Merhaba, öncesinde hangi ilaçları kullandınız. Ben imom, dhea ,balık yağı gibi ilaclr alıyorum.Merhaba kizlar. Ben de ben regl oldum ve yarin tüp bebek için ilac tedavim başlıyor. Umarım dileyen herkes yavrusunu sağ salim kucağına alsin.
Hayır hiç ilaç vermedi. Kan değerlerim vs herşey normal göründüğü için gerek görmedi doktorum. Ama bu adet kesilmesi baya bi strese soktu beni. Bitkisel karışım çay vs içme demişti bemim doktorum hormonlarınla oynama dedi o sebeple hiçbirşey kullanmadım ben keşke kullanmadan önce sorsaydınızDemek istediğim geçen adet döneminden sonra hiç ilaç kullandınız mı? Dün benim de o kadar adet sancım oldu ve ince akıntı şeklinde kan geldi, bende stresten olduğunu düşünüyorum kesinlikle. 8 inde adet kanamasini bekliyorum arkasından sizin gibi iğneler başlayacak. İmom , dhea kullanıyorum şu an. Yarın da mavi küçük haplara başlayacağım. Adetin üçüncü günü de doktora gideceğim. Size de bu şekilde mi söylendi.
Evet keşke sorsaydim ama işte kullandım artık adetimin ikinci günü tekrar hormon testlerini yaptiracagim ama ilaçları hep doktor kontrolünde kullandım. Ceviz falan yedim hep muz yedim , incir ve yeşil yapraklı bitkiler yedim. rahim ve yumurtalıklarda faydalı olduğunu okudum. Balık yağı zaten faydalı. Arı sütü de etken diye duymuştum. Dhea yi da doktorum verdi yine. Hayırlısı artık ne diyelim.. hangi sehirdesiniz ben İzmir Medical parkta tedavi göreceğim.Hayır hiç ilaç vermedi. Kan değerlerim vs herşey normal göründüğü için gerek görmedi doktorum. Ama bu adet kesilmesi baya bi strese soktu beni. Bitkisel karışım çay vs içme demişti bemim doktorum hormonlarınla oynama dedi o sebeple hiçbirşey kullanmadım ben keşke kullanmadan önce sorsaydınız
Ben pek dikkat edemedim yediklerime. İstanbul avrupa şafak hastanesinde tedavi göreceğim ben de. Hakkımızda hayırlısı olsunEvet keşke sorsaydim ama işte kullandım artık adetimin ikinci günü tekrar hormon testlerini yaptiracagim ama ilaçları hep doktor kontrolünde kullandım. Ceviz falan yedim hep muz yedim , incir ve yeşil yapraklı bitkiler yedim. rahim ve yumurtalıklarda faydalı olduğunu okudum. Balık yağı zaten faydalı. Arı sütü de etken diye duymuştum. Dhea yi da doktorum verdi yine. Hayırlısı artık ne diyelim.. hangi sehirdesiniz ben İzmir Medical parkta tedavi göreceğim.
Ben biraz sağlıksız besleniyordum o yüzden düzen tutturmaya çalıştım herhaldeBen pek dikkat edemedim yediklerime. İstanbul avrupa şafak hastanesinde tedavi göreceğim ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun
Çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız. Tabii ki paylaşırım siz de paylaşın ilerlemeleriBen biraz sağlıksız besleniyordum o yüzden düzen tutturmaya çalıştım herhaldeamin, hayırlısı olsun inşallah, süreci ve sonuç bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.. iyi günler..
