur 2021 bizim yılımız olur
Amin Allah razı olsun canımİnşallah hiç bı sorun çıkmaz ve Allah yardımcın olsun
Amiiiin Allah razı olsunİnşallah amin Allah yardımcın olsun
Amin Allah razı olsun canım
Allah sizden de razı olsunAmiiiin Allah razı olsun
Ben hgs filmi cekilmedim doktorum laparoskopinin daha etkili oldugunu soyledigi icin direk ameliyat oldum. Bu ay ben basliyorum sen ne zaman baslayacaksin?Anladım hsg filminde çıkardı öle bişi olsaydı bende sabırsızlanıyorm biran önce tüp bebeğe başlamak istiyorum
laparoskopden sonra başlıcam ne kadar bekletir dr bilmiyorum dinlenme süreci uzun sürermi acabaBen hgs filmi cekilmedim doktorum laparoskopinin daha etkili oldugunu soyledigi icin direk ameliyat oldum. Bu ay ben basliyorum sen ne zaman baslayacaksin?
Bende polip oparesyonu oldum bir ay sonra ilk adetinle gel dedi.laparoskopden sonra başlıcam ne kadar bekletir dr bilmiyorum dinlenme süreci uzun sürermi acaba
Canim tup bebege baslayacaksan eger laparoskopi yaptirma duyduguma gore ameliyat ucreti biraz fazlaymis. Tup bebekte onun onemi kalmiyor o yuzden eger acilip normal yolla deneyecekseniz ameliyatini ol derim..laparoskopden sonra başlıcam ne kadar bekletir dr bilmiyorum dinlenme süreci uzun sürermi acaba