Bı başlasın da insallah tabiki yazarım bendeÇok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız. Tabii ki paylaşırım siz de paylaşın ilerlemeleri
Şu bekleme olmasa çok kolay aslındaBı başlasın da insallah tabiki yazarım bende
Canım istanbuldayım ben acıbadem hastanesne gidiyorum adetim yeni bitti çarşba günü muane olmaya gidicm inşa sonra tedavi aşamaına geçicez. Sen yumurtalarını laparoskopi olmadan önce toplattınmı zArar gelir diyemi acabaHayırlısı olsun inşallah hepimizin adına, çok korkuyorum inanki bir yandan da içim umut dolu. Benim iki tüpum de tıkalı yumurtalıkların kalitesinde sorun var mı bilmiyorum ama solda 4 sağda 6 yumurta gördü doktorum. Yine de belki toplandıktan sonra döndürüp bir kez daha yum. Toplayabiliriz dedi. Folik asit ve dhea kullanıyorum. Bunların yanında doğal ve bitkisel bir karışım ile arı sütü içiyorum. Siz ede yumurta güçlendirici doğal takviyeler kullanmanızı öneririm
merhabalar, durumumuz aynı demek ,30 yaşındayım ben, hsg çekildi doktor direk tüp bebek dedi bu durumda devlet karşılıyormus,hemde sorgusuz. Fakat şu an dev. Hastaneleri ve üniversiteler kapalı olduğu için ben Medical Park a gidiyorum. Ayın 8 inde adet bekleniyor. Kendi çapında hazırlanıyorum. İzmirdeyim, siz nerdesiniz acaba, hangi doktora gidiyorsunuz
Canım bende bu ay tüp bebek yapıcam kac yıllık evlısn ve asılama yaptrdn muMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Maslak mıCanım istanbuldayım ben acıbadem hastanesne gidiyorum adetim yeni bitti çarşba günü muane olmaya gidicm inşa sonra tedavi aşamaına geçicez. Sen yumurtalarını laparoskopi olmadan önce toplattınmı zArar gelir diyemi acaba
Yok canım yeşilköy acıbadem ismail çepni doktrmMaslak mı
Sen maslak mıMaslak mı
Dr. Yasemin çekmezNerde tedavi goruyorsunuz
Hayir benim tuplerim tıkalı olduğu için , direk tüp bebek yapmamı önerdilerCanım bende bu ay tüp bebek yapıcam kac yıllık evlısn ve asılama yaptrdn mu
Kızlar dun reglin 2. Günü itibariyle iğne tedavim başladı. Fostimon 300 verdi doktorum. İğneden bi kaç saat sonra aşırı halsizlik ve yorgunluk oldu. Bi süre sonra da geçti. Bgn 2. Doz yapıldı göğüs uçlarında hassasiyet var. Ben iğneyi kalcadan yapıyorum. Yarin kontrolüm var.
Hadi hayırlısı olsun senin içinKızlar dun reglin 2. Günü itibariyle iğne tedavim başladı. Fostimon 300 verdi doktorum. İğneden bi kaç saat sonra aşırı halsizlik ve yorgunluk oldu. Bi süre sonra da geçti. Bgn 2. Doz yapıldı göğüs uçlarında hassasiyet var. Ben iğneyi kalcadan yapıyorum. Yarin kontrolüm var.
Canım istanbuldayım ben acıbadem hastanesne gidiyorum adetim yeni bitti çarşba günü muane olmaya gidicm inşa sonra tedavi aşamaına geçicez. Sen yumurtalarını laparoskopi olmadan önce toplattınmı zArar gelir diyemi acaba
Bana hiç laparoskopi onermediler canım, direk tüp bebek dediler. Hiç yumurta toplanmadi ilk kez tedavi ve yumurta toplama aşaması gerçekleşecek. İnşallah tutar da bunlara hiç gerek kalmaz.. ama sonrasında laparoskopi ile ameliyat olmayı düşünüyorumCanım istanbuldayım ben acıbadem hastanesne gidiyorum adetim yeni bitti çarşba günü muane olmaya gidicm inşa sonra tedavi aşamaına geçicez. Sen yumurtalarını laparoskopi olmadan önce toplattınmı zArar gelir diyemi acaba
1 ay prowomen vitamin kullandım. Regl ile tedavi başladı.Hadi hayırlısı olsun senin içinbizi mutlaka haberdar et gelişmelerden .. Peki öncesinde hangi ilaçları kullandıniz